Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 23 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 448

Thread: Batman: Arkham Knight

1. #161 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

2. #162 SP
    Member tzuik's Avatar
    Paint it Bat

3. #163 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ia sa vedem cum arata dual player-ul in Batmna: AK, ca lumea isi facea griji de acest feature

4. #164 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

5. #165 SP
    Junior Member Ryan1's Avatar
    Collector's Edition sau Limited Edition nu apare la Altex pe PS4 ? Sau a fost, s-au facut precomenzi si l-au scos de pe site? Ca pe XBOX1 apare.

6. #166 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    a fost o zi limited pe media galaxy dar vad ca acum nu e
    cea de collectors nu cred ca merita daca e masina din filmu asta, plastic ca****os

7. #167 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Mdea, m-a dezamagit editia asta dupa ce am vazut filmul. O sa ramana cea cu figurina Batman...

8. #168 SP
    yup. la asta ma gandeam si eu. desi doar gri-ul ala metaliza nu e asa super, e mult mai ok
    eu as fi vrut ceva mai comic style ceva de genul asta
    Statuie Black & White Batman 18cm

9. #169 SP

10. #170 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Si un gameplay nou:

Batman: Arkham Knight is another step away from the intimacy of Arkham Asylum • Eurogamer.net
    Au mare dreptate, atmosfera si design-ul lui Arkham Asylum au fost ceva special si impreuna au facut un joc mai bun decat Arkham City.

11. #171 SP
    Can can titlul ala. E normal sa devina mai mare, sifur exista o noapte in care se bate cu toti si pe roti

---------- Post added 29-05-2015 at 10:27 ----------

palmieri in gotham? really?

12. #172 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    doar la Special Edition iti da si misiunile cu Scarecrow? pe Emag sunt incluse si in varianta normala cica.

13. #173 SP
    Member Ramon's Avatar
    Asta am remarcat si eu. Cred ca nu stiu cei de la Altex. Teoretic Scarecrow DLC e free pt toti cei care iau jocul pe playstation nu?

14. #174 SP

15. #175 SP

16. #176 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din clip-ul asta sa inteleg ca noi astia cu AMD in console nu o sa avem efectele respective?!?

17. #177 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Alea sunt efecte pentru placile video de la Nvidia pe pc numai. Se intampla asa de cativa ani la destule dintre jocuri.

18. #178 SP
    Member b615dub's Avatar
    In curand o sa trebuiasca sa facem Pre-order ca sa putem juca si varianta normala a jocului. In toate filmuletele de mai sus numai asta auzi "Available only... bla bla... pre-order

19. #179 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Singura chestie care-mi place de la Nvidia asta, e faza cu banii de pe jos. Foarte misto realizat. Oricum, sigur se poate face ceva asemanator si pe console, dar nu vor producatorii.

Inca ma uit cu drag in Driveclub, cand trec peste frunze sau ce mai e pe traseu si se ridica.

20. #180 SP
    Pai dum altfel ar Vinde placi de ultima generatie ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 23 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast