Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 386 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1281 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Doua chestii. La UT nu mai apare network status? Sa vezi ce conexiune vei avea cu oponentul?.
    Nu mai apare, dar iti poti da seama prin alta metoda. Dupa ce alegi kitul home sau away si dai ready vezi daca exista intarziere intre momentul in care apesi butonul pe controller si momentul in care apare ready pe ecran. Daca este o intarziere poti sa dai quit inainte de team management.

2. #1282 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Dupa 3 zile de jucat FIFA 15:

-toti jucatorii alearga ca Ronaldo la FIFA 14
    -cand incepi de la jumate, in 2-3 secunde ajungi la poarta
    -suturile sunt de tot rasul
    -am zis ca am scapat de goluri din cornere, dar intr-un meci am dat 3 goluri din cornere

Concluzie eu + prieten (fan FIFA): ne intoarcem la jucat FIFA 14

Singurul lucru pentru care nu imi pare rau ca am dat jumate din 1 milion 800 este soundtrack-ul care este foarte fain

Recomandare: daca aveti FIFA 14, sa ramaneti cu el!!!

3. #1283 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Folosește L2 cand șutezi...
    Ok ce panarama de joc, se pare ca am pierdut powershoot-ul suturile de la distanta nu mai merg chiar atat de simplu ca sa spun asa.
    cu L2+shoot executi lovituri de la distanta cu un control sporit al balonului in special pe inaltime. in Fifa14 era DriveLine shoot..si era destul de usor de executat ca si un powershoot doar ca aplicai o presiune mai mica pe shoot button.

Anul asta se pune accent pe Finesse (R1+shoot )si FlairShoot (L2+ shoot)
    Desi flairshoot-ul are 2 intrebuintari...una este ce am spus mai sus, un powershoot cu driveline si din centrari flarishoot-ul face preluari sau suturi mai acrobatice.

corect?

4. #1284 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    da, finesse revine dupa ce a mai fost OP si in Fifa 11 parca...

5. #1285 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Deci , am inceput aseara F U T . Cand am intrat mi-a dat numele echipei san juan fc , eu nu vreau numele asta si nici nu tin minte daca as fi pus la o editie in urma numele acesta , cum fac sa-l schimb ? Am avut 1 pachet gold si cel mai bine mi-a pichat filipe luis , cred ca cel mai recomandat e sa-l vand presupun si cu banii obtinuti sa-mi fac o echipa . Ce alte sfaturi ar mai fi de dat pentru UT la un incepator . Multumesc .

6. #1286 SP
    Member rhadoo69's Avatar
    Din ce am citit pe net, nu pot schimba tactical defending -> legacy defending pentru online no comment.

7. #1287 SP
    niciodata nu s-a putut..de cand a fost introdus...

8. #1288 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    E vreunul dintre voi mult mai priceput decat mine care considera ca a reusit sa-si faca in mare masura echipa dorita, ca deja are foarte multe coin-uri cu care aproape nu mai are ce face ? Daca da, crede ca ar putea sa faca o fapta milostiva si sa ma ajute si pe mine cu niste coin-uri ? Ii pot oferi in schimb aprecierea si recunostinta mea .

9. #1289 SP
    cred ca nu esti suficient de persuasiv... vorbeste cu Nephentez..poate el are suficienti coins si echipa dorita... ca sa ai asa ceva la o saptamana dupa lansarea jocului ar trebui fie sa ai sponsori, fie sa ai minim 3000 de euro pe care sa ii arunci pe fifa points... eu zic sa incerci sa faci un efort, ca fiecare de aici, si sa incepi sa faci pe furnicuta...

---------- Post added 03-10-2014 at 10:59 ----------

Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
    Deci , am inceput aseara F U T . Cand am intrat mi-a dat numele echipei san juan fc , eu nu vreau numele asta si nici nu tin minte daca as fi pus la o editie in urma numele acesta , cum fac sa-l schimb ? Am avut 1 pachet gold si cel mai bine mi-a pichat filipe luis , cred ca cel mai recomandat e sa-l vand presupun si cu banii obtinuti sa-mi fac o echipa . Ce alte sfaturi ar mai fi de dat pentru UT la un incepator . Multumesc .
    salut. Numele echipei il poti schimba, e chiar un task acolo... Pe langa asta, sfatul meu e sa incepi sa joci cu jucatorii pe care i-ai primit, in turnee offline..si sa incerci sa faci minnim 5000 coins dupa care sa incepi sa faci trading. cand ajungi undeva la 30000 coins, poti sa incerci sa cumperi niste jucatori gold, cat de car mai valorosi si sa incepi sa joci online. In plus, incearca sa atingi in level cat mai mare pt a putea debloca coin boost-urile, te vor ajuta f mult. Bafta!

10. #1290 SP
    Eu am pus doar o intrebare, imi dau seama ca fiecare isi face greu coin-urile. Momentan, nu am o suma mai mare cu care sa pot sa ma dezvolt, am facut niste greseli la inceput, am cumparat niste jucatori care nu mi se mai potrivesc pe noua tactica si pe care nu reusesc sa-i vand.

11. #1291 SP
    si eu mi-as dori ce iti doresti tu insa nu se poate..

12. #1292 SP
    Pot cumpara mai multi jucatori de acelasi fel, pentru a pastra doar unul in squad si pe restul sa-i vand ? De exemplu, mai multi de Cristiano Ronaldo ?

13. #1293 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am jucat si eu cu un amic vreo 3 partide, mie imi place

14. #1294 SP
    da, poti. foarte bun exemplul

---------- Post added 03-10-2014 at 11:25 ----------

ma uitam peste PES...felul in care jucatorii ating mingea, preluarile, pasele, sunt mult mai realiste decat in fifa...insa sufera mult la alte capitole..

15. #1295 SP
    Pai, sa inteleaga toata lumea

16. #1296 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

17. #1297 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    ai stricat-o cu Hiriches...

---------

https://www.easports.com/uk/fifa/ult...XUhc1nLpVW:ps3 echipa mea , imi mai trebuie un CAM ... Palacio e cel mai bun atacant care l-am avut , munceste extrem de mult si e foarte rapid ... Nu-l vand , excelent jucator ! Miranda si Pique fundasi centrali ... super ! Castig foarte multe mingii la cap si cand am corner Pique rupe tot cred ca am peste 6 goluri cu el din corner !

18. #1298 SP
    da..chiri e balana in RL, nu stiu in fifa cum e, are viteza, insa e slab la def...o sa fie dat usor la o parte

19. #1299 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    N-am gasit alt fundas mai rapid din ce imi permit eu

20. #1300 SP
    cred ca e mai bun kaboul...nu stiu daca nu e mai scump...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 386 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast