Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 67 of 386 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1321 SP
    Member larry92's Avatar
    deci nu mai pot de nervi... am jucat azi cu un terminat ca altfel nu pot sa ii spun m-a batut cu 6-5 .... JUR , TOATE GOLURILE LUI , TOATE 6 NUMAI PE mijloc cu bale ... nu se poate asa ceva , nu se poate ! astia nu sunt jucatori de fifa ... sunt niste retardati ....

2. #1322 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    apuca-te de PES, serios...asta e fifa...cu bune cu rele, il cumparam si il jucam...fiecare se foloseste de tertipurile jocului cum stie mai bine....fifa nu este un simulator foarte realist, ci un joc...dar il jucam, caci suntem fani

3. #1323 SP
    Member micul_'s Avatar
    Șutul e o parodie. Trag din toate pozițiile posibile și ma bate unul cu doua șuturi la poarta.

4. #1324 SP
    Member tdkftw's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Remy cum e ? Se vinde in draci!
    Remy e tzipla de jucator chiar e bun, la mine si-a facut treaba. are 40 de meciuri si 56 de goluri

5. #1325 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Dati si voi cateva exemple de jucatori cu care sa poti face trade

6. #1326 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Trebuie să stai un pic pe trade, vezi preţul pieţei, cam la cât se opreşte bid-ul la un jucător şi cauţi să îl i-ei mai ieftin, apoi îl pui puţin mai scump, vezi că ea îţi opreşte un comision la fiecare vânzare, cam 10% nu ştiu sigur, să ma corecteze cineva dacă greşesc.

Aseară am avut noroc la un pack, mi-a picat Lucas de la PSG, l-am vândut cu 17000 coins, apoi am mai tras două pack-uri, nimic special, sunt pe plus cu vreo 8000 de coins şi mai am ceva în trade.

7. #1327 SP
    noi astia cu xbox ne uitam ca broasca-n teava..ca nu avem trading..doar pe consola

8. #1328 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by larry92 View Post
    deci nu mai pot de nervi... am jucat azi cu un terminat ca altfel nu pot sa ii spun m-a batut cu 6-5 .... JUR , TOATE GOLURILE LUI , TOATE 6 NUMAI PE mijloc cu bale ... nu se poate asa ceva , nu se poate ! astia nu sunt jucatori de fifa ... sunt niste retardati ....
    Tu 6-5 dar eu la 8-8 ce mai pot spune..?: D Feel the.. si aici va las pe voi .

9. #1329 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Va merge app-ul ? Încerc sa schimb jucătorii si îmi zice cannot swap player .

10. #1330 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Trebuie să stai un pic pe trade, vezi preţul pieţei, cam la cât se opreşte bid-ul la un jucător şi cauţi să îl i-ei mai ieftin, apoi îl pui puţin mai scump, vezi că ea îţi opreşte un comision la fiecare vânzare, cam 10% nu ştiu sigur, să ma corecteze cineva dacă greşesc.

Aseară am avut noroc la un pack, mi-a picat Lucas de la PSG, l-am vândut cu 17000 coins, apoi am mai tras două pack-uri, nimic special, sunt pe plus cu vreo 8000 de coins şi mai am ceva în trade.
    De dimineata stau si ma tot chinui sa-l iau pe Remy sub 4500... E frustrant.

11. #1331 SP
    pai sunt astia care vand coins...strica piata, ordinarii

12. #1332 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Remy 4500 , Chelsea?? Ce 4500 ???

13. #1333 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Prea multe goluri pe scurt, am crezut ca va fi ceva mai bun, da este mai prost dupa parerea mea.

14. #1334 SP
    Member larry92's Avatar
    de n-am injurat azi de toti mortii pe lesinatu' ala ... nu ii sufar pe astia care incep mingea si o ia spre poarta in viteza ...

15. #1335 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    noi astia cu xbox ne uitam ca broasca-n teava..ca nu avem trading..doar pe consola
    daca ai sti cat de bine este
    nu mai sunt asa de multi cu autobuyere
    asa doar de pe consola sunt extrem de putini care sa faca smecherii in ut
    eu mi-am setat ce jucatori bbva sa imi iau si ce mai aveam la ligue 1
    am apucat david luiz cu 8,3k si ceva cand la bid se cumpara cu 9k si 9,4k buy now
    pepe 3,8k si la bid 4,3k sau 4,5k buy now parca
    pedro cu 2,5k si se vinde in jur de 4k
    acum mai poti prinde sa cumperi jucatori sub pretul pietii la min 59
    nu cred ca se va mai putea cand va da drumul la search & list player din web app
    https://www.easports.com/uk/fifa/ult...kxhNaSbDHI:360

16. #1336 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Caceres e bun rau ! Il am eu si si-a meritat fiecare banut . Il are cineva pe Chiellini ? Merita investitia in el?E vreo 20000 si este urmatorul pe lista mea .
    Il am eu..e 15000 si e bun da

---------- Post added 03-10-2014 at 14:28 ----------

Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Echipa mea e 4-3-3(2)
    Handanovic-Evra-Caceres-Chelini-Konko DeRossi-Guarin-Pjanic Cuadrado-Tevez-Gervinho.....urmeaza Pogba si Vidal

---------- Post added 03-10-2014 at 14:30 ----------

Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Echipa mea e 4-3-3(2)
    Handanovic-Evra-Caceres-Chelini-Konko DeRossi-Guarin-Pjanic Cuadrado-Tevez-Gervinho.....urmeaza Pogba si Vidal

17. #1337 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Facem o cupă UT, 5000 intrarea, câştigul se împarte intre finalisti 70/30.

18. #1338 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    uploadfromtaptalk1412349110486.jpg echipa mea..

19. #1339 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Cacers si evra mai am.....

20. #1340 SP
    Member tdkftw's Avatar
    Am 310k coins si nu stiu ce echipa sa imi fac ce imi recomandati?

Nu vreau echipa din BPL

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 386 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast