Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 386 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #281 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Si ai cv la rece....

2. #282 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar
    Si pt ps3 online fifa 15 iti trebuie ps+?

3. #283 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt PS3 nu

4. #284 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    adica Fifa 15 fara PS+ il pot juca online doar cu un prieten cu care discut sa joc ,

iar pentru FIFA 15 organizat pe serverele lor imi trebuie PS+ sa inteleg

fara ps+/xbox live si fara internet(fara sa fi logat la serverele ea) joci ce tine strict de offline: career mode,kick off,skill games,arena mode
    fara ps+/xbox live dar sa ai internet : ut(team of the week,cupele,diviziile vs ai)

poti juca fara ps+ ut,faci coins si vinzi.asa iti faci bani de ps+

5. #285 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu ma gandeam sa-l iau de pe usa store sa-l am pe HDD si sa nu ma complic cu altex si in plus e mult mai ieftin, e 60 de dolari pe store. si de vandut, nu cred ca o sa-l vand si oricum fac o reducere destul de mare. sunt curios de ce sunt singurul care s-a gandit la asta si de ce preferati sa-l luati pe disk?

6. #286 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pai un card de 50$ + card de 10$ pe allmedia ron - sunt 250 RON - jocul fizic la Altex pe precomanda este de 259 RON .. deci practic e la acelasi pret - nu am pus schimbul valutar de pe card si comisionul paypal-ului la achizitionarea de cards .

deci ar iesi la acelasi pret . si corect - anul viitor poti sa il vinzi o luna sau doua inainte de fifa 16 cu 100 de RON si sa iti faci o precomanda cu doar 159 de ron.

aceastea sunt calculele mele , plus ca evit astfel orice problema legata de mentenanta si alta tipuri de conturi avand cd-ul fizic si putand sa il joc offline .

daca ai alte calcule - te rog impartasestele ca poate ma convingi si pe mine ca sunt interesat

7. #287 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca le cumperi direct de pe amazon ai un pret mai bun, 60$ = 200 de lei.
    Detalii aici:
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1085986

PS poti sa il joci offline daca ai consola setata primary

8. #288 SP
    poftim: Amazon.com: $10 PlayStation Store Gift Card - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games + http://www.amazon.com/50-PlayStation...ords=psn+cards = $60 sunt mai multi oameni care au cumparat de pe amazon, iti trebuie doar o adresa de US si primesti pe email codul

9. #289 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    este o solutie , admit asta , economisirea ar fi undeva la 40-50 de ron .

deocamdata insa nu se poate face precomanda la Fifa 15 pe store .

e mai complicat mi se pare cu amazonul eu platesc cu paypal-ul mult , evit datele de pe card sharuite cat pot

castig 40-50 acum - pierd 100-120 la revanzare plus ca daca ma apuc pe cont de UK ceva in anul ce vine nu va merge si va trebuie sa fac switch tot timpul .. cred ca o sa merg cu varianta retail , mai ales ca si pot pleca cu el la altii acasa sa ma joc mai usor .

10. #290 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Îl cumperi digital cu un prieten, poti sa il folosești pe doua console, 100 de lei fiecare Eu de ex. nu as cumpăra un joc Fifa 14 acum nici la 50 de lei

11. #291 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    se poate face si asa ? asta nu o stiam . deci daca il cumperi digital merge pe doua console in acelasi timp ? da-mi mai multe detalii

acum nu - dar in iunie - iulie am vazut eu ca s.au vandut cu 120-150 de ron

12. #292 SP
    Member dragosbc's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Îl cumperi digital cu un prieten, poti sa il folosești pe doua console, 100 de lei fiecare Eu de ex. nu as cumpăra un joc Fifa 14 acum nici la 50 de lei

salut cum se poate asta , si poate fiecare sa aiba contul lui de fifa (pt ut )si sa se joace concomitent , sau unul trebuie sa fie online si unul ofline ?

ca nu stiu cum e exact cu folosirea jocurile pe 2 console , asta am mai auzit tot aici si pt ps +

merci

13. #293 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Faci share, contul pe care ai cumpărat jocul îl faci primary pe consola prietenului tău, tu joci de pe consola ta, de pe contul tău, el se poate conecta de pe orice user.

Şi ai degând să aştepţi până în iunie la anul să îl cumperi la bani ăia, pe forum cred că ai să îl găseşti un pic mai ieftin de la băieţi care lucrează la EA.

14. #294 SP
    Member dragosbc's Avatar
    si acelasi lucru se face si pt ps + banuiesc.si eu trebuie sa joc de pe contul cu cu jocul , ca sunt secondary si el de pe orice alt cont ca are consola primary .setarea astea nu am vazut-o in meniul consolei.

unde anume ar trebui sa fie

15. #295 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Intri în meniu la account management şi tre să ai opţiunea asta.

16. #296 SP
    Member colossus's Avatar
    Inca un mic teaser pre-launch - Liverpool :

17. #297 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    una peste alta tocmai mi-am facut precomanda la Fifa 15 la ALTEX - 259 RON - transport inclus

18. #298 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    preorder la varianta digitala pe us a aparut?

19. #299 SP
    nu inca

20. #300 SP
    Member BatsBike's Avatar
    comoditate .. simplitate .. nici o grija pentru disc(blocare in consola,deteriorare in orice forma) .. asta inseamna plus cand alegi varianta digital download .. procedez astfel de la fifa 13 incoace ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 386 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast