Si ai cv la rece....![]()
fara ps+/xbox live si fara internet(fara sa fi logat la serverele ea) joci ce tine strict de offline: career mode,kick off,skill games,arena mode
fara ps+/xbox live dar sa ai internet : ut(team of the week,cupele,diviziile vs ai)
poti juca fara ps+ ut,faci coins si vinzi.asa iti faci bani de ps+
eu ma gandeam sa-l iau de pe usa store sa-l am pe HDD si sa nu ma complic cu altex si in plus e mult mai ieftin, e 60 de dolari pe store. si de vandut, nu cred ca o sa-l vand si oricum fac o reducere destul de mare. sunt curios de ce sunt singurul care s-a gandit la asta si de ce preferati sa-l luati pe disk?
pai un card de 50$ + card de 10$ pe allmedia ron - sunt 250 RON - jocul fizic la Altex pe precomanda este de 259 RON .. deci practic e la acelasi pret - nu am pus schimbul valutar de pe card si comisionul paypal-ului la achizitionarea de cards .
deci ar iesi la acelasi pret . si corect - anul viitor poti sa il vinzi o luna sau doua inainte de fifa 16 cu 100 de RON si sa iti faci o precomanda cu doar 159 de ron.
aceastea sunt calculele mele , plus ca evit astfel orice problema legata de mentenanta si alta tipuri de conturi avand cd-ul fizic si putand sa il joc offline .
daca ai alte calcule - te rog impartasestele ca poate ma convingi si pe mine ca sunt interesat
Daca le cumperi direct de pe amazon ai un pret mai bun, 60$ = 200 de lei.
Detalii aici:
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1085986
PS poti sa il joci offline daca ai consola setata primary
poftim: Amazon.com: $10 PlayStation Store Gift Card - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games + http://www.amazon.com/50-PlayStation...ords=psn+cards = $60 sunt mai multi oameni care au cumparat de pe amazon, iti trebuie doar o adresa de US si primesti pe email codul![]()
este o solutie , admit asta , economisirea ar fi undeva la 40-50 de ron .
deocamdata insa nu se poate face precomanda la Fifa 15 pe store .
e mai complicat mi se pare cu amazonul eu platesc cu paypal-ul mult , evit datele de pe card sharuite cat pot![]()
castig 40-50 acum - pierd 100-120 la revanzare plus ca daca ma apuc pe cont de UK ceva in anul ce vine nu va merge si va trebuie sa fac switch tot timpul .. cred ca o sa merg cu varianta retail , mai ales ca si pot pleca cu el la altii acasa sa ma joc mai usor .![]()
Îl cumperi digital cu un prieten, poti sa il folosești pe doua console, 100 de lei fiecareEu de ex. nu as cumpăra un joc Fifa 14 acum nici la 50 de lei
![]()
se poate face si asa ? asta nu o stiam . deci daca il cumperi digital merge pe doua console in acelasi timp ? da-mi mai multe detalii
acum nu - dar in iunie - iulie am vazut eu ca s.au vandut cu 120-150 de ron
Faci share, contul pe care ai cumpărat jocul îl faci primary pe consola prietenului tău, tu joci de pe consola ta, de pe contul tău, el se poate conecta de pe orice user.
Şi ai degând să aştepţi până în iunie la anul să îl cumperi la bani ăia, pe forum cred că ai să îl găseşti un pic mai ieftin de la băieţi care lucrează la EA.
si acelasi lucru se face si pt ps + banuiesc.si eu trebuie sa joc de pe contul cu cu jocul , ca sunt secondary si el de pe orice alt cont ca are consola primary .setarea astea nu am vazut-o in meniul consolei.
unde anume ar trebui sa fie
una peste alta tocmai mi-am facut precomanda la Fifa 15 la ALTEX - 259 RON - transport inclus![]()
comoditate .. simplitate .. nici o grija pentru disc(blocare in consola,deteriorare in orice forma) .. asta inseamna plus cand alegi varianta digital download .. procedez astfel de la fifa 13 incoace ..![]()
Bookmarks