Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 386 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2601 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    ba da e posibil sa cumpar mingii contracte echipamente tot - si sa nu apara chiar asa nicaieri .. am luat si din meniul F/U.T si din catalogul de afara .. nu apare nimic nicaieri .. e bataie de joc sincer ce face EA cu catalogul ala .

unde putem face sesizare ?

2. #2602 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La OPC, să păstraţi chitanţele

3. #2603 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

4. #2604 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by Tomcraft View Post
    Cand sa-ti dea like, nina, daca acum spui?
    nu m-am referit aici ca nu cred ca am pe nimeni in lista de friends aici,ci pe consola x1unde am in jur de 50 la friends ca in fifa poti da share daca ai luat titlul sau ai castigat un jucator de top....,pot da like,dislike,comentarii si ei nimic
    si merci de like-uri aici
    primesc mai repede like-uri de la userii playstation decat cei de pe platforma xbox

5. #2605 SP
    IF in primul pack de 15k .
    uploadfromtaptalk1416052330791.jpg

6. #2606 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post

lol - atacanti dosantos rodriguez benzema - sunt niste glume pe langa Aguero Tevez si Palacio sincer , cel putin la cum sunt facuti in Fifa 15 , i-am avut pe toti deci pot avea opinia asta .
    .
    da-mi voie sa nu fiu deacord cu tine, dar probabil conteaza foarte mult stilul de joc. am aproape 1 gol pe meci atat cu dosantos cat si cu benzema. Oricum vad ca esti fan Italia si probabil esti destul de subiectiv. Cred ca trebuie un sample imens de jocuri cu echipa facuta din fiecare liga ..gen sa joci 100 meciuri cu echipa de spania ..100 cu echipa de italia 100 cu echipa de germania etc.

7. #2607 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pai tocmai asta zic , cu benzema do santos si henandez am jucat 50-100 de meciuri mediocrii - benzema greoi , do santos mediu la pace mediu la dribling mediu la sut iar hernandez bun la pace dar mediu la dribling si sut .
    ceio 3 din spania sunt mediocrii , daca erau buni cred ca ramaneam si eu pe spania . apropo - am 600 de meciuri jucate
    aguero tevez si palacio .. completi fuga sut dribling .
    am avut toate echipele in afara de germania . acum am echipa de BPL dar ii pastrez pe Tevez si Palacio plus Rooney Vargas Welbeck , ca nu am bani de aguero inca .

8. #2608 SP
    chiar am comparat acum dosantos si palacio si din ce vad e cam peste palacio sau aproximativ acelasi stats la unu si la altul, benzema e tot peacolo si el poate un pic mai bun, pe tevez nu pot sa-l compar cu unul din cei precizati dar la statsurile sale nu poate face incredibila diferenta cum ar face-o Aguero(pe care-l scoatem din discutie pentru ca ai zis de jucatori ieftini si nu scumpi..ca asa putem aduce in discutie pe Suarez)

9. #2609 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Oviduzz View Post
    chiar am comparat acum dosantos si palacio si din ce vad e cam peste palacio sau aproximativ acelasi stats la unu si la altul, benzema e tot peacolo si el poate un pic mai bun, pe tevez nu pot sa-l compar cu unul din cei precizati dar la statsurile sale nu poate face incredibila diferenta cum ar face-o Aguero(pe care-l scoatem din discutie pentru ca ai zis de jucatori ieftini si nu scumpi..ca asa putem aduce in discutie pe Suarez)
    Eu am jucat doar cu Palacio pîna acum (din cei enumerați de voi) și mi se pare super ieftin comparativ cu ce știe. Pentru cineva care nu are bani Palacio e super transfer. Pina strâng bani de Tevez ma bazez pe el.

10. #2610 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am invatat cum te aperi semi-automatizat. Trebuie sa folosesti foarte des alunecari in timp ce ti apasat L2/LT. O sa vedeti o precizie incredibila fata de alunecarile normale.

L-as folosi pe Mathieu de la Barca in locul lui Mangala. Are defending ceva mai bun daca retin corect si e destul de rapid.
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post

11. #2611 SP
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Eu am jucat doar cu Palacio pîna acum (din cei enumerați de voi) și mi se pare super ieftin comparativ cu ce știe. Pentru cineva care nu are bani Palacio e super transfer. Pina strâng bani de Tevez ma bazez pe el.
    de acord, palacio e foarte ieftin pentru ce ofera

12. #2612 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    nu m-am referit aici ca nu cred ca am pe nimeni in lista de friends aici,ci pe consola x1unde am in jur de 50 la friends ca in fifa poti da share daca ai luat titlul sau ai castigat un jucator de top....,pot da like,dislike,comentarii si ei nimic
    si merci de like-uri aici
    primesc mai repede like-uri de la userii playstation decat cei de pe platforma xbox
    Dau pt ca stiu cat de greu e sa castigi titlul in liga 1. Nu conteaza ca joci pe x1 sau ps4. Eu nu reusesc sa fac 23 de puncte deloc, dar nici nu retrogradez. Felicitari

13. #2613 SP
    and van Persie )

Apropo de campionatul spaniei .. depinde foarte mult stilul de joc . L-am avut pe Benzema iar in 20 de meciuri aveam 27 goluri , 12 asisturi si am jucat doar online . Deci ?
    Mai era cineva(nu-mi mai amintesc cine) care zicea ca Diego Costa nu e bun . L-am avut si pot spune ca e un super atacant , aveam o medie de 2 goluri pe meci .
    Attached Images Attached Images van-persie.jpg

14. #2614 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    eu am deschis toate pack.urile de 15k .... cel mai bun jucator a fostLichtsteiner IF .

15. #2615 SP
    Eu mai am 3 pack-uri dar nu cred ca le deschid pt ca pe celelalte mi-am scos banii pe ele .

16. #2616 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Eu am deschis aseara 2 si mi-a picat Ba si Amrabat Mai bine nu dadeam banii pe ele.

17. #2617 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am deschis si eu unul si nu mi-a picat nimic ca de obicei

18. #2618 SP
    update : https://www.easports.com/fifa/ultima...ONW2dnLAeV:ps3

Matuidi IF , Pogba super jucatori .

19. #2619 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Pe mine nu m-a convins Pogba.Mi s-a parut greoi.L-am vandut dupa 5 meciuri si l-am luat pe Vidal care mi se pare un jucator complet,atat pe aparare cat si pe atac.Poate nu s-a potrivit cu stilul meu de joc.Amandoi i-am folosit CDM in asezare 4-1-2-1-2
    Matuidi il am in echipa din franta si mi se pare bun rau de tot.

20. #2620 SP
    Sa ma *** in ele de gold rare pack-uri bla bla bla . Aseara am cumparat 7 pack-uri de 15k si eram pe plus cu 10k iar acum 10 min m-a mancat undeva sa le cumpar pe cele gold rare , cele de 25k . Din 5 pack-uri cel mai bun a fost Nasri )) .

---------- Post added 15-11-2014 at 21:50 ----------

"we're updating the EASFC Catalogue with new Loan players soon!Current player will be removed"

Grabiti-va

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 386 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast