Le primeia la pachete dacă îmi aduc bine aminte.
nu apar in my Club ,
deci ma duceam cu R3 sus - le cumparam - apareau in F . U > T Central , de acolo alegeam ce sa trimit in my club si ce sa vand si asa apareau in My Club ..
acum ..le cumpar si nu mai apar nicaieri ?? nu pot sa le trimit la My Club ca nu le mai gasesc nicaieri .
a cumparat cineva echipamente mingii sau jucatori imprumut cu R3 si le-a activat sa imi zica unde se gasesc acum ?
Nu mai cumpara din F UT. Iesi de acolo si cumpara direct din Catalog. Am mai cumparat si eu de acolo si nu mi-au aparut. Mai sunt probleme si cand faci gift. Se intampla sa nu ajunga la destinatie.
Ma tot gandesc sa.mi fac o echipa din alta liga... momentan am BPL .. si nu stiu de unde sa o fac..
pentru ca e un bug
cand spun ca eu le primesc pe toate
am cumparat bale din catalogue si cand intri apoi in ut trebuie sa iti apara cardul care il trimiti tu in club,nicaieri,nici la rezervele rezervelor
am cumparat inca 2 jucatori din catalogue si nimic
asta mi s-a intamplat mai bine de 1 saptamana dar e un bug care chiar nu ma afecteaza
ieri jucasem co op seasons si cand cineva e capitan ii arata echipa lui care o foloseste in seasons(cu custom formation daca are),eu eram C si trebuia real sa imi arate,nu bayern
am editat din 433 in 41212 si nimic,a ramas tot pe 433,am dat search si las ca modific la pauza
la pauza dau sa schimb bayern de pe 433 pe 41212 si ce sa vezi imi arata barca pe 433,echipa oponentilor
era tarziu si sincer nu m-am prins dar acum mi-am dat seama ca de fapt imi puteam bate joc de echipa oponentilor punand fundasii atacanti,dandu-i afara pe messi,neymar....
Vreau sa imi fac o echipa in jurul uni jucator de aprox. 200k si nu ma pot hotara intre tevez totw sau reus.Imi puteti spune ce jucator sa aleg sau daca aveti alte propuneri
un jucator nu castiga meciu' ..fa-ti echipa cat mai buna ..si apoi faci upgrade pe un post care crezi ca te avantajeaza. Eu de ex am din BBVA si dupa ce mi-am facut o echipa compacta am ales sa fac upgrade la neymar pe stanga. Urmatorul va fi bale sau suarez.
Parerea mea legata de campionatele principale este urmatoarea, daca doriti sa va faceti o echipa din campionatele respective:
Italia - Jucatori foarte ofensivi cu viteza buna ( iti iasa jocul ofensiv si dai multe goluri )
Germania - Jucatori defensivi ( iti iasa jocul defensiv foarte bine, iei putine goluri )
Anglia - Jucatori buni defensiv si ofensiv ( la inchidere lasa de dorit, ma refer la CDM )
Spania - Jucatori slow, ( nu prea sunt atacati si mijlocasi cu viteza si skillMove ) | Doar daca ai un buget ridicat te poti descurca aici ( parerea mea )
Franta - Jucatori putini ( in mare parte PSG si 1-2 de la Monaco si Marseille )
La celalalte campionate nu ma bag. Sunt convins ca sunt jucatori buni si in Rusia, cu Doumbia in frunte' dar inca nu m-am avantat' asa tare.
In concluzie parerea mea este ca in Aglia se merita sa iti faci echipa principala.
am luat titlul in div1 seasons 8-0-0 si haterii din my friend list nu dau un like
am un hater list,nu friend list
Poate cineva sa imi dea si mie gift la "*** coin reward boost" lvl 20 si ii dau si eu inapoi. Cineva?
Anglia are cel mai bun rapid complet CDM - RAMIRES sau chiar si Yaya Toure . plus Fernandinho Flamini Paulinho si dc nu Sandro sau Ramsey . singurul inchizator OK care nu e din Anglia e Matuidi sau hai sa zicem si Vidal cu Naigolan din Italia .. Spania e pur si simplu praf la asa ceva .
Anglia nu are fundasi centrali si buni si rapizi cu o singura exceptie . ce e bun nu e rapid gen kompanysi ce e rapid are defendingul mai slabutz gen onuoha ala , asta da .
Si nu are atacanti si buni si rapizi - ce e rapid - are putin la finalizare si ce are finalizarea buna gen va persie falcao rooney sau costa - se misca ingrozitor de greu . Si nu - Sturridge si Remy desi au 89-90 la pace se misca cat unii de 80 mai slabuti si mici , asta pt ca sunt prea masivi , nu sunt rapizi . Vreau sa zic ca incredibil l-am bagat pe Welbeck si Sturidge in aceeasi echipa si Welbeck cu 85 pace - e mai rapid ca Sturridge de 89 puteti face proba oricand la un sprint . Exceptia e Aguero care e doar 400.000![]()
Germania corect - lenti si solizi si aia cu pace mare se misca greu .
Spania - doar sa ai bani multi sa iei varfurile .. in rest .. ceilalti care raman cand scoti neymar bale ronaldo raMOS .. sunt jucatori care cu greu pot face diferenta .
lol - atacanti dosantos rodriguez benzema - sunt niste glume pe langa Aguero Tevez si Palacio sincer , cel putin la cum sunt facuti in Fifa 15 , i-am avut pe toti deci pot avea opinia asta .
Italia ieftini si buni si rapizi - trebuie scheletul lui Juventus jucat mult , toti au niste cifre senzationake si un pret ft accpetabil.
Franta solutii putine .. Psg plus 2-3 maxim - te plictisesti repede .
Clau23 - nu merg date alea - am incercat si eu .. nu merg date .. ca asa faceam asta toti constant .
Deci Nu merge faza cu CATALOGUL - am cumparat direct din catalog un contract de 99 si nu imi apare nicaieri ! astia fac misto de noi ! . Faceti ceva cu catalogul ala ca ce cumparam cu R3 sau direct din Catalog nu apar nicaieri - dispar efectiv !
unde ma pot adresa pt reclamatii la FIFA UT .. ca deja ma iau nervii .
Bookmarks