Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 386 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1601 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    As vrea sa îmi schimb parola la contul de origin, dar se pare că trebuie să răspund la întrebarea secretă, însă ori am uitat-o ori cel care mi-a spart contul a schimbat-o. Așa că apelez la sprijinul vostru ca mă ajutați sa îmi schimb parola și fără să răspund la întrebarea secretă.

2. #1602 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Gata baieti mi-am luat si eu fifa campionatul cel mai probabil la inceputul lunii noiembrie ( ca am niste examene) iar perioada de inscrieri va fi la sfarsitul lunii octombrie asa ca antrenati-va, lasati ut

---------- Post added 10-10-2014 at 17:01 ----------

Alex intra in chat cu cei de la ea si spune-le problema sunt singurii care te pot ajuta din pacate

3. #1603 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pai și pe ut poți sa te antrenezi, tot meciuri sunt și acolo

4. #1604 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    [/COLOR]Alex intra in chat cu cei de la ea si spune-le problema sunt singurii care te pot ajuta din pacate[/QUOTE]

Am tot văzut ca spune lumea să intru pe chat cu cei de la ea dar eu nu am văzut pe nicăieri această posibilitate îmi poți trimite un link te rog?

5. #1605 SP
    Member maghear's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Pai și pe ut poți sa te antrenezi, tot meciuri sunt și acolo
    E diferenta mare intre online seasons si ut

6. #1606 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Ccourtois e super OP.. Mi-a aparat 14 suturi de 1 la 1 cu portarul...

7. #1607 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    man ti s-a raspuns in postul #1534
    Cauta pe forum thread-ul deidicat PlayStation plus
    Eu sunt mai greu de cap.. Deci daca imi cumpar doar PS4-ul si Fifa 15 nu ma pot juca online ?

8. #1608 SP
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Am avut putin noroc aseara sa scot un trofeu silver destul de rar pt ca cu greu pici in pozitii de genul pt a marca la figuri
    "You got that flair Achievement"

Gol marcat cu Fredy Guarin, e o bestie am facut tot posibilul sa integrez in liga portugheza un Columbian care joaca in Serie A si am reusit cu o chimie 9.

asta imi este echipa https://www.easports.com/fifa/ultima...cxlrynLsBE:ps3

Cum reusesti sa cresti chemistry-ul unui jucator ?

9. #1609 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Eu sunt mai greu de cap.. Deci daca imi cumpar doar PS4-ul si Fifa 15 nu ma pot juca online ?
    nu barosane , iti trebuie PS+ ! eu am PS3 si nu e nevoie !

10. #1610 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    @tudomih in afara de metoda clasica de Aceeasi echipa, acelasi club sau aceeasi nationalitate intre jucatori, mai ai si varianta ca Antrenorul/Managerul sa aiba aceeasi nationalitate cu cel sau cei pt care vrei sa cresti chimia, fie este din aceeasi liga

11. #1611 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Am mai facut cateva filmulete:

12. #1612 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Deci sa ma c*c in jocul asta , cum naiba fac tackling , am luat 4 goluri IDENTICE IDENTICE se ducea rahatull la bara mea , centra si imi da gol , un gol LAME si profita ca nu stiam sa fac tackle. Deci mai aveam putin si farmam playstationul , iar joystick-ul a pocnit deja de la cate izbituri si-a luat . Altii cand fac tackle vin direct in mine si se izbeste , rahatul asta al meu daca tin contain fuge pe langa jucatorul advers iar daca apas X se caca pe el si ii lasa aluia loc sa treaca ca gasca prin apa .

13. #1613 SP
    Pentru jucatorii carora le aplic diferite chemistry styles, desi ar trebui ca unele atribute sa creasca, acestea nu mi se par a creste. Trebuie sa am si ceva antrenori pentru a avea efecte aceste chemistry styles ?

14. #1614 SP
    Senior Member nina's Avatar
    e un boost foarte mic care il ai atat timp cat ai 10 chem la jucator
    de exemplu din basic ii pui hunter care are +3 shooting si +3 pace
    pai nu-ti pune +3 finishing ci iti pune +2 finishing si +1 power shot sau curve
    la +3 pace iti pune +2 sprint speed si +1 acceleration sau agility sau reaction
    acele training cards care iti da un boost exagerat,acelea sunt doar pentru 1 meci fiindca sunt exagerate
    antrenorii sunt pentru aceste training cards,contracts,healing

15. #1615 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Am mai facut cateva filmulete:

Foarte reusite video-urile, cu ce ai filmat ?

16. #1616 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Functia share de pe consola si aplicatia Share Factory. Consola înregistrează singura

17. #1617 SP
    Va merge UT ? Pe mine nu ma lasa sa joc online, in rest imi intra in UT. Vad ca si PlayStation Store e in maintenance. Sa fie asta cauza ?

18. #1618 SP
    Junior Member vladvlad178's Avatar
    si mie imi da eroare "a network error has ocurred.please check your network connection and try again"nu numai in ut si online la fel

19. #1619 SP
    Da, exact. Cum de se intampla asta tocmai in weekend, cand avem si noi mai mult timp liber ?

20. #1620 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    hahaha, dupa 5 min de retry am renuntat, ma apuc de procesare foto daca fifa nu merge

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 386 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 181 ... LastLast