2IF DAVID SILVA & IF FABREGAS! - TOTW Predictions…:
PantiMilion)) criminala pronuntia lui Neph
)
---------- Post added 23-12-2014 at 21:29 ----------
Apropo..packurile castigate in futmad cup raman in my packs si dupa ce se trrmina promotia???
2IF DAVID SILVA & IF FABREGAS! - TOTW Predictions…:
PantiMilion)) criminala pronuntia lui Neph
)
---------- Post added 23-12-2014 at 21:29 ----------
Apropo..packurile castigate in futmad cup raman in my packs si dupa ce se trrmina promotia???
Au fost execrabile pachetele pana acum. Poate o sa vina unele mai faine. Aveti propuneri pentru squad-ul asta?
Cred ca o sa ma las de Fifa sau UT.... nu ii vad rostul.... am avut meci-uri sapt asta in care am avut intre 15-20 de parade de la portarul advers...
am incercat sa castig cupa online si semifinala care am castigat-o 4-1 sau 5-1 m-a scos la cinematics dupa min 90 din ut mode complet si am pierdut meciul
nu stiam eu de ce statea sobolanul ala in meci la scorul ala
am prins 3 semifinale consecutive
asta ce am castigat-o dar jocul avea alte planuri pentru mine,apoi am pierdut celelalte 2 semifinale in min 90 egalandu-ma oponentii.apoi scoteau un gol din palarie si nu ajungeam la pk
macar ieri am pierdut de doua ori in optimi si o data in sferturi
asa azi am pierdut cate 1 ora pana eram eliminat din cupa.3 ore jucate degeaba
cu 9 meciuri jucam un sezon si luam aia 7.5k ca ramaneam in div1.....n-am retrogradat niciodata in 12-13 sezoane cate am jucate
Am pierdut si eu aseara 3 finale . Daca stiam ca sunt untradable nu mai pierdeam timpul aiurea...Deschisai si pack de 15 k. Cel mai bun, un jucator de 75...
Cristian2191 Din cauza ta am cheltuit 150K pe pachete azi,ca am vazut ce ti-a picat.Cu banii aia mai strangeam putin si il luam pe Di Maria.Bine macar ca am recuperat jumatate din ei
Ma pun iar pe strans,nu mai cumpar nimic.
Ma confunzi, daca te referi la Higuain MOTM .
ragnarlodbrok23 , ti-am trimis gift-ul .
Nicieu n am ajuns in finala..sunt oricum intr o forma execrabila...dar mai incerc maine..vineri..paote poate..insa vad ca da erore si te scoate din ut din ce in ce mai des
Pe ce platforma joci? Eu nu am reusit sa castig finala cu o echipa care are 60 si ceva chem. Pana in finala m-a dat cu jucatori care aveau echipa asemanatoare cu a mea, 60-70 chem, dar in finala normal ca trebuia sa-mi dea unu' cu echipa de rating 80 si chem 100.
Am câștigat turneul online nici eu nu știu cum. Mi-a picat doar James Rodriguez mai răsărit. Dar degeaba ca nu am ce face cu el.
Si eu m-am trezit cu un gold pack rar(12 item uri rare) dar cel mai bun a fost Torres)
RVP si Schurle pe contul pe care il folosesc ca sa imi iau doar pack-urile Ultimate Team Edition. Pacat ca sunt untradeable.![]()
Am deschis is eu pack-ul Free, mi-a picat RuiPatricio .. pnm ca de obicei
@:Cristian2191 thx pt. Gift![]()
Nu ca as juca eu modul *** dar mi-a cazut rEGHEBLAT in acel freece sa fac cu alde Ronaldo,Messi ori RVP?
Surpriza de la EA, un free pack gold de Craciun. Surpriza a fost sa si contina ceva jucatori buni la cat i-am huiduit pana acum, vad ca pack-urile mai contin si ceva material, nu frectie. Cred ca scot un 2000-3000 pe tot pack-ul asta daca-l vand, pacat ca item-urile sunt untradable.Pentru moca e ok. O sa-l incerc pe Terry c-am echipa de BPL, dar o sa-i infig carduri cu pace la greu.
![]()
Daca cumva sunteti interesati..futmas cup offline da pack-ul mereu dupa castigare, indiferent de cate ori jucati![]()
Bookmarks