Daca asta ai inteles din ce am zis eu, da.
Am un pic peste 600000. Dacă reușesc de banii ăștia sa îi iau pe Hazard, Aguerro și Courtois ma declar mulțumit.
O să Îți mai rămână 50k . Pe Hazard ma astept sa scada la 250k , la fel si Aguero iar Courtois 60k .
eu nu cel putin , ca nu sunt sinucigas
si cine zicea ca nu sunt manarite pachetele ? ce sanse sunt sa cada la diferenta de 2 ore sa pice acelasi jucator Huntelar in acelasi tip de pachet plus un fundas care a cazut si ieri ?
am vandut acum 2 zile 3 jucatori cu 100k ..i-am cumparat azi inapoi cu 50kprofit 50k fara tranzactii. am avut noroc de i-am vandut la preturile puse de mine. Cateodata ma uimesc unii cum cumpara cu ochii inchisi fara sa verifice cat este minimul la BIN pe un jucator anume..
noroc cu ei nu?
Tevez..vandut cu 50k cumparat azi cu 18k ..
David Silva (HUN) vandut cu 27k, cumparat cu 11k azi.
Sturrige la fel ...
nu stiam ca vor scoate astia pack-urile de 100k de anul nou ca puneam mai multi jucatori la vanzare
dar e bine si asa. Strang bani pt Yaya T. si Kompany sa-i iau cand ies pack-urile TOTY.
Eu am cumpărat de dimineață 3x Aguero cu 320k fiecare iar acum astept sa crească prețul .
Mi-am investit si eu banii azi in jucatori.Am bagat 320k.Dupa calculele mele o sa ajung la 400k cand cresc preturile la loc in 2-3 zile
Ce jucatori ai cumparat ? Mie imi pare rau ca n-am mai cumparat inca 2x Aguero de dimineata .
Bookmarks