deschide ticket
---------- Post added 12-03-2015 at 13:45 ----------
ce au crescut preturile la coins..lol...de la 11euro 1mil coins, la 31 euro in doar 2 zile..se fac si licitatii![]()
deschide ticket
---------- Post added 12-03-2015 at 13:45 ----------
ce au crescut preturile la coins..lol...de la 11euro 1mil coins, la 31 euro in doar 2 zile..se fac si licitatii![]()
a crescut manopera, acum stau chinezii si fac tranzactiile manual, nu mai beneficiaza de serviciile botilor
pe seagm e 13.50 euro milionul de coins pentru xbox.
mda... dar problema e ca n-ai ce vinde ca sa cumperi milionul.
este inflatie de jucatori pe piata, sunt o gramada pe care nu vrea nimeni sa-i ia intre limitele impuse de EA. Asa ca daca vrei ca sa ti-l cumpere cineva pe Aguero, spre exemplu, la 900 k cat e maxim platesti 4.05 euro chinezilor si te-ai scapat de el...![]()
citeam de unii care si-au laut gaura de 10-20 mil de coins o data cu price range-ul .... au ramas cu cate 100 de IF-uri foarte scumpi in lista de transfer iar la unii jucatori au pierdut chiar si 500k ...
In acest caz au ales sa pastreze jucatorii in trade pile..sa nu mai faca trading pentru ca nu mai au sloturi, dar nici sa vanda in pierdere. Asadar piata a ramas fara cea mai mare parte din jucatorii buni si foarte buni, IF, SIF, TIF, MOTM si TOTY.
Poti vea 1 miliard de coins acum , ca nu poti cumpara ce-ti doresti, pt ca nu exista pur si simplu!
L-am vrut pe RodrigoM. IF...placeam 210k cash(atat e maxim)...dar normal ca nu il vinde nimeni atat timp cat inainte se dadea cu 800k
sansele de trading au scazut considerabil din pacate, in conditiile date pot produce si 100k pe zi cu 60 min adunate la consola insa ce faci cu banii? ca n-ai ce cumpara !)
bine ca am doua echipe competitive..sau ca fiecare are acum ceva bun in club cu care se poate bate in div 1 sau 2..
Eu am dat de jucatori ca aia enumerati de tine mai sus in liga 7. De fapt dau, ca nu reusesc sa ma desprind nicicum de acolo. Acum iau titlul si urc mai sus, editia viitoare retrogradez.. si tot asa. Am intrat in bucla![]()
se intampla...am avut si eu perioade cand picam consecutiv din 1 in 4 sau 5
... acum ma tot zbat in div 1...pt ca am o zi f buna, dupa care urmeaza una f proasta...mai intervine scriptingul..si tot asa..sa vedem cat mai rezist..sau cand revin iar in 5
![]()
Mizeria asta de joc incepe sa ma enerveze prea mult.Imi explica si mie cineva ce tactica sa folosesc contra alora care abuzeaza high pressure? Efectiv nu pot sa leg doua pase. Daca pasez, jucatorul sta pe loc nemiscat si asteapta sa ajunga mingea la el, si pana sa ajunga deja e un adversar acolo gata pregatit sa ii ia mingea. Asta nu e fotbal, e un rahat infect. Am incercat tot felul de tactici, ultra defensive, possesion, degeaba. Unul care stie sa puna presiune ma distruge efectiv. Macar de i ar obosi jucatorii facand asa dar pot sa alerge non stop pana in min 90. Ce rost are sa iti faci echipa de milioane cand vine unu cu gervinho-ibarbo-doumbia si nu te lasa sa respiri?singura modalitate de a juca e sa apesi ca disperatul lb1 triunghi ca sa nu pierzi mingea si sa alegi in linie dreapta ca la fifa 2000. Hal de joc.
Bookmarks