Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 301 of 386 FirstFirst ... 201 251 291 299 300 301 302 303 311 351 ... LastLast
Results 6,001 to 6,020 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6001 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    deschide ticket

---------- Post added 12-03-2015 at 13:45 ----------

ce au crescut preturile la coins..lol...de la 11euro 1mil coins, la 31 euro in doar 2 zile..se fac si licitatii

2. #6002 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    ohoho . la 30 de euro - milionul de coins le dau si eu 4-5 milioane daca vor

3. #6003 SP
    pai pune la vanzare

4. #6004 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Am și eu vreo 15, dau și cu 25 euro.

5. #6005 SP
    15 mil? OMG...

6. #6006 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    a crescut manopera, acum stau chinezii si fac tranzactiile manual, nu mai beneficiaza de serviciile botilor

pe seagm e 13.50 euro milionul de coins pentru xbox.

7. #6007 SP
    asa ieftin? eu ma uitasem pe gofifacoins

8. #6008 SP
    mda... dar problema e ca n-ai ce vinde ca sa cumperi milionul.

este inflatie de jucatori pe piata, sunt o gramada pe care nu vrea nimeni sa-i ia intre limitele impuse de EA. Asa ca daca vrei ca sa ti-l cumpere cineva pe Aguero, spre exemplu, la 900 k cat e maxim platesti 4.05 euro chinezilor si te-ai scapat de el...

9. #6009 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    citeam de unii care si-au laut gaura de 10-20 mil de coins o data cu price range-ul .... au ramas cu cate 100 de IF-uri foarte scumpi in lista de transfer iar la unii jucatori au pierdut chiar si 500k ...
    In acest caz au ales sa pastreze jucatorii in trade pile..sa nu mai faca trading pentru ca nu mai au sloturi, dar nici sa vanda in pierdere. Asadar piata a ramas fara cea mai mare parte din jucatorii buni si foarte buni, IF, SIF, TIF, MOTM si TOTY.

Poti vea 1 miliard de coins acum , ca nu poti cumpara ce-ti doresti, pt ca nu exista pur si simplu!

L-am vrut pe RodrigoM. IF...placeam 210k cash(atat e maxim)...dar normal ca nu il vinde nimeni atat timp cat inainte se dadea cu 800k

sansele de trading au scazut considerabil din pacate, in conditiile date pot produce si 100k pe zi cu 60 min adunate la consola insa ce faci cu banii? ca n-ai ce cumpara ! )

10. #6010 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Pacheteeeeeee !!!!!

11. #6011 SP
    bine ca am doua echipe competitive ..sau ca fiecare are acum ceva bun in club cu care se poate bate in div 1 sau 2..

12. #6012 SP
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Pacheteeeeeee !!!!!
    Cam tot aia si cu pachetele. Ieri l-am tras pe Courtois si am deja 2. Unul il tin in transfer list si nu-l ia nici dracu la 50k. Iar mai ieftin nu-l pot pune... Ca sa eliberez slotul va trebui sa-i dau quick sell...

13. #6013 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eu am de div1...doar ca nu trec de 7 )

14. #6014 SP
    cum e aia "echipa de divizia 1"?
    ca si eu cred ca-s in situatie asemanatoare...

15. #6015 SP
    adica Ramos si Aubameyang in atac...sau Cuadrado-Doumbia-Gervinho )

16. #6016 SP
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    adica Ramos si Aubameyang in atac...sau Cuadrado-Doumbia-Gervinho )
    aa, ok... atunci n-am echipa de divizia 1

17. #6017 SP
    glumeam..sunt altii cu jucatori silver prin echipa si sunt premianti

18. #6018 SP
    Eu am dat de jucatori ca aia enumerati de tine mai sus in liga 7. De fapt dau, ca nu reusesc sa ma desprind nicicum de acolo. Acum iau titlul si urc mai sus, editia viitoare retrogradez.. si tot asa. Am intrat in bucla

19. #6019 SP
    se intampla...am avut si eu perioade cand picam consecutiv din 1 in 4 sau 5 ... acum ma tot zbat in div 1...pt ca am o zi f buna, dupa care urmeaza una f proasta...mai intervine scriptingul..si tot asa..sa vedem cat mai rezist..sau cand revin iar in 5

20. #6020 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Mizeria asta de joc incepe sa ma enerveze prea mult.Imi explica si mie cineva ce tactica sa folosesc contra alora care abuzeaza high pressure? Efectiv nu pot sa leg doua pase. Daca pasez, jucatorul sta pe loc nemiscat si asteapta sa ajunga mingea la el, si pana sa ajunga deja e un adversar acolo gata pregatit sa ii ia mingea. Asta nu e fotbal, e un rahat infect. Am incercat tot felul de tactici, ultra defensive, possesion, degeaba. Unul care stie sa puna presiune ma distruge efectiv. Macar de i ar obosi jucatorii facand asa dar pot sa alerge non stop pana in min 90. Ce rost are sa iti faci echipa de milioane cand vine unu cu gervinho-ibarbo-doumbia si nu te lasa sa respiri? singura modalitate de a juca e sa apesi ca disperatul lb1 triunghi ca sa nu pierzi mingea si sa alegi in linie dreapta ca la fifa 2000. Hal de joc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 301 of 386 FirstFirst ... 201 251 291 299 300 301 302 303 311 351 ... LastLast