Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 299 of 386 FirstFirst ... 199 249 289 297 298 299 300 301 309 349 ... LastLast
Results 5,961 to 5,980 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5961 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Daniel dar pe Ronaldo nu il mai ai ? ca in afara de messi e o echipa medie , adica ma asteptam la banii tai la ceva mult mai bun

2. #5962 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    Te asteptai sa am toata echipa TOTY ?

3. #5963 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pai silva e la 1.600.000 TOTY . nu mi se pare scump , adica e o echipa chiar slaba la ce ma asteptam la banii tai

4. #5964 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    si cu ce ar schimba echipa un Thiago Silva toty? daca nu ii schimbi si pe ceilalti...si care bani? a papat tot!

5. #5965 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Quote Originally Posted by namename View Post
    e vina lui neuer, e foarte slab, citeste reviewuri despre el.
    Nu e vorba de niciun Neuer. Si Courtois imi face aceleasi greseli. Adevarul este ca portarii sunt inconstanti la jocul asta. Intr un meci, cand scriptul merge cu tine, iti apara tot si fac cele fabuloase animatii. Fac pe girafele in poarta. Apoi, cand scriptul este impotriva ta fac cele mai retardate respingeri, toate la adversar, eventual o resping direct in poarta. Daca le pasezi mingea le tremura picioarele si au probleme cu echilibrul. Am salvat un gol in care mingea trece efectiv prin stomacul lui Courtois. Cand jocul vrea ca adversarul sa dea gol,sfideaza legile fizicii.

6. #5966 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    Pe Ronaldo l-am vandut si am deschis pack-uri de toti banii. Oricum e parerea voastra ca e o echipa slaba, dar mie imi place foarte mult cum joaca.

7. #5967 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    1. mai Daniel , la cat bulan ai avut ma asteptam sa ai super echipa , echipa e ok , dar la cati castigai tu pe aici .. ma asteptam sa ai o echipa de vreo 30-40 de milioane nu de 8-9 milioane pt nivelul care il credeam ca ai echipa echipa e slaba

2. poti sa incerci 2 modificari in ea : 1. Griezmann ST 86 in locul lui Suarez , 2. Modrici in locul lui Busques

3. sper sa nu dai in boala aparatelor , am prieteni care si cand castigau zeci de milioane nu plecau acasa ci ii bagau pe toti la loc

tu sper astia 8-10 milioane sa nu te apuce boala in vreo seara si sa ii spargi pe toti pe pachete ca e pacat .

8. #5968 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Nu e deloc slaba echipa.Viteza pe benzi, Messi CAM cum ar trebui jucat, si apararea cam cea mai buna.
    Nu ti trebuie neaparat toty.Daca vrei sa schimbi ceva la ea ar fi Matuidi/Ramires, Aurier SIF/Alves, Alba/Marcelo.
    Dar e foarte bine si cum o ai acum.

9. #5969 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by Adrianicn View Post
    Nu e vorba de niciun Neuer. Si Courtois imi face aceleasi greseli. Adevarul este ca portarii sunt inconstanti la jocul asta. Intr un meci, cand scriptul merge cu tine, iti apara tot si fac cele fabuloase animatii. Fac pe girafele in poarta. Apoi, cand scriptul este impotriva ta fac cele mai retardate respingeri, toate la adversar, eventual o resping direct in poarta. Daca le pasezi mingea le tremura picioarele si au probleme cu echilibrul. Am salvat un gol in care mingea trece efectiv prin stomacul lui Courtois. Cand jocul vrea ca adversarul sa dea gol,sfideaza legile fizicii.
    Corect !

10. #5970 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu vad ce ar trebuii sa schimbe unii jucatori atata timp cat joaca bine cu ea si castiga meciuri .

11. #5971 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    exact asta am patit eu acum 2 zile..tot ce era pe poarta era gol..am luat 6..cu de gea 85 in poarta...ca treceau prin el, sau se arunca dupa ce trecea mingea nu conta..cert e ca daca il bagam pe hagi in poarta probabil era tot una...

---------- Post added 11-03-2015 at 14:35 ----------

da..dar totusi..sa il dai pe ronaldo pt a trage pachete...? adica ...sa ne intelegem...ti-a picat ronaldo..pai la revedere pachete...mai mult de atat ce vrei?...

12. #5972 SP
    Eu de 10 milioane ma chinui sa il i au in pachet pr CR7 iar el l-a vandut..)

13. #5973 SP
    exact ..si cum sa-l dai pe CR si sa-l ti pe mesi...adica..come on...

14. #5974 SP
    Junior Member catalynu's Avatar

15. #5975 SP

16. #5976 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pai l a dat ca era 3 milioane diferenta ronaldo messi .. si de 3 mil iei pachete e ca un drog - adica ce ziceam mai sus

catalynu .. stirea e veche de 2 zile deja

17. #5977 SP
    mai bine spus ca la pacanele

18. #5978 SP
    Inca un motiv in plus pt care l-au scos omul meciului .
    uploadfromtaptalk1426081816739.jpg

19. #5979 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    ala e 1% din motiv ei l au scos pt piata ca e praf si vor ca oamenii sa ii scoata de la naftalina pe messi si ronaldo la jumatate de pret din cat i au cumparat

daca mai aveai 5 milioane de spart azi le spargeai sa il prinzi pe asta mic si portocaliu azi ?

sunt curios la TOTW cine e diseara . ca poate sparg si eu ceva banuti dar nu mai mult de 200-300.000

20. #5980 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu stiam ca Raul are doar 71 si a fost depasit de mult timp de Messi. Nu cred ca sunt corecte informatiile respective.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 299 of 386 FirstFirst ... 199 249 289 297 298 299 300 301 309 349 ... LastLast