daca stau sa ma gandesc asa, ai dreptate, inainte nu prea castigam fiindca nu aveam o echipa de top...
Acum am Neymar, Bale, Ibra, Hazard, Yaya, Thiago, Aguero, Kompany ...si ghici ? castig la fel de putin meciuri![]()
daca stau sa ma gandesc asa, ai dreptate, inainte nu prea castigam fiindca nu aveam o echipa de top...
Acum am Neymar, Bale, Ibra, Hazard, Yaya, Thiago, Aguero, Kompany ...si ghici ? castig la fel de putin meciuri![]()
e rezerva! asa bogat sunt, ca-l tin rezerva.))
Il joc pe Lucas momentan RF cu Ibra ST. Bale pe ultimele 20 de minute in caz de nevoie, poate schimba soarta jocului.
Jucand doar seara dupa ora 22:00 dupa o zi de munca banuiesc ca afecteaza calitatea jocului, concentrarea este mai putina, oboseala...etc.
Si sunt f multi in cazul meu![]()
corect...eu cel mai bun joc il am daca intru imediat ce ajung acasa...joc atunci un joc, maxim doua..si sincer, fara sa ma laud, nu stiu daca am pierdut 5 meciuri la ora aia... de obicei, dupa 8-9 rezist doar un meci..dupaia o dau in balarii...drept dovada finala pierduta aseara ca m-a mancat in fundulet sa joc in loc sa las meciul pt ziua de azi...
Neymar, Bale, Ibra, Hazard, Yaya, Thiago, Aguero, Kompany
am jucat cu toti . cel mai bun e Aguero din lista aia . Silva si Neymar sunt buni , restul de 5 sunt mediocrii facuti in fifa 15 eu zic sa gasesti alte variante . multi OP le sunt superiori .
cred ca 50% trebuie sa ai echipa si 50% sa sti sa joci . multi se concentreaza pe o parte multi pe cealalta . parerea mea e ca trebuie sa ai si echipa si sa sti si sa jocinu merge una fara alta .
sunt si eu in Finala Cupei Online pe PS4 dar nu ma grabesc sa o joc cred ca m-ati speriat cu erorile alea si in plus o joc mai pe seara ca iar dau peste ibarbo doumbia gervinio si ma enervez .
sa il scoata pe messi de pe coperta sa il puna pe doumbiadaca tot fac OP-urile mai buni decat jucatorii chiar buni in viata reala
![]()
Musa e singurul OP care il am si eu rezerva si il mai bag din cand in cand - restul am doar jucatori seriosi
ma si gandesc ca o sa fiu dezamagit cand o sa joc cu messi sau ronaldo si o sa imi dau seama ca e musa mai bun in fifa 15![]()
si eu tot rezerva il am...dar da goluri incredibile..la care nu te astepti..si nu prea rateaza 1 la 1...pe cand ibarbo sau doumbia rup reclamele din spatele portii![]()
a jucat cineva cu Suarez de 91 ? ma intereseaza intre el si Ronaldo de 92 LW jucat ST-varf - care vi se pare mai bun - diferenta e de 800.000 intre ei . deci nu ar fi un capat de tara .
precizez ca Suarez negraci are ca total stats un pic mai bine ca ronaldo cu vreo 63 de puncte
acum ma intereseaza cine a jucat cu el - fara preferinte personale in viata reala)
nu de alta dar daca stai sa ii incerci si ii cumperi pe rand pe amandoi pierzi 250.000 numai la comisionul EA![]()
nu se comparadar nu ma intreba pe mine, sunt subiectiv
---------- Post added 26-03-2015 at 18:49 ----------
Cea mai noua mizerie de gameplay.... selectez ultimul aparator..se vrde clar triunghiul pe el..ii dau comanda sa fuga dupa minge..iar el sta si se uita si alearga pe loc..cum sa castigi???
Sunt tare curios cum programează EA toate fazele astea, la ce *** se gândesc ăia când fac jocul, nu se poate să fie atât de retarzi încât să nu vadă toate erorile astea la programare.
Ei nu..probabil faza asta a facut parte din scripting..pt ca adversarul avea roata echipa shalke..toate legaturile verzi...poate asta sa fi fost..ca a fost prima data cand am patitdesi am mai avut astfel de faze
---------- Post added 26-03-2015 at 21:26 ----------
Mi-a picat si mie un pique if pe unul din conturi
Legat de problema ce o tot avem cu conectivitatea la serverele EA, am facut niste sapaturi zilele astea.
Problema e rezolvabila, cel putin la mine deocamdata vad ca functioneaza. In esenta e vorba despre urmatoarele, presupunand ca Xbox-ul e in spatele unui router:
- pe Xbox va trebui setata o adresa IP fixa
- se va face un forward a numitor porturi catre IP-ul Xbox-ului
- tipul de NAT (care se afiseaza in zona de network de pe xbox) va trebui schimbat, de la Strict/Moderate in Open.
Aveti mai jos si un link cu un tutorial detaliat despre ce trebuie facut:
Static IP Address for Xbox One - PortForward.com
Topicul acesta ramane doar pentru Ultimate Team, pentru joc avem topic nou: http://www.consolegames.ro/forum/f60...a/#post1235348
Bookmarks