Lada iti iei daca iese Mickey Mouse
Printable View
Lada iti iei daca iese Mickey Mouse
Macar rusu are oua, a intrat in Ucraina si a plecat de la G20.
Halal comentariu, daca atâta înțelegi tu din ce se întâmplă in Ucraina e cam trist mai catalineatza...Poate muta cineva discuția pe spam box?
2 pack-uri de 50k , all rare , all payers :)))
Ai deschis vrunu?
Inca nu :))
Ce a ajuns și topicul asta. Nici aici nu ne lăsați cu politicienii ăștia de 2 lei care fura zilnic? Toți. Eu nu votez de peste 16 ani și nu o voi mai face vreodată.
Benatia & James in cele 2 pack-uri .
Nu ti.ai scos banii.... eu am deschis doar 1 si mi.a picat koscielny si jesus navas
In 3 zile am "spart" 350k pe pack-uri :((((
Pack-uri singura solutie !
frate , e vina ta ca nu ai fost superstitios ... sa deschizi un pack cu nasul , sa nu te uiti , sa deschizi cu degetele de la picioare =))) CIUDATE SUNT CAILE PACK-ULUI =))))
Nu-i vorba de superstitii doar ca trebuie sa ai foarte mare noroc sa prinzi ceva bun la pack fara sa bagi bani din buzunar .
Doar o singura persoana de pe forum am vazut sa ii pice ceva foarte bun in pack , adibose , CR7 TOTY . Deci ? Trebuie noroc...:|
Si eu Bale :) ... dar s.au dus banii :)) tot pe pack-uri dar nu tot :)
Mie mi-au picat 2 jucatori buni: Lloris si D. Costa. De principiu e greu sa ai noroc. :) ganditi-va ca altfel s-ar umple piata de super jucatori.
maine rup si eu maneta , sper sa fac 50k sa deschid macar unu :)))
s-a distrus piata cu preturile astea ... eu mi l-am luat azi pe Di Maria cu 180.000 .. il mai cumparasem si il vandusem acum 2 saptamani cu 207.000 .. iar la ora asta se vinde cu 168.000-170.000 .
pachetele astea au rupt piata in doua .. si-au vandut toti jucatorii la preturi din ce in ce mai mici ca sa ia pachete .. si la pachete .. daca nu iti cade unul din cei 20-30 de jucatori din cei 1000 de jucatori rare :)) si acest jucator sa fie peste 100.000 coins din joc iesi in pierdere :) sau ar trebui sa cada minim 2 rare de 30-40.000 sa iesi si tu in castig .
eu acum rupt maneta vb rapidistului .. sa strang 50.000 pana maine seara . iar de ei nu stiu ce sa fac - deschid un pachet macar de 50.000 sau il recumpar pe Sancez pe care l-am vandut azi ca sa am bani de Di Maria :)) ca sancez de la 70-80.000 a cazut la 55.000-60.000 .
au distrus tot pachetele astea in cascada .. nici nu mai sti ce sa faci
Te inteleg.. Acum 1 saptamana si cateva zile il cumparam pe Remy cu 20k si ieri l-am vandut cu 12k 8-}