Dupa zile intregi de petarde
Printable View
Dupa zile intregi de petarde
Voi la NewYearCup SinglePlayer ce premiu aveti ? 3.5k sau pack ?
cumparat, pachet de 7,5k
am tras 10-15 pachete de cand e new years cup . nici un jucator bun . nici unul care sa coste mai mult de 2-3000 . am gasit pachete si cu 7-8 jucatori toti sub 77-78 .
e clar ca la pachetele cumparate cu bani se dau complet alti jucatori decat la celelalte , e o magarie a lor a lu EA .
Aguero e cel mai bun ST din joc , are insa si slabiciuni , pe langa tevez si palacio va mai zic inca un nume de atacant incredibil pt ce pret are . Uche , nu stiu ce i au facut dar eu care sunt fan aguero si aveam 300 de meciuri cu Aguero inainte sa imi dea block pe cont EA.ul - ca niste javre ce sunt - fara nici o vina efectiv , va spun ca e aproape la fel de bun , chiar la 2-3 capitole mai bun . puteti sa il incercati .
toti asteptam TOTY sa vedem clar ce si cum evolueaza preturile , deja aseara scadeau am vazut
am jucat cateva meciuri cu "ginerica"(kun aguero) imi place cum se misca, mi se pare peste Costa.
cine este bun la pro club sa imi dea mesaj ca sa facem un club sau intru in clubul...ideia e ca vreau sa ajungem in div4 macar
cand o sa faca upgrade la jucatori,cei ce primesc upgrade si sunt totw le creste automat overall-ul?
o sa ajung in curand la concluzia ca decat un pack untradable de 15.000 dar in care iti da numai jucatori din categorii inferioare si dubluri .... mai bine dadeau 3.500 si ne cumparam cu ei packuri tradable de 7.500 si aia era .
ce magarie fac .. sa dea numai jucatori ieftini la packuri de 15.000 . dupa ce ca sunt untradable .. iar la 7.500 dar cu coins sa cada jucatori mult superiori .
Magaria mi se pare ca iti da dubluri pe care esti obligat sa le vinzi cu quick sell 0 coins :))
am nevoie de pro undershirt lvl 91 pentru vp
dau in schimb gift pro high socks lvl 101
ce sanse sunt dintr-un bazin de mii de jucatori in aceleasi zile la aceleasi pack-uri sa iti cada 10-15 dubluri ?
iti zic eu .. ceva cu 0,00(0)1%
de fapt EA manip0leaza pack-urile . la cele de 15.000 la turnee da niste jucatori ieftini untradable si te lasa sa pierzi timpul ca boul . mai bine dadeau 3.500 si ne obligau sa ii folosim la packuri normale . sau fifa points .
cate dubluri ti-au picat ?
Observ ca preturile sunt cam mici de pe 1 ianuarie.Mai cresc pana pe 12 ianuarie??Nu de alta,dar am jucatori de vandut[emoji16]
Da , incepand de mâine . Și eu am jucatori de vândut .