asta e apa de ploaie
eu sunt blocat in cupa gold din cauza unui bug
asta sa rezolve ca multe lume s-a plans ca sunt blocati intr-o cupa online
cupa gold e permanenta si cea mai populara
Printable View
asta e apa de ploaie
eu sunt blocat in cupa gold din cauza unui bug
asta sa rezolve ca multe lume s-a plans ca sunt blocati intr-o cupa online
cupa gold e permanenta si cea mai populara
cum fac si eu 2 mil profit din trading ? :D:D:D:D:D
Mie la Seasons Online tot timpul imi arate 0 Players Online chiar daca imi gaseste adversar. Sper sa se fi retusat si problema asta.
Îmi apare (și asta doar la FIFA) ceasul și în general scrisul din colturile ecranului ca și cum nu ar fi redata ok imaginea... nu știu dacă m-am făcut înțeles... Aveți idee ce trebuie sa fac?
eu inca sunt blocat in cupa gold,inca n-au rezolvat acel bug
apoi au scris ca au bagat noi loan players.i-am cumparat degeaba ca nu imi apar in club
2 buguri destul de majore si pe ei ii doare sa iti bage 2 kituri si 40 de fete
deci aia la catalog ca tu cumperi jucatori si mingii si nu apar e ordinara ..
aveti idee unde apare cate saptamani mai ai de pachete gold promotionale ?
Cât de des marcați din lovitură liberă? Ma contrazic cu un coleg. Vi se pare ușor de dat gol la FIFA 15 din lovitura libera?
Din 10 imi intra 9 :D..una nimereste transversala exact in locul unde se spune ca ce f_t paianjenii!
si mie mi se pare ca se inscrie usor din lovitura libera. Totusi poti preveni sa iei gol daca duci un fundas inalt in coltu lung + faci 1 pas in fatza cu zidul si sari cand suteaza respectivul.
Cele din apropierea careului intra destul de des, probabil peste 60%.
Mult mai des ca la 14.
Înseamnă că nu știu sa execut eu...
Caută tutoriale pe youtube. În general în apropiere de careu, execuți pe coltul scurt cu picior puternic pe aceeași parte, țintind spre bara sau chiar ușor în afara portii, cu stick-ul înainte și ușor spre centrul porții, undeva în a 2-a bara de putere.
Sper ca nu e prea ambiguă explicația.... :)
depinde si unde joci. am observat ca daca joci la Seasons Online dai gol mai usor decat la Ultimate Team Online Seasons.
bat cu oscar,fabregas,david silva...
de ce ai bate un free kick cu ibarbo sau doumbia? exista mijlocasi centrali,de banda care au free kick si cu...bend ;)
cei mai buni sunt si ieftini
rusia FIFA 15 Top Players on Ultimate Team - Futhead
seria a FIFA 15 Top Players on Ultimate Team - Futhead
Ma ajuta si pe mine cineva cu 5000 coins am nevoie pentu contracte si fitness cards.
Echipa: Fc Baciu
Attachment 237632
si totusi... are cineva un sfat adevarat pentru a face bani mai usor din transferuri? unii vad ca fac profituri ametitoare din transferuri si pentru mine e un mister :D