Si scriptingul isi bate joc de hagi...
Printable View
Si scriptingul isi bate joc de hagi...
Explica-mi si mie asta cu "scripting", ca tot vad ca va plangeti de el. Care este scriptul? cum se decide cine e cel dezavantajat si cel favorizat?
Nesimtire mare pe EA cu scriptingul asta din UT....insa hagi in afara de jocul cu scripting ubde a ratat 4 singur cu portarul si a rupt bara de doua ori..a marcat 9 goluri in 6 meciuri...e bun..cel mai bun
---------- Post added 05-02-2015 at 23:18 ----------
Pai..scriptingul este introdus in joc pt a avantaja uneori echipele mai slabe..in sensul ca pasele nu iti mai merg..ratezi de rupi..rupi bara..iar echipa adversa marcheaza un gol dintr-un singur sut pe poarta..asta ca sa intelegi usor...
---------- Post added 05-02-2015 at 23:19 ----------
Bine..se mai intampla si invers..cand echipa mai buna e impinsa de la spate... la mine a intervenit probabil din cauza ca aveam 4 vicotrii la rand
Ce ziceti, merita sa iau un Reus pentru stanga? Am nevoie de cineva cu pace bun, Neymar nu prea isi merita banii si Reus e pe la 140k. Conexiunile alea rosii intre el si restul ma fac insa sa cred ca nu va da randament. In primul caz are chemistry 4 iar in al doilea 3. Eventual la un 4-3-3 sa il pun pe Kroos ca e neamt in locul lui James, dar pierd pace. Insa chiar si asa, chemistry ajunge doar la 6.
Neymar, Hazard si Sanchez SIF sunt cei mai buni pe partea stanga.
Si echipa din spania nu prea merita facuta daca nu ii ai pe Ronaldo si Messi in atac.
Nu ai nici un CDM bun.In conditiile astea iti faci echipa mult mai buna din italia sau anglia...
Tudy..fa hybrid cu germania..si ai si aparare si pe reus si pe dkroos
poate folosi Kross in centru si in stanga un neamt..Lahm de ex, daca are buget..si face Chem 10 si la reus
Good news! Merge re-list la toate item-urile
verificat pe PS, si merge. in sfarsit..
la mine nu merge
L-am luat pe Reus si am schimbat doar antrenorul cu unul neamt de BBVA. Nici pe Kroos nu l-am pus la mijloc. Dupa 2 meciuri pot zice ca e mai bine decat inainte cu Turan, omu' alearga si centreaza bine.
Gata, aseara mi-am facut damblaua... :)
si ce lovituri libere bate de la distanta...am o gramada de goluri asa...poate cand oi avea timp si gasesc o metoda, le voi uploada...
---------- Post added 06-02-2015 at 14:35 ----------
adi, fa-l ST...pt mine e..e...are 15 goluri in 12 meciuri..record tinand cont ca la mine majoritatea atacantilor au maxim o medie de 0,7 goluri pe meci...doar scriptingul il poate opri pe Gica
---------- Post added 06-02-2015 at 14:35 ----------
si lasa-mi pe pm gt-ul tau poate jucam un amical
la mine aguero e CF, pe post de CAM..ca atacant rateaza de rupe...la mine, ca la altii e magnific
eu joc cu Neymar LF si vreau sa zic ca el si cu Hazard sunt cei mai buni din joc pe atac stanga . poate depinde si de stilul de joc .. dar de Reus sunt dezamagit in FIFA 15 , e asa bun in realitate REUS si atat de mediocru in FIFA ..
Cine il are pe aguero la vanzare ii dau 350k acum :)
500k si e al tau :)))
Pai este 350 la transferuri mai bn ii dau la un roman bani pe el pe x1 este vb