gresesti profund - pana nu baga si speciale nu e treaba :)))
ti ai vandut ott si mai ai 7 mil ? :) iti place riscul :)
Printable View
gresesti profund - pana nu baga si speciale nu e treaba :)))
ti ai vandut ott si mai ai 7 mil ? :) iti place riscul :)
Am avut 10m in total , acum mai am 6,9 + griezzman TIF .
Cineva pe PS4 care ar putea face cadou *** +20 Transfer List ala de la lvl 83?
ma uit ce ti-a cazut Cristi si .. vreau sa iti spun ca Willian Filipe luis si mai multi mi-au cazut si mie ieri :)
DAR cea mai tare faza e un fundas dreapta parta de la Fiorentina .... mi-a cazut de 3 ori la rand ieri :)))
ce manevreaza si EA pachetele astea .. o saptamana oribila pt pack-uri , slab de tot pt toti in afara de cei care au legaturi ascunse cu EA de le cade Hummels la primul pack de pe telefon :) sic
parerea mea e sa te mai linistesti un pic ca nu e o saptamana buna pt pack-uri si risti sa ramai fara finante in ritmul asta :)
Tot tre' sa dea bonusul candva :)) fara sa mai fie nevoie de rosu - negru :))
Eu in cele 10 pachete de 25k l-am prins pe Neuer si cam atat... Macar am scos banii ce i-am bagat.
Mi-a picat iar Hummels =))
Daniel, iti las contul meu si parola in PM sa imi iei si mie niste pachete. Merci!
A picat si Bale acum cateva momente !! =)
A picat si Suarez looool =)) Nu imi vine sa cred ce noroc am azi
de curiozitate .. cati coins ai spart azi cu totul ?
3 milioane
adica cei doi hummels sunt gratis ca i ai scos de la bale si suarez cei 3 mil . :)
ai peste 30 de milioane de coins cu tot cu echipa ?
Ronaldo, Hummels, Bale, Suarez, IF-uri, etc etc. Eu nu mai joc Fifa. Bafta in continuare lui Daniel :|
5 milioane aruncati pe pachete , mi au picat 6-7 IF uri la quick sell , Neuer , Coutinho IF , 2x Lahm , Sanchez si cam atat . Cred ca imi pregătește ceva buuuun EA :))) .
Vezi sa nu-ti pregateasca falimentul cei de la EA. =))
Trading ul e in floare . :)
Cu ce metoda faci trading si cat castigi pe zi? Eu cumpar jucatori cu catalyst la 1500-3000 si ii dau cu 3000-6000. Fac si 180k pe zi. Mai mult de 5-10 min. pe zi nu pierd cu trading-ul asta. Zabaleta si Matuidi se dau fara probleme cu 6k. Eu ii iau cu buy now la maxim 3k.
In general cu jucatori scumpi : Bale , Griezman TIF , De Gea , S. Ramos , Neymar 87 , Aguero 87 s.a.m.d . 180k ii castig la un jucator :))) .