Salut.
Explicati-mi si mie care este procedura pentru a cumpara coins pentru F.U.T de pe gofifacoins.
Mentionez ca am countul pe Romaina
psn - SLV-RO
multumesc
Printable View
Salut.
Explicati-mi si mie care este procedura pentru a cumpara coins pentru F.U.T de pe gofifacoins.
Mentionez ca am countul pe Romaina
psn - SLV-RO
multumesc
guys astazi mi-a venit cd-ul original de fifa15. intrebarea mea este: merita sa joc ultimate team cu user de romania sau, avand in vedere posibilitatea de a aparea vreun update pe psn store, sa imi fac un user de america si sa pot cumpara eventualul update. coinsurile se cumpara de pe ea.com si le revendici in joc sau tot de pe psn store???
sunt inca novice la jocul asta, asa ca multumesc si pentru imaginile postate de gvingi76, ma ajuta sa inteleg mai bine noul concept de ultimate team
Poti sa joci UT de pe orice user vrei tu, nu conteaza regiunea. Trebuie ca acel cont sa fie facut primary pt PS+ pt a avea acces la multiplayer. Daca te referi la update-urile care apar pentru joc, ele sunt scoase pe toate regiunile, deci nu conteaza, il vei primi si tu indiferent de userul ales. Si nu se cumpara, sunt gratis.
EA baneaza (de obicei) pe cei care cumpara coins, nu le vei gasi de vanzare la ei pe site sau pe PSN store. Toate cumparaturile ce au legatura cu coins se intampla pe site-uri 3rd party. EA promoveaza cumpararea de FIFA points.
O mica rectificare. EA reseteaza clubul, nu baneaza. Oricum, pierzi cam tot ce ai.
Am luat eu reset la club avand cam 750k worth de chestii in el, din cauza faptului ca am cumparat coins. Am intrat pe live chat cu un individ, spunandu-i ca mi-a fost spart contul ( asta credeam la vremea aceea, inca nu primisem mail de la Origin sa-mi spuna de faza cu coins ) si dupa vreo 5 zile am fost despagubit cu 1.5 milioane de coins=)) I-am zis tipului ca am pierdut cam 1 mil, poate mai mult:))
eu nu te cred . am vb live chat de 4-5 ori , am sunat in anglia la help de 2-3 ori . si nu mi-au deblocat nici un cont .
m-au banat pt coins farming . nu am cumparat niciodata coins . nici nu am folosit aplicatia web .
clubul meu avea vreo 1-1.200.000 coins in el .
si e 'banat temporar' si acum .
am inceput de la 0 pe alt user .
ceea ce face EA este o mizerie , asta sa fie clar .
dar tu ce zici acolo ca ti-au dat si coins in plus este o minciuna ieftina ce copil mic spusa pe net
are 1 post,eu il cred
Comentariu de copil mic e cel lasat de tine..Nu am 10 ani, nu gasesc nicio satisfactie sa postez pe un forum doar ca sa ma distrez. Nu as pierde decat timpul meu daca as sta sa fac troll. Inteleg faza cu contul tau si sincer nu ma mira, avand in vedere cat de idioti sunt cei de la EA. Tocmai de asta am zis sa povestesc si eu ce am "patit", ca sa accentuez faptul ca cei de la EA sunt niste incapabili, pe langa faptul ca au facut jocul asta mai mult ca sa te enerveze cand il joci decat sa te bucuri de el. Eu joc pe PC, poate pentru cei de pe XBox, PS4 sunt mai stricti, nu stiu ce sa zic. Anyway, nu ar fi trebuit sa ma chinui atat sa imi confirm cele spuse anterior, dar pentru placerea ta:
http://i.imgur.com/C6jAmmI.png
http://i.imgur.com/IFLBOg4.png
Se vede si data in colt in dreapta.
E putin spus ca am fost norocos:)) In mod normal nu ar trebui sa se intample asa ceva:))
Eu nu inteleg de ce i-au dat lui Toni Kroos 58 la Defensiva, Pace inteleg, dar 58 defensiva !? Asta e bataie de joc.
este cam putin...dar el mereu a fost considerat un CAM...nici macar CM cum joaca in mod normal...
Asa este, dar are niste interventii de te lasa cu gura cascata, recupereaza mingi imposibile si dupa aceea mai da si pasa precisa si isi pune echipa in superioritate.. Daca asta e jucator de 58 defensiva e clara treaba. Sunt curios daca o sa fie in TOTY cat o sa aiba defensiva :-?
sincer nu ma intereseaza pt ca nu o sa mi-l permit :))
Salut, intampin o problema la FIFA 15, am mai facut un thread dar a fost inchis si mi s-a spus sa postez aici. Am freeze-uri care dureaza 1 secunda sau chiar mai putin cand mingea trece pe langa sau peste poarta.. Este ceva normal sau poate avea o problema ps4-ul meu ? Mentionez ca TV-ul nu e full hd il am de 5-6 ani e destul de vechi..
jocul ruleaza 1080p, tu ai hd-ready, cel mai probabil asta e cauza
Salutari!
Cineva de aici care are lvl 83 sau măcar 53 la fifa?
Vreau transfer market increase de la lvl.urile respective.
Dau ceva coins în schimb
pe PS
Am rezolvat problema omul este pe PC noi restul pe PS4 .. complet alta treaba si departament banuiesc , desi omul era total nou si normal ca putin credibil , m-am repezit si eu in el .
EA nu scoate niciodata ban-urile decat in 1% din cazuri , am cautat pe net ft multe persoane au patit ca mine si la nimeni nu au scos ban-urile .
DACA eram vinovat sa fi facut magarii sa fi cumparat coins de pe alte siteuri , sa fi avut aplicatie web de facut coins ziceam ca e corect .. dar efectiv nu am facut nimic din astea .. EA mi-a facut o magarie si mi-a inchis un cont cu aprox 1.300.000 coins ... jucasem 2-3 luni pt coinsii aia
Repet , mie mi s-a facut o magarie .. am deschis cazuri de 2 ori la litigii la ei .. am sunat .. uite ultimul raspuns :