Am scapat de bataia lu' Hagi :)
ce card poate avea Yaya.... @-)
http://i61.tinypic.com/iyewsp.jpg
Printable View
Am scapat de bataia lu' Hagi :)
ce card poate avea Yaya.... @-)
http://i61.tinypic.com/iyewsp.jpg
a avut el si ami si anul trecut la tots..sa vedem anul asta...oricum cardu asta nu ni-l permitem
6mil
Am avut si eu un pic de noroc si mi-a cazut Gotze si Kompany intr-un pachet de 7500. E bun si asa :)).
Nu stiu daca sa-l vand pe Kompany. Am jucat vreo 2 meciuri cu el si nu prea m-a convins.
este bun ..cel mai bine iti dai seama de valoarea unui fundas in momentul in care stie sa se tina dupa atacant inainte sa ajunga mingea la acesta, si in momentul deposedarii...daca dai peste un super jucator de fifa, degeaba il ai pe Onuoha daca nu deposedeaza la timp...sau faulteaza in careu la un simplu tackle
reddyBo daca aveam X1 intram sa joc cu tine , sa-l sarbatorim pe Hagi , sa iti fac o omenie cum numeste el blatul lui preferat , intru sa joc cu bronze players si imi dau autogoluri in omeniile reciproce gen 2 autogoluri in 5 min gen Putanu dar atunci trebuiau sa castige ceilalti se intorcea omenia .
mare jucator jalnic caracter . pacat .
mie mi-au placut mai mult Raducioiu si Adi Ilie . sunt la legende astia la x1 ? sau doar marele omenos este ?
---------- Post added 05-02-2015 at 14:17 ----------
Kompany e lent si trist in FIFA 15 Koselsky si chiar si Mangala ii dau clasa in BPL .
eu ii am pe Ramos 87 , Godin SIF 86 si Silva 87 , si iti spun ca sunt net dar net mai rapizi si siguri ca si Kompany .
Ramos al meu da mai multe goluri decat toti mijlocasii la un loc, si joc 4-4-2 :))
si inca una de ziua regelui :))
E acelasi text de la Fifa 06 in care a aparut pentru prima data.
numai ca nu avea card de legenda :))
Cel mai tare jucator
Pacat ca Hagi n-a stat si el cate 4-5 ani la Real si Barcelona. Brutaru de cumnata-su a fost capitan la Barcelona si acum e falit.
O sa fie nebunie in weekend cu preturile. Pregatiti-va de cumparat!
ce te face sa zici asta ?
Primul meci deja are hagi doua date..doar e ziua lui
Pana si Aguero da gol de ziua lui Hagi..v-am innebunit..dar asta este :))
Eu am dat vreo 6-7 cu Neymar - tot de ziua lui , ca azi e ziua lui Neymar si Ronaldo .
Cand e Neymar la minge imi zice : and today is a special day its his bday - o surpriza placuta la Fifa sa interactioneze asa cu viata reala :)
E si ziua lui Tevez azi, s-au nascut ceva fotbalisti buni in aceeasi zi.
Am deschis 3 pachete de 7,5k . :D