Pe mone ma intrebi?
Printable View
Pe mone ma intrebi?
Pe x1 merge ut?
---------- Post added 09-03-2015 at 20:35 ----------
22 :).. In u
Timul meci imi trebuia egal...si..scripting..
http://bit.ly/1aXMxCO
O mica ingradire...
:D:D
Quote:
Starting today, we are introducing an important new feature to the FIFA Ultimate Team Transfer Market called Price Ranges.
Once this feature has been activated, all *** items (players, in-forms, consumables, and club items) in FIFA Ultimate Team will have a Price Range that sets the highest and lowest Coin prices that each item can be sold on the Transfer Market.
Va spun de pe acum ca o sa ii dau foc la joc ., nu mai vreau sa aud niciodată de fifa .
Dc Cristian?
A inceput treaba deja?
Uita te pe twiter la EA sa vezi .
Astia de la EA isi bat joc de noi..
Da. Cica a fost mentenanta...
Si WebApp-ul ramane nefolositor...
Quote:
In conjunction with these changes, the Transfer Market will remain inaccessible from the Web and Companion Apps.
Mi se pare o prostie.....
Si o sa fie pana la 10 , ora romaniei .
Se cam termina cu smecheriile.
E posibil să umble la preţuri ? E cam nasoală treaba pt. cei care aveau jucători scumpi în market.
Pai se umbla la preturi..
Ranges will be based on analysis of past & recent *** 15 market prices, and wide enough to enjoy trading
Sigur o sa umble, doar se va seta un pret minim si unul maxim.
O mare prostie, nu o sa mai vanda nimeni. aia care au deja fise multe o sa ii poata lua pe toti si cam asta este.
Si am si niste jucatori in transfer list... vreo 3 sau4 Di maria... sunt curios ce pret o sa aibe.... si acum banuiesc ca o sa pice si trade-ul maxim..
Vor sa vanda FIFA Points.
O fie in jur de 100-150k daca Messi de la 12kk a ajuns la 5-7,5kk e clar..