De Gea in locul lui Begovic , Fernandinho in locul lui Matic , Coleman in locul lui Johnson , Vargas in locul luo Remy si Sturridge in locul lui Benteke daca ai bani .
Printable View
De Gea in locul lui Begovic , Fernandinho in locul lui Matic , Coleman in locul lui Johnson , Vargas in locul luo Remy si Sturridge in locul lui Benteke daca ai bani .
Vargas ala e bestie...il am inlocuitor pt Balotelli sau Remy. Sturrige il am HUN si chiar e bun
Stiti daca mai scad preturile mai mult de atat? Rooney era de ex. 45k ieri, acum e 36-37.
nu e nimic sigur..
un lucru este sigur, istoricul pietei spune ca atat timp cat exista pack-uri la "oferta" Jumbo, Premium Gold Players, etc... + TOTY cu siguranta infuzia de jucatori este din ce in ce mai mare, prin urmare preturile au tendinta descendenta.
Spre exemplu aseara erau 3.8mil de item-uri pe market, acum sunt 3.3 mil. Estimez ca vineri seara o sa sara de 4.5mil de item-uri pe market, iar ca sa vinzi trebuie sa lasi pretul jos.
Dimineata scad preturile, seara urca preturile. e vorba de timing.
ca tot spunea colegul de De Gea, dimineata (7:00) se putea lua cu 2300, acum se da la 3000, probabil pe la ora 20:00 o sa ajunga 3600. Asta se intampla cu jucatorii care au cautare (Ramires, Silva, Navas, Sturrige, Boateng) nu cu unul ca Mirallas care are o fluctuatie imfima.
The Antagonist : Depinde de stilul de joc dar încearcă i pe amandoi si vezi care iti place mai mult . Eu il prefer pe Coleman , face faza ofensiva mai bine .
Adibose : aseara la un moment dat erau 5mil . Eu astept ziua de vineri când o sa apara CR , Messi , Robben...atunci o sa fie adevaratul market crash . Pana atunci , mai fac trading :)) .
mi-e frica sa bag gheara prea tare in trading acum, cel putin nu cu jucatori. ma ocup de alte alea, imi aduc 200-400 coins profit pe item dar sunt siguri. la jucatori am mai luat eu tzeapa :)
Eu am reusit sa fac aseara 50k de la ora 22:00 pana la ora 02:00 cu Casillas , Sturridge si Benzema . Media a fost 1k pe jucator , dar banii i-am dat pe pack-uri si ca de obicei...nimic bun . :))
din cati suntem aici..nici unul nu avem noroc...eu am avut sa zic asa...cu aguero ala moca..dar degeaba daca a fost untradeble...insa e ceva. Acum sa speram ca ne mai loveste adi sau careva cu un toty ronaldo...sau messi..sau neuer... :))
Cam greu :)) , aseara urmaream pe cineva pe twitch , iar dupa ce a spart 8 mil pe pack-uri a reusit sa ii pice Thiago Silva TOTY...:))
eu nu vad rostul
daca ai coins, merita sa spargi maxim cat costa cel mai ieftin toty...degeaba bagi 8 mil..e clar ca nu o sa ai mare noroc sa iti pice mai mult de 1 toty...si care e castigul?...plus ca pierzi nu stiu cat timp aiurea.. dar unora le place sa joace la loz in plic
Nuuu , e vorba sa iti arate acolo First Owner...cred ca asta e . :))
stai putin ... 8.000.000 in packuri de 25,000 ?
adica 320 de packuri pt 1 singur jucator din TOTY ?
nu sunt un pic cam RARI ?
mare branza...parca nu poti vedea cat ce si cum la player bio...
---------- Post added 13-01-2015 at 15:49 ----------
sunt 10 pack-uri de 25k...nu are cum sa traga 320..si nici nu cred sa aiba atatea conturi
Nu, a tras pe cele de 15k .
alea sunt tzepele cele mai mari...
Sincer , toate pack-urile sunt...
"Mercurial CR7 Rare Gold este numele ghetelor pe care Cristiano Ronaldo le-a primit de la Nike şi pe care le va inaugura în meciul de joi cu Atletico Madrid, din Cupa Regelui Spaniei." - se pare ca cei de la Nike au de unde sa se inspire :)))
Cu cat l-ai prins micule ? Eu l-am luat la 350.000.
---------- Post added 13-01-2015 at 16:23 ----------
Coleman il am rezerva lui Walker eu. Walker are eficienta destul de ridicata pe atac, Coleman mai putin. Cel putin in sistemul in care-l joc eu pe Coleman, cu 4-2-3-2