frate..dar tu joci in 12 ?
Printable View
frate..dar tu joci in 12 ?
are si un arbitru in echipa :))
doar e bdevil :))
M-am exprimat gresit. 4-1-2-1-2 si 4-2-3-1 folosesc. :) E omenesc, nu sariti. Vroiam sa scriu 4-2-3-1. :) Dar folosesc sistemul si cu un CDM. Important e sa avem 4 pe linia de fund, ca de ea vorbim cu Walker RB. :) Daca nu vede arbitrul ca suntem mai multi, treaba lui. :))
Mie in pack de 15k mi.a picat Bale :)
TOTW : Sanchez LM , Oscar CAM , Ruffier GK , Alves GK , Vidic CB , Totti CF .
Pff, doua meciuri consecutive m-au dat afara din "vina mea". Doua meciuri minus in sezon si fara monede, ca si asa am putine :violent:
Eu am renuntat la echipa de olandezi si mi-am facut astea 2 echipe. Nu mai deschid nici un pack :))
Incearca ramires in locul lui Fernandinho
Ii mai am pe: Baines, Mangala, Koscielny, Walker - Ramires, Ramsey, Rooney, Schurrle, David Silva, Theo Walcott - Costa, Sturridge - plus Oscar, Fabregas si Willian in club.
In aia de Bundesliga ii mai am pe: Rodriguez, IF Naldo, Hummels, Trasch - Luiz Gustavo, Gundogan, Mikhtaryan, IF Perisic, Blaszczyovsky, Shaqiri - Ramos, Huntelaar.
Imi schimb echipa din 2 in 2 meciuri ca sa nu folosesc fitness cards.
Ia-l pe Kalou, se pipi pe Ramos si Huntelar la un loc. E Palacio al Bundesligii.
Am jucat cu el chiar la inceput, e bun, l-as putea lua in locul lui Huntelaar care e mai incet decat un melc. Bun mi s-a parut si Raffael din bundesliga.
si eu l-am avut pe Kalou, si nu s-a pipi pe Ramos, la mine Ramos se pipi pe Kalou :))
Si la mine Ramos e taticul. SON in stanga, Ramos pe mijloc si Aubameyang pe dreapta, cand scapa cate unul...e dezmăț :))
Baieti pregatiti-va :)) packuri de 50k (2) , 35k (5) . Asta e doar inceputul , cum am mai spus eu si ceilalti colegi , vineri o sa fie adevaratul market crash...asa ca aveti un pic de rabdare . :D
Gustavo, e mai stapan pe defensiva. l-am avut pe Boateng ma trezeam prea des cu el in atac.
mkhtaryan pe stanga si de bruyne pe dreapta.
da am vazut pack-urile...sunt numai 2 pack-uri de caciula la 50k si 5 la 35k ...daca erau nelimitate era pericol mare :))
https://www.easports.com/fifa/ultima...NDNLdnLI4i:ps3
La mine Immobile e cel mai eficient... Gundogan si De Bruyne cei mai buni pasatori. Bine, nu ii am pe Lahm sau Schweinsteiger.
adevarat ca nu merg serverele ?