Unele preturi au luat-o razna. Vineri dimineata am cumparat doua carduri de schimbare de pozitie din CAM in CM cu 1100 bucata iar acum nu gasesc sub 4000. La fel si orice alt card de schimbare de pozitie, totul e 3-4000.
Printable View
Unele preturi au luat-o razna. Vineri dimineata am cumparat doua carduri de schimbare de pozitie din CAM in CM cu 1100 bucata iar acum nu gasesc sub 4000. La fel si orice alt card de schimbare de pozitie, totul e 3-4000.
dar cardurile BASIC de jucatori ca sunt 4600 ? :))
Sau ieftinit coins-le cred ca de asta sunt preturile astea
Cuadrado la Chelsea. Trebuie sa-l am.
Va fi undeva la 300k prima data :)..mie unul mi se pare destul de slab...sanchez cred ca e mai bun
S-a făcut trasferul ?
Daumbia la Roma
Are cineva chef de un amical pe Xbox one?
daca o tin asa ajung lejer in top 100
am luat al 2 lea titlu ieri,azi l-am luat pe al 3 lea
14 sezoane completate 12 titluri
https://www.youtube.com/watch?v=gLkIvHc_Rvk
---------- Post added 31-01-2015 at 20:39 ----------
da,adauga.ma tu
Eu constat ca nu ii pot da gol lui De Gea..incredibil..am ajuns sa joc pt mentinere in div 4... Lol
unde sunt slabi adversarii in seasons mode?
delirezi copilule.joc in div1 seasons unde inseamna mai mult decat div1 ut
daca o tin asa ajung in top 100 in seasons mode lejer.nu topul pe puncte unde trebuie sa joc intr-una seasons,ci in topul performantei
nu mai lasati toti capcaunii sa vorbeasca aiurea pe aici
in ut sunt meciuri dese cu handicap de asta ti se pare greu,plus echipe total neechilibrate
skillul nu se vede in ut,ci in mode-uri unde echipele sunt echilibrate
in penultimul clip fac comparatia cu un moldovean care are un rezultat mai bun decat mine in seasons mode si in friendly m-a batut.in ut omul are rezultate cam slabute
nu exista nici o competitie fifa care sa se foloseasca de ut mode.exista un motiv capcaunule
arata-mi situatia ta in seasons mode daca tot vorbesti aiurea.demonstreaza-mi ca gresesc
Salutare! Daca aveti chef sa jucam un seasons co-op va rog sa imi dati add. Mersi!
hai ca joc eu
mari sperante nu am dar putem lua un titlu de div5 si div4,mai mult nu cred
te bagi acum sau mai tarziu?
Sunt competitii si pe ut, stai linistit.Nu are legatura cu handicapul, scripting etc.La ut adversarii sunt mai buni.
Nu cred ca esti tu jucator de competitii sa zici ca joci la seasons normal sa nu cumva sa ti strici jocul cu ut :)))
Skill ul se vede oriunde, dar poti sa dai si vina pe handicap cand dai de greu...
De gea SIF. 6 suturi pe poarta 5 goluri.