Roma devine OP, dupa imprumutul lui Doumbia, acestia vor sa-i imprumute (cu optiune de cumparare) pe Victor Ibarbo si Vlad Chiriches :)) .
Printable View
Roma devine OP, dupa imprumutul lui Doumbia, acestia vor sa-i imprumute (cu optiune de cumparare) pe Victor Ibarbo si Vlad Chiriches :)) .
L.as cumpara pe Hazard.. isi merita banii? Cva pareri despre el :)
Din 3 meciuri în doua nu am primit coinsi. Deja mi-e lehamite de jocul asta.
eu cumpar jucatori si trebuie sa ies cateodata din UT si sa reintru ca sa imi apara - ca banii imi apar luati dar jucatorul imi apare luat de altul chiar daca eu il cumpar :)))
Daca ma apuc sa fac o cupa se baga cineva pentru x1 ?
ai auzit fiwc sau eswc? nu joaca ut mode
ut mode e ca si cum ai juca un shooter unde unii are doar pistoale si altii au pistoale,mitraliere si cutite pentru ca au bagat bani sau fac trading cu manutele lor sau a bot-ilor sau joaca toata ziua acel mode
de asta nu se fac competitii de ut cum e fiwc.si aici ma refer la premii,numarul de participanti...
zi-mi ce competitii mari de ut sunt? eu unul nu stiu
sunt om de div1 si in ut mode de la fifa 13 unde erau 5 divizii luasem 3 titluri de div1 consecutive+alte 2 retrogradasem prima data dupa vreo 20 de sezoane de ut online.niciodata n-am jucat atata ut online ca atunci
ut 14 avea 10 divizii si am luat 2 titluri unde unul il luasem 8-0-0
fifa 15 ut am ajuns in div 1 si n-am luat nici un titlu si am jucat 2 sezoane de div1
nu sunt jucator de turnee ca nu sunt super ultra bun.am incercat in fiwc 2 ani si nu am reusit sa fiu nici in top 100
skillul se vede unde echipele sunt echilibrate.la fiwc ca database toti jucatorii aveau 85 ovr cand jucasem pe ps3.deci erau echipele si mai echilibrate decat in seasons mode
am sters clubul unde aveam un record general decent 170-34-70 dar erau ut seasons online si offline,cupe online si offline
am re creat ca sa scap de bugul ca eram blocat in cupa
am avut o gramada de probleme in ut 15.blocat in finala cupei gold,am castigat div4 dar m-am trezit iar in 4.iat am castigat div4
clip unde am batut cu o echipa decenta una de legende si eram in div2 acolo,uita-te la secunda 39 sau 40
https://www.youtube.com/watch?v=KxUu...M&spfreload=10
Pai dasta zic, ca esti jucator de div 1.Iti pierzi vremea acolo, nu e nici o provocare...
Mi-am luat primul jucator din team of the week. Pana la urma, pe langa stats o idee mai bune decat originalul, de unde vine diferenta de la 1k pana la 30k in cazul meu pentru totw?
pai asa dupa teoria lu' peste prajit milioane de oameni pierd timpul in fifa si in alte jocuri fiindca nu sunt profesionisti
pai eu care sunt om de div1 si spui ca imi pierd timpul,atunci cum te simti tu cand bagi bani in ut mode si nu esti in stare sa ajungi in div1?
seasons mode e o provocare si am ca tinta top 100
N ai inteles.Pierzi timpul jucand doar cu jucatori slabi la seasons normal.In ut dai de jucatori care joaca bine destul de des.
Nu e nici o realizare ca ajungi in top 100 cu copii care nu stiu sa se apere.
De 2 ani de cand joc la seasons normal nu am dat nici macar de un jucator despre care sa zic " da asta e chiar bun".
E ca si cum esti jucator de divizia 1, da iti place sa stai in divizia 3 ca poti sa castigi mai usor.
fratilor, cum nu sunt un speculant in viata reala, nu sunt nici in ultimate. pacat ca piata asta a transferurilor a luat-o razna, dar asta este. eu o sa ma limitez sa joc turnee, sa nu ma mai agit aiurea si sa ma bucur cand castig accidental un cartonas gold, in speranta ca poate imi pica ceva. de cumparat coins, fifa points, ori chiar cartonase din banii stransi nu o sa ma vedeti facand. sper sa strang bani sa imi permit sa cumpar un fotbalist bun, fiindca de boti, programe de bid automatizate si coins cumparati la greu e plin fifaul.
pacat de joc, pentru ca se dorea si este o chestie frumoasa. dar ca de obicei, oamenii o strica.
La mine este invers. In seasons am intalnit vreo 5-6 jucatori care nu mi au dat nicio sansa . Bine , unul era pe 9, altul pe 18 , iar ceilalti in primii 70. Ala de pe 9 mi a dat 5 in 30 min . Am iesit :). Avea scorul 600-50 , ceva de genul. Sunt in div 1 in ambele moduri... Eu cred totusi ca poti intalni jucatori buni si la seasons si la ut. Majoritatea joaca ambele moduri.
din ce am observat eu diferentele intre IF SIF si jucatorul normal NIF sunt infime . acel plus e undeva la 5-10% , si de abia se simte .
se simte unde diferenta e foarte mare intre varianta normala si cea TOTW .
in general la putini jucatori se simte cu adevarat o mare diferenta intre cele doua variante ale jucatorului