Cred ca Panti ar merita un upgrade..dar nu-l baga astia in seama.. sunt convins ca va primi upgrade Kane de la Spurs...
Printable View
Cred ca Panti ar merita un upgrade..dar nu-l baga astia in seama.. sunt convins ca va primi upgrade Kane de la Spurs...
Mie mi se pare ca selectia jucatorilor la echipele nationale e foarte slaba. Asa e la toti ? si de ce?.. la brazilia lipsesc dani alves ramires lucas bernard taison marcelo.
in primul rand nu am inteles nimic din prescurtarile folosite de voi pe aici. am priceput ce inseamna totw si toty, dar if, fin si alte chestii din astea nu au sens.
eu nu inteleg trei chestii:
1. De ce mama dracu nu se schimba clubul jucatorului cand acesta se transfera si avem un doumbia de la cska ce costa 3000 max, si un doumbia de la roma ce costa 300.000 cel putin? Mi se pare o mizerie de joc sa pastrezi trei echipe in istoric pentru un jucator daca acela se transfera in cel putin trei perioade de mercato.
2. De ce nu primesc update toti jucatorii din joc. Adica o sa fie un doumbia la cska fara update de skill, un doumbia la roma fara update de skill, un doumbia la cska cu update de skill si un doumbia la roma cu update de skill. adica patru jucatori fiecare diferiti. o mare mizerie.
3. De ce nu sunt inscrisi fiecare din doumbia-ii existenti in joc in totw daca ala face un meci spectaculos. Cum sunt selectati cei care apar? Sunt pusi altii noi in vanzare de catre joc? Si daca da, cand il cumperi il pastrezi in varianta black totw player tot timpul vietii?
Concluzia, daca imi poate raspunde cineva mai vechi in fifa la cele trei intrebari m-as simtit mult mai lamurit, fiindca incepe sa-mi dispara intereseul fata de un joc setat sa te faca sa cheltui bani in achizitionare de coins din surse externe.
de ce esti atat de isteric?...e doar un joc facut dupa niste reguli, reguli pe care le fac cei care fac jocul... daca esti atat de morocanos, tradu ce ai scris aici si da-le mai departe celor de la EA Sports...
---------- Post added 03-02-2015 at 15:48 ----------
ps: daca intrebi frumos, ti se va raspunde la fel de frumos :)
nu e nimeni isteric. eu v-am intrebat frumos, ca tot la fel de bine m-ati lamurit si cu alte ocazii. nu era o remarca acida la adresa voastra.
pai atata l-ai pomenit...pe you know who...
regulile legate de transferuri in intersezon, si update-uri sunt asa de cand s-a inventat UT-ul...nu stie nimeni de ce...probabil asa considera cei de la EA ca e mai bine..in plus e inca o sursa de venit pt ei...lumea vrea acei jucatori, preturile cresc, la fel si vanzarile de fifa point...e simplus: marketing
Treaba e simpla, chiar foarte simpla! Iti voi da un exemplu care te va lamuri pe deplin de ce exista atatia Doumbia sau mai stiu eu cine.
Se lanseaza FIFA, Marco Reus este la Borussia, platesti 300k il integrezi intr-o echipa cu 10 chemistry.
Jap pleaca la CSK Moskova ...iti apare cu CSK, iti distruge echipa de Bundesliga...pt ce? pt un transfer la CSK?
ti-ar conveni? :)
bravo
ok. sunt de acord cu tine. dar mi se pare complet tampit sa explodeze preturile si acelasi jucator sa fie de 10 ori mai scump. ma bucur ca macar o chestie am lamurit.
am insistat cu doumbia fiindca asa mi-a venit mai la indemana, dar putea sa fie un ibarbo, un bony, etc.
Explodeaza pretul pentru ca momentan nu au iesit suficienti din pack-uri. O sa se potoleasca...
bony are acelasi pret, pt ca e in aceiasi liga. Lui ibarbo i s-a schimbat pozitia, insa va reveni la un pret decent..la fel ca si doumbia
OMG , nu pot sa creeeed .
ideea e ca odata cu profitul tau creste si pretul pietei...asa am patit eu..si m-am lasat..tu poate esti mai ambitios...eu nu mai am rabdare si timp
Eu sunt si mai Rrom. Il am pus la 3.5 mil :)))
incercarea moarte n-are, totul e sa ai rabdare!
na poezie :)))
Si eu l-am pus pe Bale la 2 mil cu gandul ca il dau si de banii de pe el iau unul la mana a doua + Ramos :))
Nu inteleg de unde aveti atatia coins. Eu am o echipa din BPL care valoreaza 115k la momentul actual si inca 105k pe cont.
Oare o sa mai scada preturile la jucatori in graba?
uite asa se fac banii...
Doumbia de la TSKA vandut cu 130k. Am poza, o atasez mai incolo