eu cumpar jucatori de 50k ii relistez la 150k daca vand 3 pe zi in felul asta am de pacanele :)))
Printable View
eu cumpar jucatori de 50k ii relistez la 150k daca vand 3 pe zi in felul asta am de pacanele :)))
Cica "daca vând" . Recunoaște ca vinzi o gramada :)))
ce ti-e si cu sharing-ul asta, nu poti sa faci si tu o spaga ca te toarna :))))
La bugetul meu , 100k , nu imi permit sa iau nici pt mine un jucator scump:) Oricum, tot ce fac ii dau pe pachete. Nu am rabdare sa strang 2 mil pt robben, gotze if sau muller sif. Daca mai joc fifa la anu, nu o sa dau 1 coin pe packs. M-am lacuit:) Am dat vreo 3 mil. de la TOTY incoace si cel mai bun gotze 86.
Am deschis toate pack-urile de 25k...si nimic bun.... nu am timp de trading pe consola din cauza la munca.... si se cam duc finantele..... cu ce jucatori mai faceti trading..
Cine imi poate face si mie un Gift cu Lista de Transferuri de la Lv83 ? :D Raman dator' :)
Ti-l trimit eu diseara.
LE: Ti-am trimis.
eu l-am primit de la Cristian si culmea..nu mi se activeaza cele 100 de sloturi. desi in Catalog apare "redeemed"
:(
si mie la fel - orice dau la redeem nu mi se mai activeaza nimic nimic , nu mai pot lua nici mingii nici jucatori imprumut .. nimic
a rezolvat cineva acest bug ?
transfer listul mi-a ramas la 40 :( si orice as face nu o pot mari , cand dau redeem , nu se intampla nimic ..
Eu am reclamat treaba asta la EA ( spuneam mai sus ca m-am plans) si dupa o saptamana mi-au raspuns..."Cunoastem eraorea si incercam s-o rezolvam" pana una alta mi-au trimis 200k. mda mi-au aruncat putin praf in ochi drept scuze.
Nu-mi ramane decat sa mai reclam inca o data :))
Astea nu merg de mult, doar de pe consola mai poti.
Dar de ce?
Mi-a picat tot TOTW, mai am sa imi pice Rooney si Ribery. Si am mai luat inca un Bale + 2x MOTM Salah.
E proaspat :)) acum mi-a picat
Ce nume ai pe twitch?
SoundlessXD
soundless cred ca o sa iti iei ban pe forum ca enervezi oamenii cu norocul care il ai :)))))))))
cine e moldo 007 ca m-a adaugat si nu il cunosc - banuiesc ca de pe forum e