daca se face turneu in UT , ma bag si eu....la x1
Printable View
daca se face turneu in UT , ma bag si eu....la x1
gata , incep preturile sa isi revina :) godin SIF 86 600.000 Isco SIF 85 410.000 :) etc
cumparati negrii cu perspectiva de upgrade baieti ca weekendul viitor sunt upgrade-urile primul val :)
Inteleg, numai ca eu am petrecut destul de mult timp in modul asta si as vrea sa jucam acolo. Daca nu se poate atunci facem seasons.
Care este gt-ul tau?
Nu cred ca o sa fie vreo pb. Care este gt-ul tau?
In 2013 EA a lansat Team of the Tournament pt Cupa Africii. Finala e in seara asta asa ca fie la noapte fie maine mai mult ca sigur or sa lanseze din nou ehipa. Eu unul sper ca preturile or sa mai scada putin atunci.
martafoi06 :D
cum naiba sa dai pe Mane (un no-name) 900k la BID?
Cui nu`i pasa daca pierde sa imi zica sa dam deseara eventua niste meciuri co-op seasons:D
in free pack. a inceput bine ziua. in ritmul asta, o sa facem turneul de x1 cand apare 2016.
Pai se pare ca e greu sa ne strangem mai multi. Tu vrei UT sau seasons?
UT, nu am jucat Seasons deloc.
Bine. Cu tine suntem 4 pana acum. Care este gt-ul tau?
jnku13 - ar fi fain sa jucam azi ceva. intimpul saptamanii nu prea am vreme.
am zis ca sunt norocos si dupa ce m-am chinuit o sapt sa strang 25.000 ca sa iau un vidal, iniesta sau alt mijlocas cu un pace mai mare, am dat banii pe un pack. cu greu am reusit sa strang 3000 de coins din vanzarea alora din pack. nu mai dau banii in viata mea pe asemenea prostii. mai bine tineam de ei si il luam pe pogba dupa ce mai strangeam inca pe atat, ca in mod sigur o sa explodeze baiatul.
intrebare: daca se vor face upgradeuri, toti jucatorii o sa fie vizati, sau pe piata o sa apara cartonase noi cu upgradatii?
Eu tocmai am spart 150000 coins pe packuri..
cel mai scump fiind Pantilimon 9000 ..restul Clichy..Barzagli...si n contracte..
---------- Post added 08-02-2015 at 12:07 ----------
Ma bag si eu la turneu p X1 ...mie personal mi ar place mai mult gen campionat cu pct..sa dureze mai mult ..
---------- Post added 08-02-2015 at 12:10 ----------
Si daca jucam seara pt ca eu atunci pot
daca vrea cineva sa facem cateva amicale pe ps4 sa imi dea mesaj sau invite moldo_007
gt? Cu tine suntem 5. Inca 3 si putem sa ii dam drumul
Care sa fie tema turneului? m-am uitat peste chestia cu echipa silver pe care sa o upgradezi dupa fiecare meci, dar mi se pare putin cam complicat. Putem sa facem nationale, sau pur si simplu cea mai buna echipa pe care o ai.
nerazzurr10
Sa nu uitati de mine ca si eu ma bag
suntem sase pana acum. Inca doi?
cofetaru
dieselro
Robert_Alex
jnku
nerazzurr
AlexG
Si ce echipe sa facem?