Dc? Ce jucatori ai la Trade?
Printable View
Dc? Ce jucatori ai la Trade?
e de la pachete . stai lin ca nu revin asa jos cum erau, maine seara maxim cred ca sunt mai sus - desi e TOTW maine , si poimaine sunt chiar ok
pai deja sunt..futre e la 500k, Hagi la 1,6 mil... :))
Stay linistit ca isi revin preturile.... "are" baietii coins :)
---------- Post added 04-02-2015 at 19:42 ----------
E in cap rau piata... dimineata am luat 2 oscar if cu 210k ... ei se vindeau cu 235k... akum am vazut ca sunt sub 200k ...
aualeu ce teapa am luat si eu ,,, deja cred ca am pe minu 100.000 la Neymar.
PS: cine joaca fifa pe PS4 sa imi dea si mie iD`u de psn ca sa le dau add, sa nu am playstationu chiar degeaba :D
A scazut cu 350-400k pretul la Neymar. Cat ziceti ca mai scade? Eu chiar am nevoie de el.
Pe ps4 l`am luat acum3 zile cu 620K ( buy now) si nu era un pret mare, poate prindeai un 600k daca stateai sa licitezi de cateva zeci de ori.
Iar acuma bidurile se invart pe la 530k.
Foarte dubioasa scaderea asta de preturi . Eu l-am cumparat aseara pe sanchez SIF cu 2.215.000 :))
Eu pe Ramos l-am luat ieri cu 420k si acum e pe la 360k. Nu imi pare rau, mai ales cat timp scad preturile la toti jucatorii. De Neymar chiar aveam nevoie pentru BBVA. Cred ca mai astept pana maine, pe la 400k cred ca o sa il iau. Maine apar packuri noi?
Nu va panicati. La 8 a aparut TOTW si de aceea preturile au scazut. Pana vineri-sambata cresc la loc..
Un RB bun pt o echipa premier league ?
Walker sau cum ii zice pentru mine a fost bun
Încearcă Coleman .
Walker zic si eu
Stiti la ce ora baga pachete noi ?
eu acolo jucam cu Rafael - ala brazilian de la Man United e ft ieftin si bun .
e o mare problema pe partea aia ca ai aparatori buni dar ft lenti , zabaleta sagna ivanovici sunt lenti , walker are cifre de pace dar mi se pare greoi si imobil .
Eu jucam bn cu walker mai urca si in atac :) acum fiecare cu echipa lui si cu stilu lui de joc ...intre alba si marcelo care este mai bun pentru BBVA?
eu ii am pe amandoi , personal sunt fan Alba . e rapid si agil , marcelo e mai rigid si mai lent o idee .
ce face baietii? :%%