A mers greu in seara asta, cred ca doar vreo 2 meciuri am reusit sa prind fara lag.
Printable View
A mers greu in seara asta, cred ca doar vreo 2 meciuri am reusit sa prind fara lag.
Se merita sa-l iau pe Suarez ? Sa l schimb in locul lui Benzema?
Ia-l ca e bestie, am cu el in 24 meciuri 39 de goluri.
scorul e umflat, l-am lasat eu sa-mi dea 10 goluri aseara cu Suarez..pt lobby :)))))
Mie in pack-urile alea mi-au picat Cuadrado si David Silva (ambii pe un pack), Gervinho, Mangala, McGeaddy.... restul slab rau.
Aha pe st il ai pus? Ms
Da, pe ST.
Ok ms da vad ca mai putin de 800000 nu este..pfff ...sti ceva mai scad preturile? Sa mai astept sau aia e?
Nu stiu ce sa zic.. mie mi-a picat in pack. Iti las aici echipa mea sa vezi cum il folosesc pe Suarez.
Ce aduce update -ul asta de 328?
unde ai vazut ca se face update ?
Adibose stie cel mai bine cat de bun este Suarez . :))))
A luat multe?:))
nup! #5671 :))
;)) kk ms
Salutari. Dupa o pauza de fifa, m-am reapucat saptamana trecuta si m-am decis sa-mi cumpar coins. Din vreo 4 milioane am facut 2 echipe una de BPL, una de Bundesliga. Momentan nu sunt sigur daca sa il achizitionez sau nu pe Aguero. L-am folosit pe Sturridge pana acum si a mers ceas, spre deosebire de Diego Costa upgraded care a fost 0 pt mine. Echipa arata cam asa Attachment 244857 . Mai am dubii, de asemenea, si pt un post de fundas central langa Kompany. I-am folosit pe Williams in form si Kolo Toure in form, ambii au fost buni si nu ma pot decide care sa ramana de baza. Si de sanchez nu sunt sigur daca e mai bun decat cuadrado, de obicei incep cu sanchez titular si il trimit pe cuadrado pe final care distruge toti fundasii obositi. Am mai folosit cativa in formi si mi-a placut de Wanyama dar Yannick Bolasie a fost slab si l-am inlocuit repede cu hazard.
In locul lui Hazard il poti lua pe Sanchez SIF care e LW si pe dreapta il pui pe Cuadrado.
Ca fundas stanga pune-l pe Clichy si in locul lui Kolo Toure ia-l pe Smalling IF.
Dintre cei trei fundasi Williams, Kolo si SMalling (toti IF) am ramas cu Smalling si Williams rezerva. Foarte bun Kolo (face hyperlink cu Yaya) insa ceilalti doi au avut rezultate mai bune.
Aguero la mine merge meciul si golul, cu Costa nici eu nu m-am inteles, iar cu Sturrige, am mers foarte bine pana la un moment dat, cand n-a mai vrut sa marcheze, rata non stop.
Wanyama IF este bestie, doar ca Ramires are o viteza incredibila si iti ajunge din urma cam orice atacant.
sa nu cumva sa il iei pe aguero ca e slab :) ca e pacat ca ai dat bani pe coins degeaba inseamna :) sturridge e foarte bun - chiar genial sa il iei si pe remy si baloteli ca sunt niste bestii :))