... si uite asa, cu pauzele astea de rahat, am lasat balta UT si m-am apucat de Seasons... =))
---------- Post added 09-03-2015 at 23:45 ----------
#*** maintenance has been extended by 1 hour until 10:30pm UK.
Printable View
... si uite asa, cu pauzele astea de rahat, am lasat balta UT si m-am apucat de Seasons... =))
---------- Post added 09-03-2015 at 23:45 ----------
#*** maintenance has been extended by 1 hour until 10:30pm UK.
EA sunt ultimele spete :)) la ei pe forum se promoveaza Fifa 13 :)) ne putem da seama cam cat ii duce mintea
Punctualitatea celor de la EA si-a spus cuvantul din nou.
Au anunțat pe twitter ca prelungesc cu încă o oră .
Da adica 10.30 uk asta e 12 30 in Ro.
Nu , 11:30 uk .
Tocmai ce au postat dupa ce au zis ca se prelungeste cu inca o ora : "#*** is restarting and will be back online shortly. The Transfer Market will return platform-by-platform in 2hr increments. PC up first."
Au anuntat de 10:30 uk, nu 11:30, iar acum sunt sigur ca fix dupa inca doua ore poate va reveni si UT-ul, in niciun caz mai devreme, daca nu cumva or sa mai amane inca o data si inca o data, pana apare FIFA 16. Niste zdrente ahtiate dupa bani pe care le doare fix in cur de client. Si ei se ocupa prima oara de PC, unde joaca mult mai putine persoane decat pe console. Bataie de joc, nimic altceva. Sa zica de la inceput: " Suntem niste incapabili si nu stim cand vom termina cu aceasta mentenanta! ". Nu sa spuna o ora si dupa sa amane de vreo 10 ori. Iar chestia asta cu Transfer Market-ul puteau s-o implementeze incepand cu FIFA 16, nu fix in toiul la FIFA 15 sa vina ei cu ideea asta revolutionara de paraplitici schizofrenici ca sa mai manance si burta lor de obezi libidinosi niste McDonald's. Hai sictir EA.
Atata bataie de cap cu F U T -ul asta, ca apoi sa renunte la el ca prin toamna lanseaza FIFA16 si renunta la FIFA15, update-uri, etc. La cat ma joc eu, nici nu o sa am timp sa strang bani de vreun Ronaldo - Messi ca apoi cand apare FIFA16 ii arunc la gunoi.
Dupa cum ziceam.
" Unfortunately, #F U T maintenance will have to be extended once again. Please stay tuned for further updates. Sorry for the inconvenience. "
"Unfortunately, #*** maintenance will have to be extended once again. Please stay tuned for further updates. Sorry for the inconvenience."
stay tuned Cristi nu cumva sa scapi inceputul noii versiuni de UT :) stay tuned domnilor nu cumva EA sa dea drumul la servere si voi sa dormiti :))
PS eu am putut sa intru in UT doar ca nu ma lasa sa listez nimic :)
am tras lozul :)) se vand consumabilele la niste preturi incredibile :))
Doamne ce schimbari idioate. ORIBILE. Acum nu mai pot lista jucatori decat cu valoare mult mai scazuta decat inainte. De exemplu, pe Robben l-am cumparat ieri cu 1.8 milioane, acum nu-l mai pot lsita decat cu 1.1 mil. Pe Aguero am dat 600k acum valoreaza maxim 290k. Si ultima faza a pus capac. L-am cumparat pe Ronaldo cu 9.3 mil dupa ce l-am vandut ieri cu 14 mil :))))))))))) Deci am scos aprox 4 mil din talentul celor de la EA.
Cand l-ai cumparat pe Ronaldo cu 9,4m ?
După tot "taraboiul" asta, e foarte clar ce vor sa faca: sa elimine coins sellers. Într-un fel nu e rău.
Logica e simpla: cum faceai inainte sa cumperi 15 milioane coins? Listai o pocnitoare de jucator cu 15 milioane, plateai USD la chinezi si ei iti cumparau jucatorul. S-a cam terminat, gata... =D>
---------- Post added 10-03-2015 at 09:09 ----------
Si una pentru carcotasi: pun pariu ca se va da drumul si la Webapp cat de curand.
si cum ar trebui sa vedem limitele daca nu avem jucatorul?
Poti vedea limitele si pe market.
pai pe market pot vedea doar start price si buy now care nuì musai sa fie chiar limitele .