Si atunci ce cauti pe topicul de Fifa ? Du te pe cel de Pes si lasa-ne pe noi .
Printable View
Si atunci ce cauti pe topicul de Fifa ? Du te pe cel de Pes si lasa-ne pe noi .
pai si ce legatura are? Care vrea sa joace? Sa ne strangem 8, punem aici Random Result - Generator, ne da un rezultat si atata tot
Pai hai care cum facem ?
Da-ti-mi un pm, care va bagati. cand suntem 8 tragem la sorti.
Opinia mea: 8-10 jucatori, liga, tur-retur
Pot sa pun eu la bataie 50k pt castigator, 15 pt locul II, 10 pt locul 3. Sa zicem 15k pentru cel mai bun marcator si 10k pentru cel mai frumos gol.
Ma gandeam fiecare sa aiba un lot de vreo 25 de jucatori, asta vine undeva la 2 echipe.
(Daca aveti vreo idee legata de componenta echipelor, ca sa devina mai interesant, e cu atat mai bine
De ex: jucatori sub 25 ani, sau nationale)
Postam echipele finale, tragem la sorti ordinea daca e si ne apucam.
Cine e interest sa zica, si daca e ii dam drumul maine.
Din 25 de jucatori, 3 sa fie sub 22 de ani, ceva de genul, cum e regula la UCL.
alte pareri?
mi se pare ca se complica prea mult o chestie oarecum simpla daca nne uitam la varste. Ar trebui sa facem ceva asemanator cum fac aia la F8tal.
Suna interesant
Va dau si eu o idee... Campionat de 8-10 persoane, cu meciuri tur-retur. Toti jucatorii de start vor fi silver, dar la fiecare gol dat aveti dreptul sa upgradati un jucator silver in gold pentru meciul urmator. Am vazut pe youtube acest tip de turneu si parea interesant. :)
O idee buna si asta
Ok. Cine sunt cei dispusi sa participe la un turneu UT gen liga pe X1?
Sa vedem cati suntem si cine suntem, ca apoi sa decidem ce fel de format sa facem.
L-am facut KO in prima repriza :)))
Eu sunt dispus la turneu, dar doar daca marea majoritate a meciurilor se joaca dupa 8-9 seara. Mai devreme nu pot...
Numai lag-eri la UT online.
daca va plac jocurile de noroc...
O las mai usor cu fifa de acum ,o sa joc doar amicale sau daca se organizeaza ceva