chiar nu se merita, eu astept liga BBVA, sau Bundesliga..nici la BPL nu o sa trag
Printable View
chiar nu se merita, eu astept liga BBVA, sau Bundesliga..nici la BPL nu o sa trag
BBVA aștept si eu dar cred ca o sa arunc si pe BPL un milion .
ca preturi merita BPL
---------- Post added 26-05-2015 at 08:43 ----------
l-a incercat careva pe Bellarabi albastru?
Doua turnee online si doar de gea in pachete#-o
Oare cand vor scădea preturile din nou? Sau când au scăzut ultima data? Vreau sa îl iau pe Ronaldo RB și momentan nu am destule fonduri.
Cred la începutul săptămânii viitoare sau in weekend . Diseara o sa avem TOTS + Heroes .
ce ronaldo RB?:-/
Record Breaker , cel de 97 .
Mulțumesc Cristi
aha, deci RB nu mai inseamna right back...
Ba da , cel de 97 este ST iar RB o prescurtare celor de la EA . S ar putea sa il vedem din nou pe CR7 in TOTW diseara , tot de 97 dar LW , cum a fost in cazul lui Messi , cand a fost RW , cu același overall .
nu cred ca mai apare CR7 in totw37. decat daca EA forteaza scoaterea banilor din piata, insa deja au stors destul... :)
Oamenii lucreaza la FIFA17 pe frostbyte, asa ca in FIFA16 nu o sa vedem foarte multe schimbari, cel putin nu din pct de vedere grafic. Vor introduce noi tactici de joc (aparare si creatie), vor imbunatati sistemul defensiv, vor introduce noi skill moves si ceva celebrari si gesturi ale jucatorilor mai avansate, figuri, injuraturi scuipaturi nu stiu :)))
Si o chestie interesanta (cel putin pentru stilul meu de joc) mijlocasii centrali cu valente de atacanti, gen Cazorla, Rakitić, De Bruyne, Mertens, Hamsik, samd...vor beneficia de o chestie care ii va ajuta (gen un boost) sa marcheze spre finalul jocului cu suturi puternice de la distanta si nu numai, pot specula mai usor pozitiile portarilor pentru a plasa mingea in gol...nu am voie sa spun mai multe :) si nici denumirile noilor tactici de joc pentru FIFA16. probabil vor fi facute publice de EA cat de curand.
Poi ce lucrezi la EA? :)))Quote:
nu am voie sa spun mai multe si nici denumirile noilor tactici de joc pentru FIFA16. probabil vor fi facute publice de EA cat de curand.
nu, doar mi-am depus CV-ul :))
Ce ziceai Adriane ? :)) doar e gheata de aur . :D
Attachment 250485
asa poate il prind si eu pe Marcel :))
O sa il prinzi sigur dar cand apare TOTS BPL .
Haha și eu l.am căutat dar nu am dat nici cum de el.
Inseamna ca doar eu cu Ionut am fost norocoși :)))