De ce sa nu raspunda? Credeti ca sunteti singurii care folosesc metoda aceea? Ce mai conteaza un coleg in plus?
Printable View
Attachment 246899 ce schimbari sa mai fac?
uite ma eu recunosc cu cine fac :)) eu nu fac cu IF , uite cu cine fac , dar recunosc ca ma gandesc sa si pastrez unul ca e jucatorul - aparatorul meu preferat :)) :
:))))))) pai u vezi ca ai 16mil coins.... razi de noi :()
Eu l am ratat pe messi la 4.001.000 :|
pai nu ati vrut voi omul sa spuna - uite ca v-a zis cineva :)) e - mai radem si noi de dimineata :)) de fapt nu l-ai socotit pe silva si inca 2 echipe care le am :)
sunt de fapt vreo 20 de milioane :)
cum adica cat am bagat ? ce sa bag ca nu inteleg ?
269 de ron - cat a fost jocul fifa 15 la precomanda :)
eu spre deosebire de altii , am avut totul transparent prietene , chiar am luato de la 0 pe contul de RO in decembrie cand mi-au blocat total injust contul de UK , e greu sa accepti ca unii chiar sunt corecti si pot face si coinsi normali cinstit ? :) o fi greu sa accepti dar din pacate nu toti pacalim realitatea . :)
aici ai cu cat l-am cumparat 1.980.000 si cu cat e la vanzare 2.247.000 ca sa vezi ca profitul e 267.000 din care scazi 110.000 comisionul . :)
trebuie sa te dezamagesc dar daca nu aveam noi oamenii creier - pe pamant erau dinozaurii sefi acum ca erau mai puternici :))
eu te cred, dar anumai daca recunosti ca recordul de meciuri e facut in mare parte din jocuri offline. Oricum, bv tie ca ai timp sa te ocupi
reddyBo , poate nu ai fost atent la postarea mea de acum 4 zile , iti dau paste caci cred ca ti-am raspuns , mai ales ca multi de aici ma au la prieteni si ma joc si cu ei des :) :
01-04-2015 17:29 #6659 SP
corect - din 1000 de meciuri am 90% offline ( divizia 1 - adica Barca Liverpool etc etc la Legendary chiar si Ultimate - adica de multe ori mult mult mai grele ca pe online ) si 10% online .
procentual offline si online am cam acelasi procent de victorii-egaluri-infrangeri .
am jucat ca disperatul in decembrie si ianuarie cam 90% din meciurile de acolo cam 20-25 pe zi ar fi vreo 40 de zile din 60 in cele doua luni , dar de atunci joc rar de tot , mai mult stau de trading .
-----------------------------------------
bogdan-1984 - iar te dezamagesc nu stau deloc mult - de multe ori pun 4-5 If-uri sau TOTY la vandut si dorm si cand ma trezesc deja e facut profitul de exemplu - conteaza cum ii prinzi la cumparat mai mult .
e vorba de economie de piata , cum anticipezi piata , cum o ridici la un jucator la care e cazuta - si daca ai fondurile sa o ridici , FIFA nu mai este de mult 'doar un joc' ce putin UT . deci totul cu cap - am pierdut si milioane cand a cazut piata .. au fost si zile negre .. , nu conteaza cat stai ca nu stau nici eu mult ci conteaza cum stai.
Pai si dinozaurii aveau creier:) Oamenii nu au nicio legatura cu disparitia dinozaurilor, asa ca nu era niciun dinozaur sef chiar daca noi aveam sau nu creier.
De cand cu mentenanta aia de acum 2 zile, parca e mai buna conexiunea. Se misca bine, mai ales la h2h seasons.
Care ma scapa si pe mine de Shaqiri pe x1 ca stau de 2 sapt sa il dau :))
Cr7!!
Attachment 246915