mafie sa fie, mi-a placut asta ;;)
tu, cu 30.000.000 ale tale, ce sa mai zici... am si verificat sa vad daca n-am pus vreun 0 in plus la suma :D
Printable View
au inceput baietii sa bage si mertens asta nou pe piata , spre rusinea mea am ratat vreo 4 pana acum :))
aoleu tragerile la sorti... trai-ti-ar picture-in picture-ul :))
Dați-mi si mie un gift va rog PTR squad-URI mai multe , am 40 acum. Ps4 uk Id: grinci_1987 multumesc
40 ������
sigur Squad-uri ???? nu cumva Sloturi ? :D
Maxim poți avea 25 de echipe. Probabil se refera la trade slots...
Sloturi scuze PTR trading :d
---------- Post added 24-04-2015 at 18:30 ----------
Am intrat acum in joc sa vad exact cum se numește. Transfer list size. Eu am level 28, e unu la lvl 35 unu la lvl 53 si unu la lvl 83
daca un om poate sari 8 metri in lungime asta nu inseamna ca poate sari 8 metri in inaltime!
Carlos a sarit intradevar, dar si-a concentrat energia pe o saritura de pe loc, iar adversarul vine IN AER din spate de la 2-3 metri si sare cat Carlos. Cot la cot nu cred ca va reusi Carlos sa sara cat Koller.
Faza din nou este gresita, aici vrobim din nou de pozitionare, Koller poate sari si 10 metri in sus fiindca mingea ii pica in cap lui Carlos, fiind pe traiectoria sariturii sale.
Analizati si voiputin inainte si o sa vedeti de ce Carlos loveste iar Koller nu, chestia asta se intampla si in fifa doar ca interpretati gresit! combinati simplu traiectoria mingii cu saritura si o sa va rezulte un punct de intalnire, de acolo calculati cate variabile poate avea acel punct...daca poate avea si alte variabile :)
Lăsați analizele .
S-a ajuns sa nu mai exista Ramos , Courtois , Neuer , Hazard Non-If s.a.m.d .
e ok, n-am nevoie de ei :))
PS: daca imi prinzi si mie un Bolasie SIF CAM...pls :) si-l il cumpar cand imi vine consola :p
mai mishto pe x1, ca exista toti :))
Eu nu inteleg cum poate lumea juca FIFA pe PS4 când exista X1... :))
Da, legende :)... ceva de genul:
Echipa lui CGX : Mafiotii FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
:))))))))