Zlatan does not agree with it! ;)
Printable View
Du-te ma cu obositul tău :))))
Cristiano e nr.1 .
I'll find you! :evil:
Vedem diseara in meci care pe care 😈
Fifa 16 pare acelasi rahatel din primul trailer...
Schimbarile sunt! insa nu mari. de la FIFA17 se va schimba experianta FIFA atunci cand vor trece la noul motor grafic.
Mai du-te ma, asa ziceati si cand a aparut Fifa 14, ca 15 o sa fie mai cu mot si bla bla. Nu va mai faceti sperante de genul, nu are rost.
negativist domne' ! :)))
Am primit si eu niste inside info...ca fifa17 arata bestial si are niste features care nu pot fi introduse in 16 din cauza limitarilor tehnice.
daca il cumperi din 4 in 4 ani sigur vei vedea schimbari :)
Din cauza limitarilor tehnice? Hai ma fii serios, doar tot pe aceleasi console va rula. Auzi ca limitari tehnice :))
Nici tu nu crezi ce spui :P
Si eu zic ca e de criticat putin..nu poti sa vii cu atat de putine schimbari..pare un update...poate se va mai schimba ceva pana la lansare..la gemescom vom vedea cu adevarat daca e ceva interesant...
Pai cand au schimbat ei vreodata foarte multe chestii ? Daca imi aduc bine aminte, toate schimbarile majore au fost din 2 in 2 ani.
Pe langa asta, voi ce vreti sa introduca ? Ca nu inteleg. Mie FIFA15 mi sa parut cel mai reusit, trecand peste partea cu scriptingul/handicapul.
n-am facut referire la hardware, am spus tehnice.
Ma refer la engine. capacitatile de randare, schimbarile climatice...etc
pricepu' ? B-)
Poate sa scoata ei minune de la E3, daca iti baga iar rahatul ala de scripting va fi la fel de prost.
pentru cine nu a prins prezentarea E3 de ieri.
jump la: 1h 19m 58s
nu stiu de ce nu sare singur, desi este setat...
https://youtu.be/lv2Hn88JO50?t=1h19m58s
Nu au spus mai nimic de joc si nu stiu ce cauta Pele la o conferinta despre fifa. Probabil pt ca nu aveau ce sa spuna si au vrut intr-un fel sa distraga atentia. Pe langa asta, mi se pare mie sau pe masura ce iti umpli echipa cu tots si in formi iti joaca din ce in ce mai prost. Aveam o echipa de spania decenta si pierdeam relativ rar si maxim la un gol diferenta. Acum, am cumparat tots parejo, griezmann, otamendi, if mathieu, if carvajal, if isco si nu mai joaca nimic echipa. Cu orice slab cu echipa de 2 bani ma pune incep meciurile de la 0-3 pt ca lui ii iese tot si mie nimic.
Pele e bagat la inaintare la FIFA16 prin prisma colaborarii Microsoft Xbox cu EA Sports si Legendele din Fifa.
L-ati primit si voi pe Messi loan 5 meciuri ? :)
Da. Am crezut ca l-am cumparat eu din greseala din store cand a aparut. L-am si bagat in echipa langa ronaldo si bale sa vad cum se descurca :))
Orice ar face astia de la EA, unii de aici sunt vesnic nemultumiti.
Au bagat asa:
- Pase noi
- Defensiva mai stabila
- Interceptii inteligente
- Skill-uri noi
- Centrari noi
- FIFA Trainer
- Tatuaje la jucatori
- 12 Nationale feminine
- Grafica imbunatatita
Ce vreti mai mult de atat ? Sa jucati prin comenzi vocale ? /:)