Daca nu il vand , facem .
Printable View
Daca nu il vand , facem .
Chiar am jucat acum ceva vreme cu unul care avea toata echipa (si rezerve) numai din portari. Si juca destul de grav :)
I-am dat copy squad dupa meci, ca mi s-a parut cea mai caterinca idee. Sa fi fost tu oare, Ragnar?
Nu stiu.. e posibil, ce nume ai ?
Cred ca la vremea aia jucam pe contul de US - bombita86, mai nou am facut unul pe UK - redcatalin. Ambele pe PS3, 4 a venit odata cu primavara anul asta :) Se potriveste vreunul?
Nu stiu de ce, dar in majoritatea jocurilor sunt plasat cu talibani care cred ca joaca din desert si au netul prin sarma, un lag incredibil. Deja cum vad al hilal la stema sau un nume de arab ies inainte de a incepe meciul pt k nu ii mai suport. Voua vi se intampla la fel?
Da, au latency verde iar dupa min 20-30 începe lagul .
Si ce frumos o sa fie din toamna cu kazahstan...:)
Mi se pare mie sau in cupe e festival de goluri? Imposibil sa te aperi, l1+ triunghi si apararea ta e pa. In ultimele meciuri am dat si am primit cel putin 4 goluri, am pierdut un meci cu 6-7 chiar. Deja devine call of duty.
Am castigat LaLiga degeaba...am crezut ca odata cu rezolvarea altor buguri au rezolvat si pe cel cu castigarea in finala la penalty...degeaba nici coins nici pack..asta ca sa stiti si voi
Faza cu finala castigata la penaltiuri de fapt nu e un bug. I se da cupa celui care are statusuri mai bune la final, chiar daca pierde ala. Nu stiu exact care dar am impresia ca e shot accuracy si pass accuracy. Eu am castigat cupa germaniei la penaltiuri dupa ce m-a asediat unul in finala, avea vreo 20 de suturi, dar eu cu 3 suturi ale mele si toate pe poarta aveam shot accuracy mai mare. Acest video e sugestiv http://youtu.be/mGHb27B44f8 . Nu inteleg care e logica lor, asta demonstreaza cat de mult habar au canadienii de fotbal.
Sincer chiar nu mi-a pasat...ideea e ca am jucat cel mai bun joc al meu de anul asta..si am caatigat finala cu rating general 78..tot la placere se rezuma jocul pana la urma..de asta se numeste joc... HAI ROMANIA!!!
Am și eu nevoie de ajutor cu 2 achievement-uri: Start a co-op season with a friend și Win a F.U.T. friendly season.
Mă ajută cineva? :)
Xbox 360 - Gamertag: NMC1991 XBOX360
ragnarlodbrok23 : Aseara iti ziceam eu ca mai am 3 meciuri din care unul trebuie sa il castig pt a promova .
In cele 3 meciuri am condus pana aproape de sfârșitul meciului iar in 2-3 min ca prin minune reușea sa întoarcă adversarul scorul . Deci , n-are rost ...orice jucatori ai avea...degeaba .
Greizmann 91 e bomba am jucat 3 meciuri cu el in primul am dat 3 goluri cu el am fost condus cu 2-0 si am bătut cu 5-2, in al doilea am dat 4 goluri cu el scor final 4-2 ia in al treilea am dat 2 goluri cu el scor fi al 3-0 e bombaaaaaa face pipi pe messi si pe ronaldo la un loc.
Dam un meci asta seara, Ronaldo + Messi ai mei vs Griezzmann al tau ? :))
Fenomen CR7 RB in Fifa 15 . Ce Messi , Zlatan , Aguero , Auba...CR7 e "tăticul" lor .
Attachment 251489Attachment 251490
Eu il am pe cel normal si e din alta lume..dar asta..