Noooo , sa joace singur :))
Printable View
Noooo , sa joace singur :))
Pana nu apare jocul nu stim cum o sa fie. In primul si in primul rand trebuie schimbat gameplay-ul. Jocul se bazeaza prea mult pe viteza si de asta apar situatii pe care cu greu le poti evita. Tactical defending trebuie imbunatatit,mai precis fundasii care alearga pe langa adversar si fug de minge trebuie programati altfel. Arbitrii trebuie modificati. In rest, grafica, tatuajele si femeile conteaza mai putin pentru ca dupa o saptamana deja te obisnuiesti si ramai cu gameplay ul , care daca este varza cum a fost anul asta si cum se pare ca e de cativa ani incoace e egal cu zero. Eu sunt cam circumspect si pt demo. Anul trecut, demo-ul a fost chiar ok dar , din pacate, jocul final arata mult schimbat in rau fata de demo.
Acelasi lucru l-au spus si anul trecut, super portari, super defensiva.
cei mai prosti portari sunt in fifa 15 si ei se laudau ca i-au inbunatatit
dai cu galeata goluri la coltul inchis fiindca nu e diferenta intre un portar din fifa si o scandura infipta in pamant
cat despre aparare e mai bine asa fiindca in versiunile vechi orice noob se apara destul de bine
totusi sa rezolve cu invisible wall si penalty-uri date mult prea usor
TOTS - Serie A
https://pbs.twimg.com/media/CHtssY8XAAAgwVW.png:medium
TOTS - Ligue 1
https://pbs.twimg.com/media/CHtssboWwAAZ_5q.png:medium
Tocmai ce vroiam sa postez :))
Salut, am un campionat de fifa la lucru si o sa joc cu Zenit (asta mi-a picat). Nu sunt eu mega pro dar ma stiu juca cat de cat. Am dat 2 meciuri cu Zenit in formation 4-3-3 care imi place mie dar nu prea se misca bine echipa in formatia aia. Imi puteti recomanda un formation decent? Mie imi place sa ma joc pe lateral si cu centrari sau cu long ball dar nu prea e posibil cu echipa asta. Oare 4-1-2-1-2 ar merge sau 4-4-2?
ai echipa Zenit in UT sau in Season? pt ca aici se discuta despre UT.
A luat-o razna jocul si in diviZii acum. Festival de goluri ca in cupa. Numai 7-6, 6-5, 5-4. Pentru ce sa iti faci echipa cu informi, tots daca vine unu si iti da o caruta de goluri cu o echipa infecta? Incep sa cred ca ultimate team a fost facut pentru copiii de 5 ani care vor sa dea goluri multe si nu au rabdare. Deja toate meciurile sunt la fel, mi-e indiferent daca castig sau pierd.
Change of plans :D
Attachment 251890
te omor cu echipa aia...fii atent.
http://i.gyazo.com/99cf06417f54303ff947c47768072b74.png
Ne vedem disearฤ pe teren . ๐๐
Cine joaca fifa 15 pe ps3 si este lvl 65 sa ma poata ajuta cu un financial takeover
Bolasie asta e superb si regular 75... Mi am facut o echipa de fun cu hagi LM calhanogly.. Jucatori care imi plac :)
Depay,Hulk,Eremenko โ
Cu ocazia asta o sa-mi fac un squad din campionatul olandez . :D
Minune! Am gasit singurul portar semi-decent de la fifa 15: TOTS Fahrmann. 7 meciuri si nicio greseala in afara celor obisnuite. Nu respinge mingea ca Neuer la adversar, nu se loveste mingea de el si intra in poarta. Sper sa nu ma fi grabit cu laudele si sa o ia si el razna.