Attachment 253653
Hai sa pun si eu o poza cu pacerii mei din atac :)))
Printable View
Attachment 253653
Hai sa pun si eu o poza cu pacerii mei din atac :)))
Uraaaaaaaa in sfarsit am invins nu pot sa cred!!!!!'n aseara am invins un script vizibil de pe lunaaaaaaa:))))) intr-un meci nebun cu 23 suturi pe poarta la final, portarul apara tot, am vrut sa sparg consola dar ca prin minune scriptul nu a mi rezistat pur si simplu, a fost suficient sa marchez odata in min 80 iar pe urma au curs inca 3 goluri unu dupa altu:)) aproape ca mi-a scris la sfarsit( congruatulation you have defeat script):)))
Eu pana acum am jucat cu de gea 92 avand echipa de spania cu ramos 93 si pique 90 ca sa am chemestry 10 la portar, am facut niste modificari in echipa si a trebuit sa il vand pe ramos si intre ramos normal si ottamendi 88 am mera pe otta si am ramas cu chemestry 8 la portar, nu mi-a venit sa cred ce schimbare in bine a inceput sa se simta, de gea este zeu acum scoate tot zici ca am script cu mn, am 12 meciuri castigate aseara la rand fara ingrangere si fara egal, nu am avut mai mult de 4 consecutive niciodata, imi venea sa nu ma mai culc sa imi iau liber azi:)).
Salut
Am si eu o intrebare pentru cei ce joaca F.U.T 15 pe android.
Se poate juca divizia online pe android?
Intreb deoarece pe Iphone se poate, dar pe android F.U.T 15 nu are aceasta optiune, sau nu stiu eu cum.
Eu nu am inteles ce a vrut omul ala sa faca. S-a razgandit cam ciudat...
https://youtu.be/TULyIViUAKA
Oare l-am deranjat cu ceva?
probabil asta e metoda lui de a face coins de are super jucatori..doar ca acum e cam tarziu sa te mai bucuri la coins in loc de joc...
Sau poate s-a speriat de Ramos :))
Misto Fernandinho ..Ar face echipa buna pe mijloc cu Toure si Fernando , hyperlink la toti :)
evident nu se va gasi pe market
Am si eu o nelamurire:
Am fost plecat la tara 2 saptamani si cand m-am intots si am jucat fifa 15(ps4) mi s-a parut ca jucatorii alergau foarte repede.Este normal sau consola a accelerat jocul.Tin sa amintesc ca nu am umblat in setarile jocului:(
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!!!:-?
Normal :)))...dar stam la panda :D
Nu am jucat online.
Merci pentru sfat.Am sa incerc ce mi-ai spus.
Attachment 255223
Cei care nu ati avut ocazia sa jucați cu CR7 , o aveti acum . :)))))
Am si eu o intrebare...de unde aveti atatia bani? fifa coins ma refer...abia daca trec de 20.000 :(
Cel putin Cristian2191 are acolo milioane....
Din trading dar apare fifa16 .
raspunsul clasic : cumperi ieftin si vinzi scump...este evaziv insa chiar asta se intampla.
ai 20k, stai la panda pe item-uri sau jucatori care se pot revinde cu 30-40% peste valoarea de achizitie, si asa se fac banii.
sunt curios cum va fi piata transferurilor in FIFA 16 si daca se vor mai putea face atat de multi bani din trading...
mersi.am incercat dar lumea are bani.
Vreau sa cumpar de ex pe Pique si ofer 1000 si vine unu cu multi bani si da 3000-4000 :))) si nu are rost sa dau mai mult.
Plus ca atunci cand vreau un jucator il caut dupa nume si ma uit la cel mai bun pret buy now.
vor scadea preturile din octombrie pentru ca multi vor trece la fifa 16. asa ca daca vei continua cu fifa 15 iti va fi mai usor sa cumperi jucatorii pe care ii vrei
unii au bani pentru ca au cumparat coins..si le-a fost usor sa-i inmulteasca sau sa-i cheltuie , eu am plecat de la zero si am avut si 16 mil de cheltuiala. numai saptamana trecuta am cheltuit 2 mil pe pachete, evident mai am 100k si numai rahaturi de jucatori :)) dar astea sunt pachetele..mai greu cu norocul.
Hint: cumpara chestii care se vand in masa la licitatie, dupa care vinde-le la BIN cu un pret dublu.
ex: contracte shiny gold licitezi non stop pe ele cu maxim 350 coins, din 10 ctr licitate prinzi 1-3 ..la 60 de licitatii prinzi 10-15 la 350, le rlistezi cu 600-700 coins BIN si ai sa vezi ca le vinzi. Faci profit de 250-300 per card, la 20 de carduri pe ora vandute ai 6000. Daca ajungi sa listezi 80 de contracte pe ora inseamna peste 20.000 profit pe ora. si daca ai timp si chef pana seara ai 100k .....poate ti se par fabule dar la mersul pietei de acum crede-ma ca merge.
uite contracte vandute de mine din club. am pesge 800 si nu am ce face cu ele ...
https://gyazo.com/9db08c99021fb8778cc38f26adca9f64