dintre toti portarii de pana acum sunt foarte multumit de 2, DeGea 85, cel simplu si Mandanda (in toate variantele, acum cel de 90)
Hybrid-ul BBVA/Ligue1 + Ramires
si
Clasicul ligii engleze
Printable View
dintre toti portarii de pana acum sunt foarte multumit de 2, DeGea 85, cel simplu si Mandanda (in toate variantele, acum cel de 90)
Hybrid-ul BBVA/Ligue1 + Ramires
si
Clasicul ligii engleze
Chiar vroiam sa întreb de un portar bun din BBVA, am Diego Alves tots, da nu pare foarte ok. Am luat 4 goluri de la distanta de 35/40 de metri doar într.un singur megi
l-am avut si eu pe Diego Alves in diferite forme pana l-am luat pe Mandanda :) si l-am combinat in Hybrid.
In BBVA il poti combina cu Mathieu si Varane.
Ori in functie de fundasi il poti baga si pe DeGea. (ai Ramos, Pique, Ingo Martinez)
din BBVA posibil Claudio Bravo sa mearga bine, insa am avut si de furca cu Ter Stegen...
DeGea 85 FTW :)>-
din ultimele jocuri jucate la fifa UT am patit urmatoarea chestie: la un meci am castigat cu 4-3 dupa ce am fost condus cu 2-0 si arbitrul a fluierat sfarsitul meciului dar am mai zabovit dupa meci sa vad reluarile.. apoi cand am apasat x m-a scos din joc ca si cum s-ar fi intrerupt conexiunea gen si m-a scos si din UT... apoi cand m-am logat iar mi-a trecut meciul pierdut cu 3-0 :| repet dupa ce arbitrul fluierase finalul... apoi la alt meci am castigat cu 2-1 si ala s-a pus... apoi alt meci conduceam cu 2-0 in minutul 70 si iar a dat chestia cu disconect ca si cum ar fi iesit adversarul si apoi m-a scos din UT si cand am reintrat iar imi da meci pierdut cu 3-0 :|
Din cauza la servere , am patit si eu azi .
presupun ca nu se poate face nimic sa recuperam punctele nu? nu de alta dar nu joc asa exceptional eu... joc doar decent... si ar fi pacat sa retrogradez o divizie din cauza unor *****uri d-astea...
Mi s a intamplat si mie in vreo 100 de meciuri de 2 ori am fost deconectat la finalul meciului desi castigasem.
Am incercat sa vb cu ei si mi au zis ca nu se pot sterge meciurile.
Ideal ar fi sa nu se intample dastea.Daca fac o socoteala cam 1 meci din 10 e ori cu lag ori cu alte probleme.
Eu m-am bagat pe MK X cand am vazut ca a aparut iar problema asta. Am pierdut pe putin 50 de meciuri din cauza astora de la EA. Si la divizie si la Friendly Season si la Cupe... Sa nu mai zic ca il batusem pe unu intr-o cupa in finala cu 4-1, a dat quit and surprise MTFKR :> M-a dat de la inceput :))
Lasa ca ai vazut ce a zis adi nu de mult, se rezolva toate la Fifa 16, deci nu mai suferi mult timp.
Nu adi? 8-}
asa e! asteptati inca putin si o sa fie totul blanitza!!
m-am chinuit aseara in Ligue1 offline CUP, din moment in moment credeam ca ma va deconecta, 3 meciuri castigate la penalty si unul cu 1-0 ..asa emotii am avut :)))))))
acu serios...unde baga fifa16 mai repede? B-)
salut tuturor.... stiti cumva un site unde se fac turnee , campionate de fifa 15 pe console ?? multumesc :soccer:
Incearca pe facebook grupul fifa romania club. Eu acolo am mai participat.
am intrat dar in foarte mare parte imi arate k sunt inchise grupurile... inclusiv cel precizat de tn... multumesc oricum :)
---------- Post added 23-06-2015 at 23:22 ----------
xbox360... :) vreau si eu xbONE dar cred k astept pana in septembrie sa il iau cu fifa 16...
fundasii din Fifa 15
https://www.facebook.com/Djpharrealp...3339741060254/ =D>=D>=D>
Zeii fotbalului CR7&Zlatan .
Attachment 253150