Stai mult timp pe transferuri și faci profit, e simplu, ce secret crezi ca exista? Aa, și cumperi ieftin și vinzi scump.
Printable View
Stai mult timp pe transferuri și faci profit, e simplu, ce secret crezi ca exista? Aa, și cumperi ieftin și vinzi scump.
In 2 luni am ajuns la 2,135,000 transfer profit . :D
Salut,
Am intrat și eu în rândul lumii, mi-am luat ps4,add psn ID: binepa, pentru cine vrea sa jucam
Ce parere aveti de Update ? Mie mi se pare cam lent jocul de cand au bagat update-ul asta, voi ce ziceti ?
nu pot pricepe ce poti sa vinzi sa faci asemenea profit :-/:o:o . stau de o luna pe market si incerc sa cumpar dimineata la preturi mai mici si sa vand seara la un pret putin mai mare. ca sa ajungi in 2 luni la profit 2 mil trebuie sa faci ceva extrem si bine si eu extrem de prost :-?:-?:-? de asta am si intrebat... ma gandesc ca poate nu cumpar ce trebuie ( eu ma axez pe jucatori gold rare cat de cat cunoscuti gen Cabella, Sterling, Schurrle,Oscar si din cand in cand mai cumpar carduri Fitness si le pun 150 capac).am aprox. 40000 pe care incerc sa ii rulez cat pot de bine ca sa adun macar 100000 sa il cumpar pe Diego Costa. Hazard deja e un vis frumos :-S
Unii folosesc autobayere ca sa faca atatia coins.
Nu :)) folosesc aplicatia pt telefon .
In cazul meu , NU ! Daca as baga vreodata bani in fifa , prefer sa cumpar fifa points .
O sa iti trimit un PM . :D
---------- Post added 27-11-2014 at 00:42 ----------
Pack-uri de 160k iar cel mai bun a fost Oscar , Ibarbo :))
iar buleala pe market....preturile la pamant. stati sa veti crash maine seara :))
am tras 4 pack-uri de 15k, Juan Mata cel mai bun, care aseara costa 15k, acum e 10k :) iar TOTW11 nu e vreo smecherie..l-au bagat pe Messi si trage lumea la nebunie :))
praf e piata iar , corect :)) eu am profitat si am luat un jucator de 50.000 cu 38.000 :) e si o parte buna .
lasa.i pe ei sa isi incerce norocul ... la messi ai 1 la 1.000 sanse sa il castigi .. din 1.000 care isi vand jucatorii ieftini ... 1 o sa il castige pe messi :)
maine seara, ori sambata dimineata este un moment bun pt cumparat jucatori, chiar si consumabile, parca vad ca ajung contractele shiny gold la 200-250 coins :)
Imi fac echipele in concept si maine seara incep vanatoarea :))
Poate ati ratat anuntul.
FIFA 15 - Showing Cheaters the Red Card. Don’t Buy *** Coins!Quote:
Hello FIFA fans.
We are making security and Transfer Market health a top priority in FIFA 15 Ultimate Team. We’d like to take some time to remind everyone about the rules of the game and introduce you to some actions we’ll be taking to address cheating in EA SPORTS™ FIFA titles.
...
FIFA Ultimate Team™ (***)
The Effects of “Bots” on Ultimate Team
Aside from manipulating in-game exploits in FIFA Ultimate Team, cheaters use online tools known as “bots” to automatically buy items off the Transfer Market and farm coins with the intention to sell. These illicit coins are often sold online for real money through Coin Selling websites.
As most of you know, trading in the *** Web App (the online web portal for FIFA Ultimate Team) had been unavailable for FIFA 14. We chose to deactivate Web App trading due to the severe Transfer Market search issues caused by coin-farming bots.
Bots make an incredibly high number of Transfer Market searches and bids at rates significantly higher than what is humanly possible. The *** infrastructure is designed to provide an optimal experience with human parameters in mind.
However, our data shows that these bots generate four times as many Transfer Market searches than all human *** players combined. This severely impacts the game and your playing experience on a daily basis and leads to side effects that you may have experienced, such as…
nu cred ca l-am ratat, doar ca mie mi se pare ca doar anuntul e de ei...
sunt foarte multi care folosesc programe dedicate si nu cred ca au primit cartonasul rosu :)
We chose to deactivate Web App trading due to the severe Transfer Market search issues caused by coin-farming bots.
adica scoate tradingul din Webapp ?
ma si miram - cand puneam un pret mic de tot la un jucator sa il vand repede .. se vindea instant - intr-o secunda .. chiar ma miram - ca doar un program putea face asa de repede .. doar nu dormea cineva pe triunghi la un jucator relativ necunoscut .
deci mi se pare ceva bun daca scot tradingul din web app - am impresia ca astia imping preturile in sus
de cand o sa il dezactiveze?
Nu o sa-l dezactiveze. Acolo spune ca a fost dezactivat pentru webapp-ul de la FIFA14. Intre timp au schimbat modul de logare si au bagat restrictiile de viteza(dupa cum au si observat unii cand faceau browse prea repede prin market)
credeam ca e vreun info update..