da ma boss si mie 100k sa-l iau pe S.Ramos , iti dau banii cand o sa-mi pice Messi la pack.
Imi poate explica si mie cineva mai detaliat cum ar trebui sa pun chemestry style la jucatori ? Portar,Fundasi,Mijlocasi,Atacanti. Si la ce ajuta acest chemestry style ? Am vazut ca Hunter costa 6-7k WTF!? Ajuta asa mult, sau de doar de "fatada" ?
Eu folosesc Hunter la atacanti și extreme iar SHADOW la fundași și uneori și la mijlocasi. La portar folosesc Cat.
---------- Post added 17-11-2014 at 21:28 ----------
Dacă ai chemistry 10 la toți jucătorii te ajuta. Îți cresc calitățile deși nu se vede in atribute. Eu nu joc fără chemistry![]()
dap .. sunt calcule .. aduc ceva banidar a fost prea tarziu pt mine .. au expirat pachetele si preturile au revenit
cel mai stupid roman gt crisi1999
am un gt care e usor de recunoscut de alti romani
si spune alo si dupa cateva momente se enerveaza ca de ce nu vorbesc
gibonul nu gandeste ca n-aveam casca/kinectul conectata/conectat
si tot meciul spunea ce varza sunt.....chiar si la 4-0 prin min 40 cand a dat quit
avea si super echipa si nici macar un amarat de gol sa inscrie
gibon FIFA 15 Ultimate Team Squad by suspeval | Futhead
În viata mea nu am întâlnit un cioban ca asta cu care am jucat acum. Ghici de unde era? Romanica. Cioban e puțin spus...
La rupere de oase...în fine...
Echipa de bpl de care am zis eu mai devreme este slabuta...tare...desi sunt jucatori destul de buni...doar Courtois merita...dar merita din plin...nu prea vreau sa renunt la el...sper sa gasesc o solutie sa-l pastrez...e prea bun...
Philippe Coutinho de la Liverpool mi se pare fenomenal. are Ball control si Ballance incredibile in joc, driblez cu el tot terenul fara prea mare efort, scapa cu mingea cu usurinta, se strecoara chiar si printre 3 adversari daca ai un pic de rabdare sa-l controlezi.
Mersi de recomandare. Chiar aveam nevoie de inca un mijlocas central in echipa si nu stiam pe cine sa iau. L-am avut in '14, dar pana acum nu m-am gandit sa-l iau si in '15. O sa-ti dau feedback dupa vreo 20 de meciuri![]()
cand am zis eu CAM BPL : Coutinho 1 , Cabella 2 , Di Maria 3 , Oscar 4 , etc .
PS Nu cred ca drieblezi tu pe offline la Ultimate sau Legendary tot terenul2-3 maxim . AL-ul e foarte atent la nivelul ala
![]()
Eu nu pot juca cu Cabella din principiu. E un cvasinecunoscut in fotbalul mare in fata altora gen Di Maria, Mafa sau Oscar. Ca atare tot o sa il iau pe Oscar. Acum il folosesc si eu pe Coutinho si confirm ca e super. Alt CAM f bun, transformat din ST este dos Santos. E foarte rapid si finalizeaza foarte bine. Am un/o gol/pasa de gol pe meci cu el in echipa de Spania.
Bookmarks