Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 135 of 386 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 235 ... LastLast
Results 2,681 to 2,700 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2681 SP
    Member larry92's Avatar
    da ma boss si mie 100k sa-l iau pe S.Ramos , iti dau banii cand o sa-mi pice Messi la pack.

2. #2682 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    turnee offline . gata si-a revenit piata Sancez sub 55.000 nu mai exista

3. #2683 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Imi poate explica si mie cineva mai detaliat cum ar trebui sa pun chemestry style la jucatori ? Portar,Fundasi,Mijlocasi,Atacanti. Si la ce ajuta acest chemestry style ? Am vazut ca Hunter costa 6-7k WTF!? Ajuta asa mult, sau de doar de "fatada" ?

4. #2684 SP
    Member micul_'s Avatar
    Eu folosesc Hunter la atacanti și extreme iar SHADOW la fundași și uneori și la mijlocasi. La portar folosesc Cat.

---------- Post added 17-11-2014 at 21:28 ----------

Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Imi poate explica si mie cineva mai detaliat cum ar trebui sa pun chemestry style la jucatori ? Portar,Fundasi,Mijlocasi,Atacanti. Si la ce ajuta acest chemestry style ? Am vazut ca Hunter costa 6-7k WTF!? Ajuta asa mult, sau de doar de "fatada" ?
    Dacă ai chemistry 10 la toți jucătorii te ajuta. Îți cresc calitățile deși nu se vede in atribute. Eu nu joc fără chemistry

5. #2685 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    turnee offline . gata si-a revenit piata Sancez sub 55.000 nu mai exista
    Eram tentat si eu sa bag cateva, dar apoi retrogradez instantaneu in online. In plus nici reward urile nu mi se par chiar cine stie ce.

6. #2686 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    dap .. sunt calcule .. aduc ceva bani dar a fost prea tarziu pt mine .. au expirat pachetele si preturile au revenit

7. #2687 SP
    Senior Member nina's Avatar
    cel mai stupid roman gt crisi1999
    am un gt care e usor de recunoscut de alti romani
    si spune alo si dupa cateva momente se enerveaza ca de ce nu vorbesc
    gibonul nu gandeste ca n-aveam casca/kinectul conectata/conectat
    si tot meciul spunea ce varza sunt.....chiar si la 4-0 prin min 40 cand a dat quit
    avea si super echipa si nici macar un amarat de gol sa inscrie
    gibon FIFA 15 Ultimate Team Squad by suspeval | Futhead

8. #2688 SP
    x2z
    Eu am luat Remy & Cahill cu 14000. Mi s-a parut un deal bun pt. noua echipa BPL.

9. #2689 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Ce parere aveti?Sa merg in continuare cu echipa din Franta?Sau sa ma apuc de strans coins si sa o fac pe cea din Anglia?Merita efortul?uploadfromtaptalk1416255524040.jpguploadfromtaptalk1416255535378.jpg

10. #2690 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    Ce parere aveti?Sa merg in continuare cu echipa din Franta?Sau sa ma apuc de strans coins si sa o fac pe cea din Anglia?Merita efortul?Attachment 236938Attachment 236939
    Am gresit poza
    uploadfromtaptalk1416255626511.jpg

11. #2691 SP
    Member micul_'s Avatar
    În viata mea nu am întâlnit un cioban ca asta cu care am jucat acum. Ghici de unde era? Romanica. Cioban e puțin spus...
    La rupere de oase...în fine...

12. #2692 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    În viata mea nu am întâlnit un cioban ca asta cu care am jucat acum. Ghici de unde era? Romanica. Cioban e puțin spus...
    Am jucat si eu cu unul din Romania.Echipa se numea ColentinaTei parca.Ronaldo,Messi,Neymar,Bale,Rodriguez in atac.I-am dat 6-1.Era praf,nu stia decat triunghi

13. #2693 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Echipa de bpl de care am zis eu mai devreme este slabuta...tare...desi sunt jucatori destul de buni...doar Courtois merita...dar merita din plin...nu prea vreau sa renunt la el...sper sa gasesc o solutie sa-l pastrez...e prea bun...

14. #2694 SP
    Member larry92's Avatar
    de cate ori joc vs BPL iau gol de la terminatu' de wilshere ... DOAMNE !

15. #2695 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Poata sa imi faca si mie cineva Gift Gool Celebration "Calm Down" Al lui Ronaldo ?

16. #2696 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    iti dau eu daca vrei

17. #2697 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Philippe Coutinho de la Liverpool mi se pare fenomenal. are Ball control si Ballance incredibile in joc, driblez cu el tot terenul fara prea mare efort, scapa cu mingea cu usurinta, se strecoara chiar si printre 3 adversari daca ai un pic de rabdare sa-l controlezi.

18. #2698 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Mersi de recomandare. Chiar aveam nevoie de inca un mijlocas central in echipa si nu stiam pe cine sa iau. L-am avut in '14, dar pana acum nu m-am gandit sa-l iau si in '15. O sa-ti dau feedback dupa vreo 20 de meciuri

19. #2699 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    cand am zis eu CAM BPL : Coutinho 1 , Cabella 2 , Di Maria 3 , Oscar 4 , etc .

PS Nu cred ca drieblezi tu pe offline la Ultimate sau Legendary tot terenul 2-3 maxim . AL-ul e foarte atent la nivelul ala

20. #2700 SP
    x2z
    Eu nu pot juca cu Cabella din principiu. E un cvasinecunoscut in fotbalul mare in fata altora gen Di Maria, Mafa sau Oscar. Ca atare tot o sa il iau pe Oscar. Acum il folosesc si eu pe Coutinho si confirm ca e super. Alt CAM f bun, transformat din ST este dos Santos. E foarte rapid si finalizeaza foarte bine. Am un/o gol/pasa de gol pe meci cu el in echipa de Spania.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 386 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 235 ... LastLast