rooney,van persie,jovetic sunt buni ca mijlocasi ofensivi
daca as avea coins si as face o echipa bpl
bpl FIFA 15 Ultimate Team Squad by Anon - FUTWIZ
rooney,van persie,jovetic sunt buni ca mijlocasi ofensivi
daca as avea coins si as face o echipa bpl
bpl FIFA 15 Ultimate Team Squad by Anon - FUTWIZ
la mine Cabella a fost blana aseara, am pierdut toate mingile cu el..e prea marunt... Courtois m-a tinut in Div 1 in schimb...0-0 in ultimul meci, si imi mai trebuia un singur punct. eu il tot laud pe aici, insa merita din plin
---------- Post added 18-11-2014 at 14:32 ----------
ai impresia ca adibose joaca offline?![]()
nu am jucat niciun meci offline!
nu ma incita premiile alea, eu sunt calare pe oponenti![]()
Am dat un Sanchez cu 80k ... nush care a luat teapa asta
.. akum se vinde in jur la 55-60 k.. mai am 2 si un James Rodr.
Chemistry chiar conteaza??am dat de unul care avea toate dungile rosii,chemistry 52 parca si mergea echipa mai bine ca a mea cu chemistry 100.Cred ca o sa incep sa nu mai tin cont si sa imi fac echipa cu jucatorii care imi plac
ce te opreste sa incerci sa faci asta?incearca pe pielea ta, daca te intelegi cu o echipa fara chemistry
Azi mi.a mers bine trade.. am cumparat 3 buc de Gotze Hunter dimineata cu 23 k ... si i.am vandut acum seara cu 28-29k
Stie cineva care e treaba cu Aubameyang ? L-am facut RF si e pe post de ST. Joc cu 2 atacanti si tot 6 Chemestry are si am si antrenor German din Bundesliga![]()
e foarte ok, insa eu am jucat cu el doar cu chem 7
---------- Post added 19-11-2014 at 10:12 ----------
aseara am facut un 0-0 cu unul din cei mai buni jucatori cu care am jucat pana acum...echipa lui se si numea PRO...este singurul jucator din cati am jucat pana acum care are si titlul castigat in div 1... avea o echipa ciudata, cu Leroy Fer atacant...insa se apara fenomenal..am avut doar 2 suturi...iar el 6 ... insa super jucator...mi-am multumit cu un egal, chiar daca el avea o echipa mediocra.. totusi ar eun record de 354 de victorii si...
In general, cei care au o echipa cu jucatori nu atat de cunoscuti, joaca foarte bine. Am intalnit vreo 3 jucatori de genul asta, in 10 sezoane si nu am reusit sa castig niciun meci impotriva lor. Toti insa jucau foarte bine, atat in aparare cat si in atac. Probabil ca astfel de jucatori isi pastreaza banii pentru div1 unde probabil au sanse foarte mari sa intalneasca adersari mult mai apropiati de nivelul lor (deci, este necesara si o echipa mai buna).
https://www.easports.com/fifa/game-d...one/futSeasons
---------- Post added 19-11-2014 at 10:31 ----------
cred ca folosesc sic eva custom tactics, sau...ceva ce eu nu stiu, pt ca se apara foarte foarte compresat..
un jucator care joaca bine Fifa te bate cu orice echipa a lui de 75-80 si tu cam cu orice echipa poti avea si 85 tu la echipa .
si da - cred ca folosesc custom tactics . plus alte magarii .
de exemplu la online am luat bataie de la un turc cu 2-1 , eu avand penalty la 0-0 faza la care a bagat ala un lag intentionat cred , ca sa sacadeze tocmai la penalty ... si numai atunci .. prea ciudat - si normal ca l-a aparat .
dupa mi-a dat gol din corner cu schema - recentrare din corner la coltul scurt unde isi pusese om .
deci nu m-a batut pe fotbal - m-a batut dintr-un lag la penalty-ul meu si din o schema in corner .. si din 2-1 pt mine a transformat 2-1 pt el , cu o magarie de lag si un custom tactic la corner .
asta e si pt ala cu care discutam ieri de imi zicea ce minunat e onlin si ce naspa e offline .
eu prefer insa sa joc si online si offline - sunt 2 experiente frumoase .
am ratat - asta e important .. nici nu mai stiu daca a prinso sau am dat peste .. cert este ca m-a facut cu un lag intentionat doar la penalty ..
Bookmarks