la aia cu falcao se face o vanzare cred .. daca vrei sa imi dai 200 de lire pe 15.000.000 de coins .. iti pun eu un jucator la vanzare la 15 mil si tu il cumperi - deci imi transferi coins
la aia cu falcao se face o vanzare cred .. daca vrei sa imi dai 200 de lire pe 15.000.000 de coins .. iti pun eu un jucator la vanzare la 15 mil si tu il cumperi - deci imi transferi coins
din ce lista am facut eu ieri si era la fifa 14 , pana luni seara sunt promotii la packete , si dupa vor creste usor usor cred .. deci de marti incolo .
se mai intampla ceva .. Aguero e 300.000 si a fost intre 300 sai 370.000 media .
deci jucatorii buni si rari scad foarte putin .
ma uit la remy sau sturridge sau restul si preturile sunt mici acum cum trebuiau ele sa fie la ei .
de exemplu silva e praf in fifia 15 .. era vreo 25.000 acum e 9.500 . ozil de la 36.000 e 14.000 .
deci scade cu 200-300% cota la jucatorii mediocrii in fifa 15 si foarte putin 10-20-30% la jucatorii cu adevarat utili , necesari si buni .
Am jucat acum cu unul. Primul meci din Div3, doar ce promovasem. 3 cornere = 3 goluri. 2 Kompany 1 Balotelli. Nu a avut nici unu sut pe poarta, doar 3 cornere si s-a terminat 3-2 pentru elDeci n-ai vazut asa ceva....
![]()
Stie cineva cum pot sa imi fac alt Orign Account si sa ies de pe acesta ? Vreau sa imi fac inca unul si sa incep totul de la capat si eventual sa imi transfer totul acolo.
Eu sunt extrem de tentat sa nu mai joc jocul asta. Am promovat in divizia 1 si nu mi-a reținut promovarea următoarea zi. Apoi, totul a devenit o bunuiala groteasca. Poate ca anii trecuți era ping pong la putere, dar situația nu era asa grava ca acul. Puteai contracara si prin jocul tău. Anul asta ori joci pinball, ori pierzi. E incredibil. Pui o preluare in jumătatea ta si sar pe tine 3-4 oameni dintre care unul sigur te doboară ca un tanc.
Iar cresc preturile.Costa pana vineri era in jur de 70000.Ieri era 48000 , acum 60000.Pana maine seara cred ca o sa ajunga la normal preturile.Si n-am apucat sa cumpar nimic![]()
Vineri la ora 11AM au fost la maxim scazute preturile , eu atunci mi-am cumparat toata echipa din BPL .
Hazard LW Catalyst 289k , Aguero Hunter 289k , Yaya Hunter 210k , Di Maria Catalyst 155k , Courtois 70k , Ramires 34k . Am urmarit toata ziua piata iar preturi mai mici de atat nu au fost .
Va mai întreb o data pe aceia dintre voi care sunteți maeștrii in ale apărării. Cum se efectuează o deposedare corecta? Care e trucul? Am ajuns de 2 săptămâni in div 1(o data cretinii de la EA m-au dat inapoi in div 2) si sincer jocul meu e total atipic față de al adversarilor. Eu reușesc cu chiu cu vai sa deposedez, in schimb ei intră in mine ca buldozerul și imi iau mingea. Și atenție nici măcar nu e vorba de fundași neapărat. Aceleași capacități de tackling le au si jucătorii ofensivi. De unde trag concluzia ca e o setare sau un truc. E drept ca e o mizerie, dar e imposibil să te aperi altfel. Jocul e făcut parcă sa te oblige sa folosești toate tertipurile necesare pe faza defensiva. Aștept opinii de la cei care sunt prin diviziile 1-2 la fel ca și mine.
Am ajuns în urma cu 2 luni în Div1 dar nu reușesc s-o câștig. Nu am o problema în a deposeda, ce pot sa spun e ca în zona centrala trebuie sa stai cât mai aproape de cel care primește și pe cât posibil sa te aperi cu mijlocașii, pentru ca așa prinzi adversarul cu mai puține opțiuni de pasa. Iar în lateral sa încerci sa nu faci tackling pe cât posibil.
Oricum jocul e făcut sa primești gol/goluri nu te aștepta să termini fără șut pe poarta... Se întâmplă o data la 1000 meciuri. Nu exista Park the bus in joc... Cum ne-au sugerat ei...
Bookmarks