eu unul am descoperit ca acum ea catalogue e acelasi level pe orice platforma
deci n-am jucat degeaba de la fifa 12 pe ps3
m-am dat vp boost gift si apoi urmeaza cam toate boosturile de 1000 de coins pe meci
eu unul am descoperit ca acum ea catalogue e acelasi level pe orice platforma
deci n-am jucat degeaba de la fifa 12 pe ps3
m-am dat vp boost gift si apoi urmeaza cam toate boosturile de 1000 de coins pe meci
Nu stiu cum nu ai reusit sa pui custom tactics pe D-Pad.
In meniul dinaintea meciului dai TEAM MANAGEMENT si te duce direct la Tactics. Te duci pe butonul care vrei sa-l schimbi si dai(Edit Tactics). Selectezi New Tactics si creezi tactica. Dupa ce o salvezi va fi asignata butonului respectiv.
Mi.am luat acum fifa 15 versiunea normala... l.am desfacut si nu am gasit nici un cod pt acele 15pack-uri free. Sau ti le da automat cand intrii in UT... abea peste 2h ajung home...
Eu am comandat Fifa 15(varianta simpla) +dlc,dar nu gasesc niciun cod.In ce constau totusi acele dlc-uri?
Eu vreau sa creez mai multe custom tactics-uri, si sa le activez din D-Pad direct in joc. Nu vreau sa modific eu de fiecare data valorile acelea si de aceea la vreau presetate si asignate pe butoanele D-Pad manual. De exemplu, intru la Customise/Edit Teams/Team Sheets/ si imi creez patru custom tactics pentru diferite situatii (posesie, contraatac, high pressure) ca sa le inlocuiesc pe cele standard. Le creez si apoi nu pot fi setate pe tastele de D-Pad, nu exista vreo optiune acolo pentru asa ceva.
Fifa 15 PS4 Ult Ed are un voucher cu 2 coduri:
1. 40 gold packs
2.Messi pt 5 meciuri imprumut + DLC Ea SPORTS Football Club Catalogue
La ediția normală din cauza ca am level mare (76 parcă) i-am primit pe Bale, James, Lewa, Sterling, Sneijder, Robben, Toni, Vidal toți împrumut. Pentru început nu e rău![]()
Si eu am cumparat aceeasi varianta a jocului. Inca nu am apucat sa ma duc acasa sa il butonez insa am gasit asta pe net. https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/5380
Sper sa te ajute
care e dupa parerea voastra cea mai puternica echipa din fifa 15, incluzand echipele nationale?
Nu trebuie sa downloadezi nimic, gasesti pack-urile direct in Ultimate Team si primesti cate unul pe saptamana.
Din link-ul de mai sus:
Gold PacksYour gold pack is located in the Ultimate Team area of the game. Gold packs are given out on a weekly basis, so you will not get all of them at once -- you need to login every week to get them.
Si eu ii am pe toti astiaLa ediția normală din cauza ca am level mare (76 parcă) i-am primit pe Bale, James, Lewa, Sterling, Sneijder, Robben, Toni, Vidal toți împrumut.![]()
Nu stiu unde intri tu,(voi incerca si eu), dar si pe calea descrisa de mine se seteaza custom tactics-urile pe D-Pad. Si asa raman setate din acel moment, nu trebuie sa modifici de fiecare data.
LE: Am intrat si la Edit Team in Customize.
Iti apar cele 4 butoane D-Pad. Te duci pe cel care vrei sa-l schimbi si apesi X. Te duci pe "Create new tactic" si creezi... o salvezi. Apoi ea va apare ultima in lista. Te duci pe ea si apesi X si in felul asta ai setat-o activa pentru acel buton D-Pad. Poate ultima parte este ce te interesa.
Te referi la cei din CATALOGUE sau la cei din meniul UT?
La cei din meniul UT (F.UT Central) cum iei si al 2-lea jucator de imprumut? Ca dupa ce l-am ales pe primul a disparut optiunea...
Un singur jucator merge pt imprumut din meniul UT (***Central) pt al avea in cateva meciuri (3,4,12 )..! Eu am Neuer,Lewa..
Pt vechime primesti doar cateva pachete goldsi de aici la revedere si sa auzim de bine.
Voi ati observat cat de usor depasesti un adversar cu schimbarea de directie? Daca ai ceva "mana " la asta , poti jalona aproape toata echipa adversa cu un jucator agil. Oare asta e driblingul de care tot pomeneste EA? Ca mai nou, fenta sau intoarcerea de 360 in Fifa e considerata dribling, pt ca scapi foarte usor de adversar ( de, tactical defending, nu poti intra direct pe adversar).
O sa-i transmit lui Galca ( Steua), ca nu stiu de ce se complica el cu tactici si alte alea cand poate sa le transmita jucatorilor ca daca se intorc in jurul cozii, adversarul e nauc si sigur e si depasit ,PT CA IN FIFA MERGE TOT TIMPUL si uite asa o sa castige lejer Steaua Europa L anul asta.
Bookmarks