Eu am luat de vreo 3 ori câte 300k, ultima data am primit avertisment de la EA
eu am tot luat 100k, 200k si nu s-a intamplat nimic. Am luat dupa 2 milioane in 2 zile consecutive ( 1 cu 1 ) si mi-am luat resetDeci mai putin e mai bine..
Și eu credeam ca lumea chiar joacă pentru coins. Nu o sa iau ever coins pentru că știu ca cei care le vând le fac prin niște metode infecte, care generează alte probleme pentru jocul asta.
Tot sistemul e ****ed up. Pana nu o sa faca cumva sa nu se mai poate cumpara coins nu se schimba nimic. Singurul motiv pentru care am luat coins e faptul ca preturile jucatorilor sunt prea mari ca sa ti poti permite fara sa cumperi coins sau sa joci un numar ridicol de meciuri. Si asta din cauza inflatiei de coins de la toate site-urile care vand, si nu sunt deloc putine. Numai un Di Maria de exemplu pe PC e 150k, bani pe care ii faci in 300 de meciuri. Hai ca mai iei si bani la promotion, etc, dar tot dai bani pe contracte, fitness, si altele. Pana cand nu o sa baneze cumva site-urile care vand si nu o sa scada preturile la jucatori lumea o sa tot cumpere, fiindca altfel nu ai cum sa joci cu jucatorii care iti plac in realitate. Sa nu mai zic de Ronaldo,Messi,etc..Iarasi preturile la Fifa Points sunt ridicol de mari. Nu toata lumea are ore intregi la dispozitie sa joace pt coins, sau sa stea la trading...
Nu prea
Robby712 : nu-i adevărat , in 400 meciuri am reusit sa strang 1,8 mil din meciuri + trading .
Anul asta nu prea am avut timp sa joc , trebuia sa am 700-800 de meciuri...
Mulțumesc baieti pt sfaturi dar cred ca o sa merg pe squad-ul din BBVA . Mi se potrivește mai bine .![]()
Asta cu stransul banilor pentru jucatori e cam vrajeala. Daca iti faci o echipa de BPL in care sa fie: Courtois, Kompany, Toure Yaya, Hazard, Sanchez, Di Maria si Aguero te costa cam 1000K, asta in conditiile in care nu iti mai iei nimic si nu iti iei consumabile. Ori ai bulan maxim la pachete, ori iti iei Coins sau Points.
di maria pe covor
ronaldo messi robben
kroos iniesta di maria
marcelo ramos silva lahm
Nu am zis ca nu poate nimeni, dar pentru mine e pierdere de vreme sa stau sa joc offline si sa urmaresc transferurile.
Bookmarks