e de ceva timp![]()
eu am vazut de 2-3 zile . dar vreau sa zic ca am inceput sa mai gasesc jucatori mai ieftini decat pretul normal - nu se mai volatilizeaza brusc
vi se pare ca e mai ok la faza asta piata ? adica ca jucatorii cu 2000-3000 mai ieftini ca normal la un pret de 20000 de exemplu nu mai dispar instant sio aveti timp sa ii cumparati ?
verificarea aparea automat atunci cand se faceau cautari Next Page Next Page repetat, la aprox 20 de pagini se bloca pana cand raspundeai la intrebarea aritmetica.
nu prea am cum...cu cat fac mai mult profit cu atat creste el mai mult...si in plus, il cumpar pe Ronaldo si gata..restul jcuatorilor?...nu-s eu atat de bun incat sa castig cu un singur jucatori..
Am mizat aproape toti banii pe Alexis Sanchez . Daca am norocul sa primeasca UP , cred ca sare de 3m
Siiiiiiii...echipa mea BPL .
Apropo , Cuadrado la Chelsea iar Salah imprumut la Fiorentina pana la sfarsitul sezonului .
doar cei IF sau SIF din TOTW dar ale caror NIF adica ale caror variante normale primesc UPGRADE la 15 feb sau 7 martie .
eu am mizat pe Godin SIF 86 , si Isco SIF 85 . am dat cam 500.000 pe ei si acum sunt la 1.100.000 , sper sa ma duc si eu macar in 2.000.000 cu ei
ai sanse cu Sancez pe la 80-90% sa primeasca upgrade Cristimult noroc
![]()
daca isco de 83 varianta normala primeste UPGRADE , variantele lui SIF de 85 si IF de 84 vor primi upgrade la 86 respectiv 85 .
bale nici macar nu are IF sau SIF , deci chiar daca primeste upgrade , il primeste degeaba
daca ai bale de 87 si apare bale 88 , vor fi doua versiuni normale diferite si atat . daca ar fi avut bale un TOTW macar , acesta ar fi crescut direct la un eventual upgrade .
totul este sa intuiesti ce jucatori vor primi upgrade si sa le cumperi preventiv versiunile negre cum am facut eu cu Godin si Isco , sau cristi cu Sancez .
Am priceput. N-am variante negre, decat un Totti care la cum a jucat in ultimul timp poate primeste![]()
Imi era frica sa nu pierd din stats cu cei pe care ii am. Multam de lamurire.
Choupo Moting o sa fie de 81 cred. Cam cat o sa coste? Am deja 2. Incerc sa mai cumpar cativa. Unul il folosesc si imi place mult. Are rata de goluri la fel ca Lewa. Da cu capul bine de tot. Ball control, dribling...
nimeni habar nu are ce jucatori vor fi upgradati in primul val si in cel de al doilea .. putem doar asa incerca sa intuimmergem si noi la noroc .. dar oricum le a crescut pretul mult .. mie mi s a dublat in 3 zile
![]()
nici un jucator nu primeste DOWNGRADE . deci in cel mai rau caz raman asa . vedem pe 15 feb si 7 martie![]()
Bookmarks