Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 324 of 386 FirstFirst ... 224 274 314 322 323 324 325 326 334 374 ... LastLast
Results 6,461 to 6,480 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6461 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    noile preturi la jucatori : http://l0.ro/7NK

in sfarsit am facut si eu o chestie buna sa astept cu banii in cont

deci Fifa te obliga sa stai cu banii in cont si sa astepti sa ajunga messi 1.000.000 iar

2. #6462 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    as renunta si eu la zola si i-as lua pe vieri sau larsson si Yaya

3. #6463 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    Misto n-ai turbat?
    iti dai seama ca am facut ca toti indienii

4. #6464 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Pai si te trezesti asa cu jucatorul in Club ? Sau e ceva mai elaborat.. ?
    Si asta cand se intampla? Zilnic te poti trezi cu un juc in club sau cum?

5. #6465 SP
    daca te afli in cei 1000 care castiga in ziua respectiva, da... nu ma intreba pe ce criterii se aleg castigatorii si cum, stiu doar ca trebuie jucat minim un meci in noul turneu, si sa fi conectat la serverele EA

6. #6466 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    ...si sa fi conectat la serverele EA
    Asta in ultima perioada e mai greu...

7. #6467 SP
    eu nu am patit nimic, cu exceptia meciului cu nina...inainte de maintenance-ul ala, ma deconecta constant

8. #6468 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    La mine in permanenta, chiar daca pot juca online, scrie sus in dreapta ca nu se poate conecta. In consecinta nu primesc XP points si nu cresc in nivel.

9. #6469 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    am tras un pack de 50k, Benteke IF. costa 120k ...insa nu cred ca merita sa-l vand.
    In pack-ul moka de ieri: Gerrard, Nagatomo, Chiriches.

Apropos de Mandanda IF, mi se pare fenomenal, pana acum este cel mai bun portar pe care l-am avut. Cu David Luiz IF, Thiago Silva si Mandanda IF in poarta, iau foarte putine goluri.

La cupa offline, ma alearga aia in mare fel, paseaza non stop. au 89% pass accuracy si 65% posesie in final castig cu 1 sau 2 goluri diferenta.

la Online, nu trec de semifinale. mai incerc

adiradu iesi din UT si reintra, daca tot nu merge, iesi din FIFA si reintra. si daca nici asa...e ceva pe la router, cred.

10. #6470 SP
    as trage si eu unul de 50k, dar n-am cash

---------- Post added 25-03-2015 at 13:15 ----------

adi, sa-mi zici si mie cum se misca Benteke...il folosesti? daca il ti rezerva mai bine il vinzi si mai tragi 2 pack-uri

---------- Post added 25-03-2015 at 13:15 ----------

Quote Originally Posted by adiradu View Post
    La mine in permanenta, chiar daca pot juca online, scrie sus in dreapta ca nu se poate conecta. In consecinta nu primesc XP points si nu cresc in nivel.
    asta se intampla si la mine...dar pot sa joc, si avansez si in turneu..primesc coins, etc

11. #6471 SP
    Junior Member cofetaru's Avatar
    are cineva idee cum imi fac formatia cu LW-ST-ST-RW?...precizez ca am jucat cu un adversar care avea formatia aceea in atac in ut

12. #6472 SP
    probabil era 4-2-2-2, dar cu un RW si un LW jucati pe post de CAM

---------- Post added 25-03-2015 at 13:32 ----------

este singura explicatie posibila

---------- Post added 25-03-2015 at 13:33 ----------

arata ceva de genul?

Bundesliga2 FIFA 15 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead

13. #6473 SP
    adevarat, la inceputul meciului avea formatia 4-2-2-2 dar dupa ce s-a terminat meciul avea formatia cu LW-ST-ST-RW

14. #6474 SP
    pai cum ti-ai dat seama?arata altfel sau cum? unde ai vazut si ce exact..pt ca suna cam straniu...la fifa15 nu mai ai cum sa muti jucatorii cum ii mutai la fifa 14, ca sa creezi o alta asezare

15. #6475 SP
    in sezoane cand pui pauza si vrei sa-ti schimbi formatia, o ai...in ut nu este

16. #6476 SP
    poate se poate salva ca si tactica...nu am incercat..altfel nu exista nici o posibilitate

17. #6477 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    daca te afli in cei 1000 care castiga in ziua respectiva, da... nu ma intreba pe ce criterii se aleg castigatorii si cum, stiu doar ca trebuie jucat minim un meci in noul turneu, si sa fi conectat la serverele EA
    Eu zic ca e o abureala scornita de EA, treaba asta cu premiile, stiti pe cineva care a castigat ceva pana acum ?

18. #6478 SP
    nu am vazut nicaieri

---------- Post added 25-03-2015 at 13:45 ----------

eu acum mi-am dat seama deabia ca pack-ul pt turneu este de 50k...pfff 12 petarde probabil

19. #6479 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Eu zic ca e o abureala scornita de EA, treaba asta cu premiile, stiti pe cineva care a castigat ceva pana acum ?
    Asa zic si eu ! Nu cred ca le era greu sa anunte macar castigatorii !

20. #6480 SP
    1000? e cam greu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 324 of 386 FirstFirst ... 224 274 314 322 323 324 325 326 334 374 ... LastLast