Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 307 of 386 FirstFirst ... 207 257 297 305 306 307 308 309 317 357 ... LastLast
Results 6,121 to 6,140 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6121 SP
    Junior Member LoReNzO's Avatar
    Se pare ca nu sunt singurul căruia nu i se mai leagă absolut nimic...zici ca am jucatori de ovr 50, a devenit penibil rău jocul asta...

2. #6122 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Cred ca o sa fac o mica pauza de Fifa.... deja nu se mai leaga nimic... si ma enervez aiurea
    Au scriptat jocul foarte mult, eu cred ca am vreo 8 egaluri la rand, e frustrant, dau vreo 2 bari pe meci.

3. #6123 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Cum se aşteaptă EA ca lumea să cumpere FIFA points când ştiu persoane care au băgat milioane de coins în pachete şi dacă le-au picat câţiva IF sau rari fără valoare mare, şi oricum după ce îţi faci echipă bună, îţi fu.. scriptu meciul.

4. #6124 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Oare cand o sa mai adjusteze preturile la jucatori?

5. #6125 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Never. Cei care aveti pe stoc jucat0ri luati la super-preturi si ii tineti in speranta ca va ajunge piata cum era, sa va luati gandul. S-a dus cu boom-ul "imobiliar" din FIFA.

6. #6126 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    nu pot sa ma abtin din ras cand ma uit la faza asta .

7. #6127 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    cand nu te duce capusorul...nu-ti doresti decat sa moara capra vecinului !

da ON topic

PS: Buffon iti da aripi

8. #6128 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    nu pot sa ma abtin din ras cand ma uit la faza asta .
    Incredibil .

9. #6129 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    hai sa impartasesc o postare a unui user hazlie si adevarata la articolul despre cu se intampla cu UT in ultimele zile )

TheHalfDecent

Posted 5 hours ago

I was mad. I bought PES. Now I'm back. And I'm still mad.

)))))

asa si cu noi - still mad dar jucam

10. #6130 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Jucam, dar, pentru mine, asta este ultimul FIFA cumparat.
    Multumesc EA. Probabil fara ultimele schimbari din UT as fi continuat sa cumpara jocul.

11. #6131 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Eu m-am mai calmat in ultimele zile. Pierdeam si eu la rand in ultimele dati, numai din penaltiuri date aiurea, cel putin 2 pe meci. M-am retrogradat pana in divizia 7, am dat forfeit la vreo 15 meciuri si m-am bagat la gta v online sa fac heisturi. Aici se vede diferenta intre un joc bun si unul prost. Gta online e fun, relaxant, cooperezi cu oameni , pe cand fifa scoate ce e mai rau din fiintele umane: nervi, tipete la tv, replayuri lasate la cele mai penibile goluri si asa mai departe si sa nu uitam de gameplayul haotic care e total unfair mai ales pentru un joc ce presupune pvp.

12. #6132 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Voi va plangeti de piata din fifa in loc sa va plangeti de lag, delay-ul infect care face jocul impracticabil si alte probleme de gameplay. Parca v-ati luat fifa pt trading , nu sa va jucati...

13. #6133 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    aseara am avut si eu lag la greu..toate buna si frumoase in primele 30 min de joc..apoi..poze...la fiecare meci se intampla asta..sa nu mai zic ca de fiecare data trebuie sa intru in joc, si sa dau quit...sa intru iar, deoarece imi da eroare mereu in UT... dar asta e... din pacate pt mine FIFA reprezinta singurul joc pe care il joc si pe care il voi mai juca...

14. #6134 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Sincer, intr-un timp ma batea gandul sa trec pe xbox. Credeam ca delay-ul in comenzi este de la PSN. Dar, cineva mi-a zis ca si la xbox e la fel. Ovvy am vazut ca la fel, se plangea de delay si parca joaca pe xbox, nu? Deci , este de la EA, nu din Live sau PSN.

De la ultimul update , jocul e praf. Mi se ciocnesc fundasii intre ei de cel putin 2-3 ori pe meci si imi lasa adversarul singur cu portarul... Si nu doar fundasii, chiar si mijlocasii.

15. #6135 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    tot jocul e praf..inca de la inceput...si cu fiecare update parca il strica si mai mult..

16. #6136 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    iar am inceput sa iau goluri de la 40 de metri...

17. #6137 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Nu pot sa cred cu o echipa ca a mea cu Crespo, Aguero, Di Maria s.a ma chinui sa inscriu am peste 20 de ocazii pe meci si deabea scot un egal. Chiar a ajuns o mizerie fifa-ul.

18. #6138 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Quote Originally Posted by catalynu View Post
    iar am inceput sa iau goluri de la 40 de metri...
    Parca recunosc scenariul...

Ieri, la mine: in poarta Courtois, pune adversarul mingea la centru si sut direct de acolo. Gol sub bara, de la mijlocul terenului.
    Se mai intampla si la case mari...

19. #6139 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexXxNik View Post
    Nu pot sa cred cu o echipa ca a mea cu Crespo, Aguero, Di Maria s.a ma chinui sa inscriu am peste 20 de ocazii pe meci si deabea scot un egal. Chiar a ajuns o mizerie fifa-ul.
    Eu am Aguero cu Ronaldo în atac și dau doar 2 sau 3 pe meci. În schimb am avut un meci unde am dat de 5 ori în bara. Incredibil cât rateaza

20. #6140 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Sa va iasa din cap ca daca aveti super jucatori in echipa neaparat trebuie sa aveti super echipa. Nici in realitate nu e de ajuns sa ai super jucatori ca sa ai echipa buna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 307 of 386 FirstFirst ... 207 257 297 305 306 307 308 309 317 357 ... LastLast