Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 332

Thread: Assassin's Creed: Syndicate

1. #221 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

2. #222 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    E buna gagica de assasin , e misto si cand te bati in ring

cu taranoiu nu-mi place nici mie sa joc

3. #223 SP
    Member razu's Avatar
    community event-urile cu train robbery sunt simpatice...

4. #224 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie-mi place mai mult partea de bataie cu el. E mai barbar, se bate cu pumnii si par mai inchegate miscarile. Miscarile ei ma duc cu gandul la ceilalti asasini care foloseau sabiile.

La bataile in ring inca n-am ajuns.

Oricum, au folosit ffff multe animatii din jocurile prcedente. Ma asteptam la o animatie noua pentru o dubla asasinare, dar a ramas cea din Unity, desi cea a lui Ezio mi s-a parut mai buna.

5. #225 SP
    vezi ca dupa ce mai cresti in Skill rupi brate, capete , picioare , faci duble si triple K.O. iar ultimele skilluri sunt per personaj , la taran sunt pe bataie in mare (un fel de super speciale) el ca personaj duce a "barbar" din diablo.

---------- Post added 11-11-2015 at 13:27 ----------

---------- Post added 11-11-2015 at 19:56 ----------

este pe store un outfit pt Evie

are 20% spor pe grandele electrice, cel normal are pe sabie.

6. #226 SP
    Hai ca e misto atmosfera orasului , mai ales pe timp de noapte
    Attached Images Attached Images 1.jpg

7. #227 SP
    Se pare ca urca si pe teava

8. #228 SP
    am ajuns la concluzia ca-i cel mai bun asassin din ultimii ani !

mie unul imi place foarte mult!

mai pun doua poze , am scapat si de joben
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg

9. #229 SP
    mai adaug doua screenshoturi si gata
    Attached Images Attached Images 2.jpg 1.jpg

10. #230 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Boss fight-urile cum vi se par? Nu va dor degetele?

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #231 SP
    Te referi la luptele din ring ?!

la alea fac combo de +100x in partile orasului cu level mai mare
    si ies de foarte multe ori si flawless fight

12. #232 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    L-am terminat si eu ieri pe la 92%. Mai aveam de adunat cateva chestii din WWI si majoritatea din Glitches. Nu am mai stat sa fac nici toate cursele de trasuri.
    Per total, mie mi s-a parut foarte fun jocul asta. N-am mai avut rabdare pana acum cu un AC, sa petrec atata timp in joc.
    BUG-uri nu prea am intalnit, in afara de cateva chestii minore. Toata actiunea a decurs fluid. Noile mecanici au fost bine venite.
    Desi parca Black Flag mi s-a parut mai bun, acesta mi s-a parut mai placut de jucat, poate din prisma faptului ca nu mai aveam de parcurs distante atat de mari.
    Singurul minus pe care as putea sa il mentionez este lipsa unei povesti mai inchegate, care sa iti dea o motivatie mai clara a asasinarilor pe care trebuie sa le faci. Chiar si asa, a reusit sa reduca misiunile repetitive, facand misiunile secundare ceva mai diferite una de cealalta. Singurele asemanari intre misiuni ar fi la cele de cucerit districtele.
    Grafic mi se pare aproape la nivelul din Unity, exceptie facand lipsa de FPS drop in Syndicate.
    Nota pe care i-o dau jocului este 8.5 - 9 si vi-l recomand cu incredere.

13. #233 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Ba, esti nebun? Imi place de numa'.
    Tocmai am inceput secventa a patra si sunt foarte placut surprins. Nu mai aveam prea mari sperante de la serie si cu atat mai putin de la jocul asta, dar chiar e OK. De data asta, MERGE. Nici nu se compara cu Unity din acest punct de vedere. Imi place mult atmosfera, iar Londra e foarte frumoasa. Ma bucur sa vad si o alta "infrastructura", cu stradute putin mai late decat in jocurile precedente. Foarte tare si chestia cu trasurile. Misiunile mi se par OK, iar luptele pe tren sunt grozave. Pana chiar si protagonistii sunt simpatici, desi din review-uri, nu imi placeau deloc. AI-ul are inca bubele lui (am dat drumul unor butoaie peste doi indivizi, greutate care i-a zdrobit, iar un al treilea, se uita pasiv ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat). Astept faza clasica cu patru inamici intr-o incapere, faci stealth kill-uri pe trei dintre ei, al patrulea se alarmeaza si se plimba cu arma prin incapere fix 15 secunde, dupa care renunta si spune : "Must have been the wind."
    Povestea, dupa cum spunea si colegul mai sus, e ... aceeasi. Am un deja vu la fiecare cutscene. Ubisoft trebuie sa mai nuanteze un picut lucrurile, ca imi vine sa dau skip. Sa mor daca nu. Dar e fun jocul, asta e problema, nu ma plictiseste deloc.

Nu imi pare rau ca l-am luat. Dupa cum am zis, aveam dubii, dar cand am vazut valul de reactii pozitive pe thread, am zis sa il incerc. A facut o treaba OK Ubisoft si dupa parerea mea, si-au cam spalat din pacate. Daca ar fi renuntat si la microtranzactii, ar fi fost si mai bine.

14. #234 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Pentru trofeul "Treasure Hunter" trebuie sa fac doar event-urile normale nu? (Cart Hijack, Boat Raid). Am facut tot dar nu mi-a aparut trofeul. Poate din cauza ca unele au fost Community Event ?

15. #235 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Nu ar trebui sa conteze, dar mai fa cateva. Sfatul meu e sa faci train robbery si alternezi cu cargo hijacking. Am observat ca apar unul cate unul alternativ

16. #236 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Am facut pana acum 2 Train Robbery, 4 Boat Raid, 6 Cargo Hijack care erau pe harta + altele care apareau pe mini-map. Mai am nevoie doar de trofeul asta ca sa pot sa iau trofeul de platina.

17. #237 SP
    stiu ca si mie mi-a aparut la un momentdat pur si simplu dupa mai multe cu trenu si cu carutele.

18. #238 SP
    Attached Images Attached Images 11.jpg

19. #239 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Ar fi ok daca nu ati mai da asemenea spoilere

20. #240 SP
    Ah scuze, nu mi s-a parut deoarece a fost si in unity treaba asta, doar ca aici e mai misto
    Dar se poate sterge de catre un moderator

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 17 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast