E buna gagica de assasin , e misto si cand te bati in ring
cu taranoiu nu-mi place nici mie sa joc![]()
Mie-mi place mai mult partea de bataie cu el. E mai barbar, se bate cu pumnii si par mai inchegate miscarile. Miscarile ei ma duc cu gandul la ceilalti asasini care foloseau sabiile.
La bataile in ring inca n-am ajuns.
Oricum, au folosit ffff multe animatii din jocurile prcedente. Ma asteptam la o animatie noua pentru o dubla asasinare, dar a ramas cea din Unity, desi cea a lui Ezio mi s-a parut mai buna.
vezi ca dupa ce mai cresti in Skill rupi brate, capete , picioare , faci duble si triple K.O. iar ultimele skilluri sunt per personaj , la taran sunt pe bataie in mare (un fel de super speciale)el ca personaj duce a "barbar" din diablo.
---------- Post added 11-11-2015 at 13:27 ----------
---------- Post added 11-11-2015 at 19:56 ----------
este pe store un outfit pt Evie
are 20% spor pe grandele electrice, cel normal are pe sabie.
am ajuns la concluzia ca-i cel mai bun asassin din ultimii ani !
mie unul imi place foarte mult!
mai pun doua poze , am scapat si de joben![]()
Boss fight-urile cum vi se par? Nu va dor degetele?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Te referi la luptele din ring ?!
la alea fac combo de +100x in partile orasului cu level mai mare
si ies de foarte multe ori si flawless fight
L-am terminat si eu ieri pe la 92%. Mai aveam de adunat cateva chestii din WWI si majoritatea din Glitches. Nu am mai stat sa fac nici toate cursele de trasuri.
Per total, mie mi s-a parut foarte fun jocul asta. N-am mai avut rabdare pana acum cu un AC, sa petrec atata timp in joc.
BUG-uri nu prea am intalnit, in afara de cateva chestii minore. Toata actiunea a decurs fluid. Noile mecanici au fost bine venite.
Desi parca Black Flag mi s-a parut mai bun, acesta mi s-a parut mai placut de jucat, poate din prisma faptului ca nu mai aveam de parcurs distante atat de mari.
Singurul minus pe care as putea sa il mentionez este lipsa unei povesti mai inchegate, care sa iti dea o motivatie mai clara a asasinarilor pe care trebuie sa le faci. Chiar si asa, a reusit sa reduca misiunile repetitive, facand misiunile secundare ceva mai diferite una de cealalta. Singurele asemanari intre misiuni ar fi la cele de cucerit districtele.
Grafic mi se pare aproape la nivelul din Unity, exceptie facand lipsa de FPS drop in Syndicate.
Nota pe care i-o dau jocului este 8.5 - 9 si vi-l recomand cu incredere.
Ba, esti nebun? Imi place de numa'.
Tocmai am inceput secventa a patra si sunt foarte placut surprins. Nu mai aveam prea mari sperante de la serie si cu atat mai putin de la jocul asta, dar chiar e OK. De data asta, MERGE.Nici nu se compara cu Unity din acest punct de vedere. Imi place mult atmosfera, iar Londra e foarte frumoasa. Ma bucur sa vad si o alta "infrastructura", cu stradute putin mai late decat in jocurile precedente. Foarte tare si chestia cu trasurile. Misiunile mi se par OK, iar luptele pe tren sunt grozave. Pana chiar si protagonistii sunt simpatici, desi din review-uri, nu imi placeau deloc. AI-ul are inca bubele lui (am dat drumul unor butoaie peste doi indivizi, greutate care i-a zdrobit, iar un al treilea, se uita pasiv ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat). Astept faza clasica cu patru inamici intr-o incapere, faci stealth kill-uri pe trei dintre ei, al patrulea se alarmeaza si se plimba cu arma prin incapere fix 15 secunde, dupa care renunta si spune : "Must have been the wind."
Povestea, dupa cum spunea si colegul mai sus, e ... aceeasi. Am un deja vu la fiecare cutscene. Ubisoft trebuie sa mai nuanteze un picut lucrurile, ca imi vine sa dau skip. Sa mor daca nu. Dar e fun jocul, asta e problema, nu ma plictiseste deloc.
Nu imi pare rau ca l-am luat. Dupa cum am zis, aveam dubii, dar cand am vazut valul de reactii pozitive pe thread, am zis sa il incerc. A facut o treaba OK Ubisoft si dupa parerea mea, si-au cam spalat din pacate. Daca ar fi renuntat si la microtranzactii, ar fi fost si mai bine.
Pentru trofeul "Treasure Hunter" trebuie sa fac doar event-urile normale nu? (Cart Hijack, Boat Raid). Am facut tot dar nu mi-a aparut trofeul. Poate din cauza ca unele au fost Community Event ?
Nu ar trebui sa conteze, dar mai fa cateva. Sfatul meu e sa faci train robbery si alternezi cu cargo hijacking. Am observat ca apar unul cate unul alternativ
Am facut pana acum 2 Train Robbery, 4 Boat Raid, 6 Cargo Hijack care erau pe harta + altele care apareau pe mini-map. Mai am nevoie doar de trofeul asta ca sa pot sa iau trofeul de platina.
stiu ca si mie mi-a aparut la un momentdat pur si simplu dupa mai multe cu trenu si cu carutele.
Ah scuze, nu mi s-a parut deoarece a fost si in unity treaba asta, doar ca aici e mai misto
Dar se poate sterge de catre un moderator![]()
Bookmarks