Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 332

Thread: Assassin's Creed: Syndicate

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...nu e rau, dar nici wow nu sunt dupa el. In schimb, mi-a placut mult trailer-ul de la sfarsit si melodia din el (tipic lor, sa aleaga super melodii la trailere).

Overall, grafic este identic cu Unity. Ma astept sa vad ceata din DLC-ul Unity, ca ar fi caracteristica Londrei din acea perioada.

Combat-ul pare bun in teorie, in practica pare oribil, din ce au aratat. Sper sa dea mai mult spre Sleeping Dogs si mai putin spre vechile AC-uri. Dar au schimbat destul de mult la acest capitol si pare promitator.

Imi plac noile metode de a escalada cladiri, care acum sunt mult mai inalte si e tare ideea de a folosi acel "rope dart" pentru traversare intre cladiri.

Sunt interesante personajele, la fel si perioada. Pare interesant sa mergi cu trasura (desi controlul pare dubios si felul in care nu reactioneaza calul cand se loveste de alte trasuri) si-mi imaginez niste misiuni misto, cu batai pe trenuri in miscare.

Sper sa mai lucreze la grafica si la animatii, dar mai ales la sistemul de combat, ca ce au aratat initial, pre-randat cu ce au aratat in alpha, nu prea se pupa.

Oricum, cred ca usor-usor, o vor da in GTA, ca se tot apropie de anii 1900-2000 si nu au unde sa se duca. Poate in 10 ani vom ajunge in viitor.

2. #22 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Spre Sleeping Dogs sau Watch Dogs?

3. #23 SP
    Member Twiztid's Avatar
    noh fain...tat cu sindicatu' inainte...am trecut de la brotherhood la syndicate...jocul asta isi pierde din ce in ce mai mult din farmecul initial...mai urmeaza razboaiele mondiale..razboiul rece...si incet incet ajunge in zilele noastre...
    probabil ca il voi lua oricum dar parca mi-ar fi placut mai mult o Japonie feudala sau ceva de genul...
    anyway...nu arata rau deloc doar ca nu mai are acel je ne sais quoi pe care-l aveau primele AC...
    just my 2 cents...

4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sleeping Dogs. Watch Dogs nu a avut cine stie ce, dar din ce au aratat, ei tind spre ceva gen Sleeping Dogs/Batman.

5. #25 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am postat video , dar nu aparea cel a lui Dante..deci dublu post..

6. #26 SP
    Member Twiztid's Avatar
    la un moment dat o sa fie si un AC vs Zombie Apocalypse...zombie Ezio rises from his grave to claim back the wicked brotherhood

7. #27 SP
    combatul s-a dus usor usor spre Batman plus grappling hook , mie-mi place..insa astept si pelerina zburatoare

iar jocul se pare ca va fi lansat pe Xbox One , PS4 si PC.

8. #28 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Assassin's Creed® Syndicate - Big Ben Collector's Case

Superba editia de colectie, insa, din cate vad, va fi exclusiva in shopul ubi...

9. #29 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai trimit si in România, eu am luat de acolo

10. #30 SP
    Member Mishy's Avatar
    New fighting system... asta m-a facut sa rad. Orasul arata intradevar bine, dar sa fiu sincer mi-a pierit cheful de atatea Creed-uri.

11. #31 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    pare interesant dar parca deja mulg vacuta asta pana cand nu o sa mai aiba farmec... give us another Prince of Persia for **** sake... lasa-ti putin sa se asterne praful pe franciza asta ca pana la urma nu veti avea ce sa mai mulgeti din ea

12. #32 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Asta o sa fie un joc numa bun de inprumutat de la cineva, eu personal nu o sa mai dau bani la ubisoft o vreme buna.

13. #33 SP
    Member Twiztid's Avatar
    Vor exista 3 variante de collector's edition. Big Ben (cea mai scumpa), Charring Cross (pret mediu...asta cred ca o iau) si Rooks (cea mai ieftina).
    Once again pretul pt editia premium mi se pare exagerat pt ce ofera. (aceeasi chestie ca Guillotine edition de la Unity).
    Attached Images Attached Images acv-combo-pres-bigben.jpg acv-combo-pres-charingcross.jpg acv-combo-pres-therooks.jpg

14. #34 SP
    Member flames95's Avatar
    Sunt dezamagit daca fac la fel ca si Unity ..........Arata binisor sper sa ramana macar la detaliile astea
    Oricum daca au uitat cum se fac jocurile si mai ales cum se optimizeaza sa vb cu baietii de la Cd Projekt si Naughty Dog pt un training ) !
    PS : Parca vad una arata si altfel o sa iasa jocul .....(((

15. #35 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Din ce am vazut cred ca incearca sa isi spele pacatele cu Unity, sistemul de combat e bunicel dar intr-adevar nimic inovator, seamana cu Sleeping Dogs, calitatea grafica sper sa ramana cel putin la fel, arata superb, sper sa renunte la grindingul de collectibles, si GTA CU CARUTE FRATE!!! Per total e ok ce se intampla sa speram ca va iesi cum trebuie si ca asculta de fani.

16. #36 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O chestie foarte buna, desi eu stiam altceva

http://www.eurogamer.net/articles/20...le-development

PS: Inceputul sfarsitului pt generatia veche

---------- Post added 13-05-2015 at 16:44 ----------

Inca o veste buna, nema multiplayer
    http://www.gamespot.com/articles/why.../1100-6427216/

17. #37 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Twiztid View Post
    noh fain...tat cu sindicatu' inainte...am trecut de la brotherhood la syndicate...jocul asta isi pierde din ce in ce mai mult din farmecul initial...mai urmeaza razboaiele mondiale..razboiul rece...si incet incet ajunge in zilele noastre...
    probabil ca il voi lua oricum dar parca mi-ar fi placut mai mult o Japonie feudala sau ceva de genul...
    anyway...nu arata rau deloc doar ca nu mai are acel je ne sais quoi pe care-l aveau primele AC...
    just my 2 cents...
    Sunt total de acord cu tine Twiztid. Parca cu fiecare noua editie, seria isi pierde tot mai mult din identitate. In ceea ce ma priveste, o alta locatie pentru acest nou joc, cum a fi fost de exemplu: Japonia, India sau Egipt, mi-ar fi placut infinit mai mult decat Anglia si epoca aleasa. Assassinul cu joben?...hmmm....parca nu prea merge! Foarte probabil voi cumpara si eu jocul, dar din cate am vazut pana acum, nu cred ca o sa fiu foarte indragostit de el.

18. #38 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    de ce cumparati jocu dar tot nu o sa va placa? poate asa vede si ubisoft ca nu mai vrea nimeni jocuri reciclate.

19. #39 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    de ce cumparati jocu dar tot nu o sa va placa? poate asa vede si ubisoft ca nu mai vrea nimeni jocuri reciclate.
    Eu probabil il voi lua sh...nu nou, si asta pentru ca poate totusi jocul imi va crea un oarecare feeling cand am sa-l joc.

20. #40 SP
    eu il cumpar, pana la urma e doar un joc, daca functioneaza ok si este fun ..de ce nu ?!

povestea jocului s-a cam terminat pe la AC2 unde se pune punct cam cu Revelations dupa acestea sunt alte jocuri sub acelasi "brand" , nu poti spune ca este o continuare a povestii (desi Ezio apare pana in AC3)

cam aici s-a terminat cu seria

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast