Mda...nu e rau, dar nici wow nu sunt dupa el. In schimb, mi-a placut mult trailer-ul de la sfarsit si melodia din el (tipic lor, sa aleaga super melodii la trailere).
Overall, grafic este identic cu Unity. Ma astept sa vad ceata din DLC-ul Unity, ca ar fi caracteristica Londrei din acea perioada.
Combat-ul pare bun in teorie, in practica pare oribil, din ce au aratat. Sper sa dea mai mult spre Sleeping Dogs si mai putin spre vechile AC-uri. Dar au schimbat destul de mult la acest capitol si pare promitator.
Imi plac noile metode de a escalada cladiri, care acum sunt mult mai inalte si e tare ideea de a folosi acel "rope dart" pentru traversare intre cladiri.
Sunt interesante personajele, la fel si perioada. Pare interesant sa mergi cu trasura (desi controlul pare dubios si felul in care nu reactioneaza calul cand se loveste de alte trasuri) si-mi imaginez niste misiuni misto, cu batai pe trenuri in miscare.
Sper sa mai lucreze la grafica si la animatii, dar mai ales la sistemul de combat, ca ce au aratat initial, pre-randat cu ce au aratat in alpha, nu prea se pupa.
Oricum, cred ca usor-usor, o vor da in GTA, ca se tot apropie de anii 1900-2000 si nu au unde sa se duca. Poate in 10 ani vom ajunge in viitor.
Bookmarks